פגועה

אוהד151

New member
פגועה

בעלי קם בלילה ואמר לי (חשב שאני ישנה) אני לא סובל אותך מגעילה!! מה אני אמורה לעשות עם זה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין לי מושג

אבל אני מוכן להתערב שהוא ידע היטב שאת עושה את עצמך ישנה.
(רמז: הנשימה של אדם ישן נשמעת שונה מזו של אדם ער עם עיניים עצומות)

אמרלדה

Active member
רגע, הולכת להביא את השכפ"צ...

באמת שאי אפשר להשיב תשובה רצינית על שאלה כזאת, כי אנחנו לא יודעים כלום, לא עליכם,
לא על מערכת היחסים ביניכם, לא על הרקע, וכולי.
&nbsp
אני אכתוב לך מה שעולה לי בראש בעניין.
&nbsp
אם הוא ניחש שאת ערה, כפי שכותב מריוס, אז מבחינתי אף אחד לא מדבר ככה אל אשתו, אל בת זוגו, בוודאי אם הוא אוהב אותה.
יש בזה מן האלימות המילולית, ודאי שיש בזה חוסר כבוד - ולכבד אחד את השני/ה זה א"ב של זוגיות. זה פשוט לא מקובל בעיני, וחבל שלא פקחת את עינייך מיד ואמרת: שמעתי את זה, כדי להעלות את זה על השולחן ולהתעמת עם האמת. נראה שאת פוחדת, בכל מקרה, להתעמת אתה. זה חבל, ועושה רושם שתצטרכי לעשות זאת מתישהו.
&nbsp
אם הוא לא ניחש שאת ערה (נכון, הנשימות אינן דומות, אבל לא כל אחד רגיש לכך. מכירה אנשים שאין להם מושג) ואמר את זה מתוך כוונה שלא תשמעי, אני רואה בזה כאב. משהו מאוד כואב לו, זה יצא החוצה כך, בצורה מכוערת, אבל כוונתו לא היתה לפגוע. כוונתו היתה להשתחרר מאיזשהו כאב שלו. לו רצה לפגוע, היה אומר לך את זה בפנים.
&nbsp
שוב, אי אפשר לעזור, לפרש, ליעץ, בלי לדעת את הרקע ואת מצבכם כזוג. אבל, אני אעז ואשאל אותך את השאלה הראשונה, הבסיסית (בגלל זה השכפ"צ): האם את שומרת על עצמך ומטפחת את עצמך מאז שנישאתם? האם יכול להיות שהוא התכוון נטו לנושא הפיסי? האם את שייכת לאלה שמאז שנישאה מרשה לעצמה להשמין, להזניח, לא לעשות ספורט? האם כשהפכת לאם שכחת את הזוגיות שלך מרוב התמסרות טוטאלית לילדים?
&nbsp
יש עוד הרבה שאלות שאפשר לשאול, אבל נראה לי די, לפעם הזאת.

זהרי

New member
תהני מכך

כשאדם אומר משהו כזה אזיי הוא מבין שחדרת לתוכו וזה מפריע לו.
העניין שאיני יודע באיזה נושא ומה הסיטואציה שלאחר מכן הוא אמר מה שאמר.
בכל מקרה צריכה להידלק אצלך נורת אזהרה מכיון שאמנם הוא פחדן לומר לך את זה בפנים אבל אני מביט על עוד דברים שהוא עושה בסתר מבלי שתדעי .

הייתי שולחת לו הודעת טקסט סתם פתאום באמצע היום

ובלי הכנה מוקדמת בסגנון...
״אתמול בלילה אמרת לי שאני מגעילה ושאתה לא סובל אותי. למה?״
תפילי עליו את הפצצה. שהוא יתמודד עם זה.
למה שאת תתמודדי עם זה?!
זה מעליב, פוגע, עלבון נוראי.

ואולי באמת ישנת וזה היה סתם חלום ...

niva99

New member
בהנחה שההודעה לא נכתבה ע"י טרול (שלא מגיב)

האם בעלך חובב לנשנש חסה וגזר?
או במילים אחרות - האם הוא שפן מכדי להתמודד איתך לאור ביום פנים מול פנים?

למעלה