פגוע מאוד :(

הקטלן1

New member
פגוע מאוד :(

היי פעם ראשונה פה האמת מחפש לשפוך את הלב אני בחור בן 23 מאזור חיפה הכרתי מישהו מהמרכז מהאינטרנט באותו יום התלהב ודיבר איתי ויום אחרי זה ניפגשנו לדייט שהוא בא מהמרכז במיוחד בשבילי בדייט הוא נתן רשום שהוא נהנה ואז יום אחרי זה הוא התחיל להיות אדיש ולא ענה לsms הבנתי את הרמז אבל לקחתי את זה כל כך קשה שנהיתי חולה ממש וואבדתי י תקווה זה גם היה מאוד לא ברור איך בן אדם מתלהב ממני באותו יום ואחרי זה פשוט נעלם . לא יודע איך להתמודד עם מצבים כאלה אני חושב שאני לא בשל להיות במערכת יחסים .

לנשום חמוד לנשום

אז יצאתם לדייט, נפגשתם ומתישהוא במהלך הערב הוא הבין שזה לא זה. נחמד מקסים וחביב ככל שתיהיה זה פשוט שלא עושה לו את זה. מכאן ועד לחלות ולאבד תקווה?! לא קצת קיצוני? כולה דייט.

מתקתק99

New member
בוקר טוב עם סימן טוב...

בוקר טוב יוסי, אין לך מה להתרגש, יתר על המידה, מהמקרה עם הבחור מהמרכז. הפעם...זה לא הצליח...מעבר למפגש אחד... כך בחשבון, שצפויות לך עוד הרבה סיטואציות, שסופן יהיה דומה למקרה הזה. נכון, זה מתסכל, לא ברור, לא מובן ולא אנושי, אבל זה דפוס התנהגות מושרש אצלנו. אל תתייאש, אל תאבד תקווה, תמשיך להיות מי ומה שאתה, צפה לעוד מקרים מסוג זה... וכשהבחור, הנכון לך, יבוא...תדע... כל טוב... א-ו-פ-י-ר.

yosef 30

New member
היי יוסי ברוך הבא למשפחתנו ../images/Emo140.gif

אני שמח שבחרת לשפוך כאן את הלב.
מקווה שאוטוטו ייתעוררו בני הבית וייעוצו לך עיצה. נשמע שהבחור אכן השקיע בשביל לבוא ולפגוש אותך, זאת כבר מחמאה
. ואני בטוח שזה גם דיי ריגש אותך שהנה יש מישהו רציני שמוכן לנסוע מהמרכז עד לחיפה בשביל לפגוש אותי ולכן אולי גם היו לך ציפיות מוקדמות מהדייט עצמו. אני חושב שצורת ההתנהגות שלו גרמה לך להיות מאוד מבולבל אתה אומר שהוא נתן לך רושם שהוא נהנה - אני מניח שדיברתם, צחקתם, שיתפתם וכו'. ונשמע שאתה נשארת עם טעם של עוד ופתאום - אדישות. אישית אני אומר והייתי מעדיף שיאמרו לי ש"לא מתאים", ש "זה לא זה". אני הייתי מעדיף לקבל הסבר ולא ייחס אדיש. זה מבאס לאללה, אני מכיר את התחושה הזאת, עושה קצת כבד בלב. לצערי, אופיר כתב לך שיהיו לך עוד כמה אכזבות כאלה, לצערי כי הוא צודק. לכל אחד יש את הדרך שלו לומר "לא"
- לא כל דרך מכבדת את האדם עצמו ואת זה שמולו. נגד זה אין מה לעשות. דבר אחד ברור - זה לא אומר שאתה לא מוכן לזוגיות
זה לא אומר שמשהו בך לא בסדר.
זה לא אומר שמהיום אתה לא תצא לדייטים. קח לך את הזמן שאתה צריך, תתחזק, תעמוד שוב על הרגליים ותצא לדייט הבא. לכל אחד מאיתנו מגיעה אהבה, אל תרים ידיים. אתה בחור צעיר ויש עוד הרבה דברים שייגרמו לך לחייך ובגדול - לא רק זוגיות
מה אתה עושה בחייך
היית כבר בזוגיות עם גבר
ואיך אתה מרגיש היום
ברוך הבא למשפחתנו
יוסף.

הקטלן1

New member
תודה על התגובות של כולכם ...

כן הייתי במערכת יחסים כבר . אני פשוט בן אדם רגיש ולוקח ללב בזמן האחרון היו לי הרבה דחיות מאטרף לא שאני מכוער חס וחלילה אלה אולי בגלל שאני חנון מדי או שיש כאלה שמחפשים דוגמנים אני לא יודע בכל מקרה פה מתחיל איתי מישהו חתיך שרירי ממש הטעם שלי והעלה לי את האגו לגמרי ופתאום ככה ברח לי אז זה מוריד מהביטחון העצמי ובניתי אליו למשהו רציני נקשרתי כזה אליו אפילו התנשקנו ולגבי איך שאני מרגיש זה אשכרה לקחת בן אדם שמח ולשבור אותו לרסיסים ככה הרגשתי ומרגיש כרגע מקווה שיעבור לי מהר

yosef 30

New member
ערב טוב בוזגלו

היי יוסי לילה טוב. אין ספק שכשמתחילים איתנו זה מעלה/מחזק קצת את האגו - וזה בסדר. אם הא הגיע מהמרכז עד אליך כנראה שמצאת חן בעינייו. השאלה מה היה בדייט. האם הוא זרם
הייתה שיחה טובה
רוצה לשתף אותנו מה היה בדייט
ומה זה חנון מדי
יוסף.

הקטלן1

New member
אני לא זוכר מילה במילה מה דברנו

אבל בטלפון זרמנו בשיחה והוא אפילו די נהנה אני חושב בגלל השיחה פנים מול פנים שאולי פתאם התביישתי ולא היה ממש נושא מעניין לדבר אז זה השפיע

האנשים הרגישים ../images/Emo23.gif

יוסף, מסכים עם כל מילה ובמיוחד בעניין הישירות והדרך בה אנשים בוחרים להגיד, או שלא להגיד, או להתנהג, או שלא להתנהג - בדבר הרושם שלהם מהצד השני. כמה פשוט היה אם אנשים היו ישירים יותר, פשוטים יותר ולא מתחבאים מאחורי ססמאות. היה קצת יותר קל לחיות ב-
שלנו. 'האנשים הרגישים' (שגם אני נמנה עליהם) מפתחים ציפיות ויש סיכוי לנפילת ציפיות, פעם אחר פעם, כמו שאמר מתקתק. חבל שזה ככה, זה לא אמור להיות, אבל זאת המציאות. הקטלן, תוכל להסתכל על היופי שבדבר - יש לך רגשות ויש לך מה לתת, ואני מאלה שהיו מעדיפים גישה כמו שלך ולא גישה כמו של הבחור שפגשת. בהצלחה

בופיק

New member
היי יוסי,

"יוסי ילד שלי מוצלח" לדעתי זה טוב להיות רגיש, יש לזה את היתרונות והחסרונות של כמו כל דבר בחיים. אני מאמינה שההיתרונות של הרגישות עולה על כל ייתרון של החוסר רגישות שיש לאנשים.... עדיף להיות רגיש מלא רגיש, נכון שאנשים פחות רגישים כאילו לא נפגעים, אבל תכלס זה הכל מסכה, כולנו נפגעים... במידה כזאת או אחרת. אני מבינה את ההאכזבה שלך, ומתקתק שהוא אחד המבריקים פה, צודק
זה יקרה עוד הרבה פעמיים זה חלק מחיפוש הזוגיות, לפעמיים אנחנו אלא שלא רוצים ולפעמיים לא רוצים אותנו, וזה בסדר גמור
אין ספק שישירות זה משהו שהיינו רוצים, אבל אני מודה שגם לי אין ממש ישירות, בגלל הלא נעים הרבה פעמיים. לא נעים לי להגיד לבן אדם שהוא לא מוצא חן בעייני. אבל כן אני לא מסננת או משהו כזה. אני פשוט לוקח לי יותר זמן להגיד שלא מתאים לי... וגם אז אני חושבת על זה 100 פעם בערך...... בין זה שאת לא יודע להתמודד עם זה לבין מוכנות לזוגיות אין קשר, כשאתה נמצא במערכת זוגיות ופועל בתוכה זה משהו אחד ולהתמודד עם החיפוש והסירוב זה משהו אחר... אין ספק שכשדוחים אותנו זאת הרגשה מאוד לא נעימה, אם הבטחון שלך במי שאתה גבוה, אז אתה יודע להגיד לעצמך וואלה הבן אדם פספס אותי באסה לו... אני יודע מה אני שווה ואני אמצע בן אדם שראווי לאהבה שיש לי להעניק לו....ואם הבטחון עצמי שלנו לא כל כך גבוה אז אתה מתחיל לחשוב שמשהו אצלך לא בסדר. ולדעתי אתה בסדר גמור
אז אל תתן לבן אדם אחד לשבור אותך... אתה מיליון דולר
חיבוק ענק ממני בופיק

הקטלן1

New member
תודה רבה על העידוד ...

אבל ההודעה היא ישנה קצת אז עבר זמן והתגברתי על הפגיע הזאת רק פשוט מפחד להיפגע שוב אבל אני אקח הכל בערבון מוגבל :)

למעלה