פגיעה בפרטיות

פגיעה בפרטיות

אני כותב עבודה העוסקת בנושא פגיעה בפרטיות של אישי ציבור, אשמח לקבל רעיונות. אלמוג

howiefan

New member
טורי רכילות

מוקד מס´ 1 לפגיעה בפרטיות של אנשים, במיוחד אישי ציבור.

howiefan

New member
צלמי פאפראצ´י

מוקד מס´ 2, או אולי להפך, לפגיעה בפרטיות אנשים במיוחד אישי ציבור.

וואו איזו מהירות../images/Emo160.gif

המון תודה (אבל חשבתי כבר על הנושאים הללו) נ.ב אשמח לקבל רעיונות נוספים

rshamir

New member
נושא לא פשוט

כל עוד לא מוגדר לאיזו פרטיות זכאים אישי ציבור, קשה לדעת מה מהווה פגיעה. ומיהם אישי ציבור? רק נבחרי ציבור, או גם סלבריטיז או אנשים שנמצאים בכותרות.ומה לגבי אנשים שמזמינים את התקשורת אליהם הביתה ואחר כך מקטרים על פגיעה בפרטיות? זה נושא רחב מאד וכדאי למקד אותו. דרך אגב, להבא אבקש לא לפתוח נושא חדש כאשר אתה מגיב להודעה קיימת אלא להישאר באותו שרשור (הפעם שרשרתי את ההודעה שלך)

greywolf

New member
פרסומים אודות תביעות ותלונות

בכנסת נדונים לעיתים מקורבות הצעות חוקים אודות הגבלת הפרסום אודות הגשת תביעות כנגד "אישי ציבור". הנימוק הוא שאישים כאלה יותר חשופים מאשר אנשים פרטיים. אולם המותר הח"כ מהאזרח? נימוק זה ונימוק "זכות הציבור לדעת" גוברים בינתיים אם כי דומני שיש מספר הצעות חוק לפגיעה בחופש העתונות. נושא נוסף הוא פרסום תלונות שהגישו אישי ציבור במשטרה. לפני מספר חודשים פורסם שאשת ציבור הגישה תלונה כנגד תקיפה מינית. עצם פרסום הדבר ואזכור האזור הגיאוגרפי בו היא גרה מהווה בעיני טעם לפגם.

ככל הנראה זה הכיוון שלי

היות שהחוק איננו מגדיר מיהם "אישי ציבור" אני אנסה להגיר אותם בעצמי בעבודה. אולי אעשה זאת ע"י חלוקה לקבוצות, קבוצה ראשונה תהיה נבחרי ציבור(בקבוצה זו ההגבלות על הפרטיות קטנות יותר) ואילו הקבוצה השניה הם מפורסמים חברתיים בהם: אנשי תקשורת, שחקנים דוגמנים וכ"ו (עליהם ההגבלות על הפגיעה גבוהות יותר מאשר אישי ציבור) זה הרעיון שגיבשתי לעצמי (באופן כללי) במידה ולדעתכם אפשר לחלק את קבוצת "אישי הציבור" בצורה שונה, או לקבוצות קטנות יותר אשמח מאוד לשמוע את דעתכם. אשמח לשמוע בכלל כל רעיון שצץ לכם בנושא רוב תודות על תשומת הלב אלמוג ים נ.ב הפורום הזה מקסים

למעלה