פגיעה באמון

galittt

New member
פגיעה באמון

שלום, אנחנו נשואים כשלוש שנים פלוס ילדה קטנה. יחסנו היו תמיד מלווים במריבות אבל תמיד הרגשנו שלמרות זאת אנחנו לא יכולים אחד בלי השני ( כך לפחות אני) לפני כחודשים גיליתי כי בעלי מסתכל בתמונות של בחורות מקופידון ואח"כ גיליתי כי בעלי פתח לעצמו כרטיס בו הציג את עצמו עם כל הפרטים המזהים פחות או יותר כנכונים ורשם כי הוא גבר נשוי ומשועמם מחיי שיגרה ומחפש ריגושים ומחפש מתאימה , מאוד הזדעזתי ונפגעתי , היו לנו הרבה שיחות, לטענת בעלי הוא עשה זאת סתם מסקרנות , והוא טען כי פתח אף כרטיסים נוספים עם נתונים אחרים כדי לראות מי יכתוב לו. אני לא יודעת למה להאמין וגם אם זה מתוך סקרנות נראה לי מוזר שגבר נשוי מתעסק בדברים כאלה הוא בכלל שמסקרן אותו לראות מה יכתבו לו בחורות שמחפשות סטוצים. אני רוצה להמשיך להיות עם בעלי אבל אני לא יודעת אם זה מרמז שזה יקרה שוב , כי לא נראה לי שכל אחד עושה כזה דבר ודבר שני אני הפכתי למאוד קנאית אני לא סומכת עליו מאז ( גם לפני הייתי כי תמיד הוא היה נועץ מבטים ומחזיר מבטים לבחורות שמסתכלות אליו) וזה ממש פוגע לי בביטחון העצמי, האם ניתן לסמוך על מישהו שעושה כזה דבר ואיך אפשר להחזיר אמון, האם באמת ניתן לראות בזה רק משחק. דבר נוסף שאולי מעט רלוונטי בעלי תמיד היה טיפוס שאוהב סקס ואוהב להסתכל , למרות שאני נאה וחתיכה הוא אף פעם לא מחמיא לי וזה גם מוסיף אולי לחוסר האמון. אשמח לשמוע את עצתכם גם מנקודת מבט גברית וגם נשית. תודה.

נגמלת1

New member
נראה לי שאת מאוד תמימה....

או- שאת פשוט מנסה לברוח מהאמת. הוא פתח כרטיס שבו הוא מתאר את עצמו כמשועמם בחיי הנישואין ומחפש ריגושים....מסקרנות??? כדי לראות מה יענו לו???? סליחה , אבל ...למרות כל הכאב, אני חושבת שאת עוצמת עיניים ומסרבת לראות משהו מאוד ברור! הבעל שלך חיפש לבגוד בך !!!!!!!!!!!!!!!! הבעל שלך פירסם את עצמו במדור"חיפוש סקס מזדמן" באינטרנט.... ואת מאמינה שהוא חא היה נענה "מתוך סקרנות" לראות מי בצד השני???? אומנות עצימת העיניים היא נחלת בן/בת זוג אוהב/ת..אבל בחייך.... סליחה שאני כל כך בוטה- אבל המציאות בטוח יותר בוטה ממני- וכדאי שתתהיי מודעת לה!

אל תהיי תמימה...

גבר נשוי המשועמם מחיי שיגרה ומחפש ריגושים = גבר שרוצה לבגוד.נקודה. ואין כאן לאן ללכת סחור וסחור במילים כמו סקרנות וכדומה. את רוצה להמשיך לחיות עם בעלך, עשי כרצונך, אבל דעי שהוא משועמם בנישואיו וכאשר ימצא ריגוש הוא ייקח אותו, משמע הוא עלול לבגוד בך!!! ציינת שאת נאה וחתיכה, אך צר לי לאכזב אותך, גבר שירצה לבגוד, יבגוד, גם אם יש לו מלכת-יופי בבית. ועובדה שיש גברים לנשים שמנות, מלאות וכ´ו שאינם בוגדים. אני, באופן אישי, לא הייתי רואה פעולות אלו של הבעל כמשחק, אלא, כאות אזהרה לנישואיי. שאלת: איך אפשר להחזיר אמון? לדעתי, דירשי ממנו כי יחדל משעשועיו בקופידון ואתרים מעין אלו, וכי אם כ"כ נמאס לו מהשיגרה אז חישבו יחדיו על דרך לרענן את הזוגיות שלכם ולהכניס בה ריגושים. (כיד הדמיון הטובה עליכם). אם אכן, בעלך, יבוא לקראתך, דעי כי עשית צעד לקראת השבת האמון! שיהיה בהצלחה

adam33

New member
קופידון

אל האהבה שגורם לאנשים לחשוב בצורה של אוהבים רווקים למרות שהם נשואים אז ככה 1.את יודעת שהוא " מחפש" 2.אינך יודעת אם הוא מצא או רק בשלב של חיפושים. 3.את יודעת שצריך לעשות משהו אבל את מעדיפה להאמין לו. 4.בעלך מנצל את התמימות שלך ..ובגדול.... ולכן .. צאי מתוך הנחה שהוא קיים מערכת יחסים חלופית ושאלי את עצמך כמה שאלות. 1.האם את אוהבת אותו עדיין ולמרות הכל. 2.האם הוא מכיר בבעיה של חיי הנישואין שלכם . 3.האם הוא רוצה לפתור את הבעיה וברצינות. 4.האם למרות הכל הוא מוכן היום להתנתק מכל העיסוקים במחשב ולהתמכר רק אלייך? 5.האם את מכירה בבעיה של חיי הנישואין שלכם? 6.האם הוא אוהב אותך או שנוח לו שאת אוהבת אותו? קל לדעת אם הוא קיים מערכת יחסים חלופית ואני סומך על האינטלגנציה שלך לכל מה שאת רואה ...טלפונים...הודעות...מחשב.... אבל זה בכלל לא חשוב ברגע שהוא יחליט שהוא מתנזר מכך ובמיוחד מהמחשב והטלפונים... לאחר שתעני לעצמך את כל השאלות תוכלי לכוון את עצמך או אותכם לפתרון ..

רוני37

New member
נו באמת

פה לי נראה ברור שהגבר רוצה לטייל בשדות זרים. את מסכימה לזה? ואם לא תידעי אותו. ואם כן, לבריאות.

פתרון מיתוך הבנה

שלום לך, מנסיון אני יודע שפתרון יכול להגיע רק אם הבנתי את הבעיה שכן אם לא זה לעולם לא אוכל לפתור אותה. בעלך טוען שהוא משועמם ולכן הוא עשה מה שעשה להערכתי ולמרות התגובות שקראתי המרחק בין גבר שמתענין לבן גבר שבוגד הוא לא כזה קצר ובנוסף אם היה רוצה לבגוד בך יתכן שהיה הולך למצוא את פורקנו ברחוב מרבית הגברים אוהבם להרגיש את שעדין הם יכולים להתחיל עם בחורות שיש להם את הגבריות שהייתה להם בצעירותם מין ילדותיות שכזו, אבל השאלה היא אם שיעמום פקד את בעלך למה לא הלך לעיסוקים אחרים ולמה לא הלך אליך למה העדיף לנסות ל"צוד" בחורות אחרות מיתוך שעמום. זה היה יותר מדאיג אותי אם גבר מגדיר את עצמו משועמם ,ואלי הזנחתם את הזוגיות בניכם והאם באמת הקדשת מחשבה מדוע הוא משועמם , אלא המחשבות שהיו עולים לי בראש . המחשבה על הבגידה זה כבר מחשבה על תוצאה של סיבה הסיבה היא החשובה הרי כול בגידה נובעת מסיבה מסויימת שהרי כולם יודעים גבר מאושר לא בוגד , הייתי מנסה לדבר איתו להבין מה מציק לו . בנסף דווקה קינאה יכולה לגרום לתוצאה הפוכה .כדי במקרה הזה ליססם אדם זכאי כול עוד לא הוכחה אשמתו. בנוסף היופי שלך לא יעמוד לך לעד לא הייתי מסתמך על זה שיופי של בחורה יכול להמשיך לימשוך גבר הרי תמיד יש בחורה יותר יפה. דווקה האופי פה הוא הגורם החשוב. דברי עם בעלך אולי אפילו צאו לכם בייחד לנופש תקדישו לזגיות שלכם זןמ כי כנראה שזה חסר לו גם אם אנחנו לא אומרים את זה גם לנו חסר אהבה לפעמים. כול טוב אנשי האור

פגיעה באמון- או תמרור אזהרה.......

החיים הזוגיים עוברים הרבה משברים המאלצים את בני הזוג לשנות כיוונים ולקחת החלטות. לדעתי עליכם לדבר על המצב באופן פתוח ויסודי ואולי להעזר באיש מקצוע. יש גברים שלעולם יהיו פלרטיטנים, הפלירטוט מחזק להם את האגו, ובכל זאת לא "ילכו עד הסוף" - ויתכן שבעלך נמנה עליהם (כתבת שתמיד נעץ מבטים לבחורות), מה שבטוח זה לא לעשות סצינות לשדר עד כמה שאפשר רצון טוב לאינטימיות והבנה. בהצלחה.

כנראה שהוא לא מחפש רק זיון מהצד

הבחור מחפש רומן. משהו רציני..... מאיפה אני יודע מה הוא מחפש..אבל בטוח שהוא לא מעריך אותך או שבעצם סתם שקרן. דניאל מציע לך להתעורר לשים לגבר הזה גבולות. ברורים!

פלסטיק

New member
אמרו הכל אז תוספת

לא נראה לי שיש עשן בלי אש, אבל בכל זאת עוד נקודת מבט. אני מניח שהשארת הפרטים בכרטיס באה מתוך רצון להשלים חוסר שיש לו. יכולים להיות כל מיני חוסרים שלא כולם בהכרח מביאים לבגידה (כאן בבגידה אני מתייחס למין עם מישהי אחרת). אני אתן דוגמא: כתבת שזה שהעובדה שבעלך לא מסתכל ולא מחמיא לך פוגעת בך, אז אני מבקש לשאול כמה שאלות: אם מישהו יסתכל ויחמיא לך זה יעשה לך נחמד? (נראה לי שהתשובה חיובית) אולי גם הוא לא מרגיש רצוי ומוחמא? אם לא מרגיש מוחמא אולי מחפש מחמאות במקום אחר? אולי הוא לא בגד/בוגד אלא רק מסתפק במחמאות? נראה לי שאת צריכה לברר יותר למה הוא הרגיש צורך לפתוח כרטיס, מהו החוסר שלו. קנאות לא תפתור את הבעיה.

גליתוש´...

כ"כ עצוב לי להגיד את זה, וכל מה שאומר כבר נאמר לעיל... אני חושבת שבעלך שקרן, או לפחות מחפש,,,,, מילא אם הוא היה רק מסתכל בתמונות, סתם מציץ- אבל להגיע למצב של לפרסם הודעה ועוד לרשום את מה שרשם?! אם הוא לא היה חושב מה שחושב הוא גם לא היה מסוגל לרשום את הכרטיסים הללו! אני חושבת שכדאי שתפתחי את העיניים, ברור שהרבה מונח פה על הכף- אבל תדאגי לאושר שלך ושל בתך.. אני בטוחה שהיא לא היתה רוצה לדעת שאבא שלה בוגד, אבל אל תחיי בשקר!

אופה3

New member
לצערי הרב, בעלך רוצה לרעות בשדות

זרים,ואולי את לא פותחת מספיק עיינים, כדי לראות אתזה, חבל מאוד שבעלך, מורח אותך, ככה, והייתי מציעה לך, לעקוב ולפתוח עיינים. כל טוב האופה

ימי55

New member
הכי חשוב- את

את נראית טוב? עוד יותר טוב! תטפחי את עצמך תמצאי לך עיסוקים משלך תני לו הרגשה (ושכך גם באמת יהיה) שאת חיה חיים איתו (את מעדיפה) אך אפשר גם בלעדיו, תאמיני לי יחזרו אחרייך, הבטחון שלך יעלה והוא ירגיש ויתחיל לשמור על מה שיש לו כמו כן כמובן אל תזניחי אותו ותמיד צריך לזכור שאף אחד לא מובן מאליו.

למעלה