פגיעה עצמית

gidionline80

New member
בדסמ ובטחון עצמי

נושא שהפך לדיון מרתק באתר הכלוב שוה הצצה ומה שסברתי וגם היום שאין קשר בין בטחון עצמי לבדסמ יש דומים עם בטחון עצמי נמוך או אף הערכה עצמית נמוכה אך הם מיומנים בלהסתיר זאת אלה ימצאו את הסבית שמתאימה להם וגם הבטוחים ימצאו את שמתאים להם כנל לגבי סבים סביות. כל אחד והדום ה"אמיתי" שלו שלה. הדבר היחיד שמשמעותי זה האיכות כלומר ככל שהם שלמים כאדם חיים בשלום עם עצמם וגופם ככל שהעולם הפנימי שלהם עשיר עולה איכותם. כל המינים והתפקידים

השאלה היא אם סאב/ית חסרי בטחון עצמי

יידעו לשים גבולות במקומות הנכונים. זה נראה לי דבר עם פוטנציאל נזק גדול לפחות כמו דום חסר בטחון, ואי אפשר תמיד לצפות מהדומים, מוצלחים ככל שיהיו, שיהיו חכמים כאלוהים ויידעו לזהות כשזה המצב.

Master Eagle

New member
נכון. דום הוא לא אלוהים, אבל אם הוא

לא יודע מתי לשים גבולות, עדיף שלא יתעסק בזה בכלל. זאת הצרה באמת, שיש כל כך הרבה שרלטנים, מתחזים או סתם כאלו שחושבים את עצמם לדומים והם שמוציאים את השם הרע ל BDSM. דום חסר בטחון עצמי זה דבר גרוע ביותר שמתבטא בעיקר ברצון להוכיח עד כמה הוא חזק ושולט, דבר שבהחלט יכול לגרום לנזקים. סאב/ית חסרת בטחון בידי דום כזה מהווה מתכון בטוח של משהו מעוות

gidionline80

New member
זה מרכב יותר

בטחון עצמי לא ערובה לאינטילגנציה ואגב גם דום בטוח בעצמו יכול לגלות שאננות במהלך סשן. הוא יכול להיות דביל גמור עם סבית בלאטה שחושבת שהוא הדום האידאלי .

gidionline80

New member
נשר לימינך יושבת ונילה שגם

היא מדברת לענין אז הדברים התיחסו לדבריה ולגבי דבריך אין לאיש זכות לשפוט או לחלק ציונים מי מזוייף מי אמיתי מי שרלטן וכו עדיין לא נקבעו הקריטריונים ל"דום אמיתי" גם בטוח מנוסה וחכם יכול להכניס כלבה לחדר מיון (לא וטרינרי:)) וגם אידיוט חסר בטחון. מסכים שהסיכוי שזה יקרה לאחרון גבוה יותר.

אייבורי

New member
גידי

האם לדעתך בטחון עצמי כחלק משאר התכונות כמובן הוא הכרחי ? אישית חושב שנדרשת מידה מסויימת של בטחון עצמי. למרות שאנשים הם מורכבים, יכולים להיות מלאי בטחון ויכולות בדבר אחד, וחסרי ביטחון בתחומים אחרים.

gidionline80

New member
אייב

בטחון עצמי רצוי במידה אך לא תנאי הכרחי להפוך דום למעולה זו מין מנטרה או מיתוס שדום חייב להיות מינימום שרה-ביטחון ואם לא הוא מסוכן יעשה שטויות יתעלל וכד' ישנם מופנימים ישנם מוחצנים יש הרבה מרכיבים למכלול ולכל מרכיב יש מינון ומידה. עד כאן להרצאה לכלוב היה מפגש מרתק שיצא לי לפגוש סוף סוף את נריסה ומכשפה לדנג'ן היה ערב קריאה אינטימי ומהנה כמפגש שני ומה אם פורומינו הגיע זמן למעשים ועובדות בשטח

אייבורי

New member
אתה צודק

אכן מפגש יהיה רעיון מבורך. אני אתחיל לנסות לארגן אחד כזה אולי נתחיל מסורת חדשה מפגש תפוזונים חודשי, לקריאה, שיחה, הכרות של חברים טובים.

אסתי69

New member
לצערי מהנסיון שלי

ואני חוזרת שלי הדומים בעלי בטחון עצמי הם כל כך מועטים שאפשר לספור אותם על אצבעות כף יד אחת וגם אז תישאר שארית :))

Z o d i a c

New member
מסכים אך קצת מסתייג

אני מגדיר את עצמי כאדון אך יחד עם זאת בטחון עצמי מעולם לא היתה מעלה דומיננטית אצלי. דווקא מתוך הידיעה הזאת המקום ממנו מגיע הצורך והאהבה שלי לשליטה מגיע ממקומות אחרים. עד כה לא נשמעו תלונות נהפוך הוא.

אסתי69

New member
זוד

אנושיות הקשבה ורגישות חשובים לא פחות ואולי הרבה יותר מכאן אין תלונות :))

Master Eagle

New member
מי שחושב שבטחון עצמי זה הדבר היחיד

שנדרש מדום אמיתי, טועה בגדול. מסכים בהחלט עם מה שאסתי כתבה. ואולי אוסיף ואומר שדום שאינו רגיש ואשר אינו יודע מה זה להיות אנושי, גרוע מדום בעל בטחון עצמי נמוך שהוא כן רגיש ואנושי.

למעלה