רגע, הולכת להביא את השכפ"צ...
באמת שאי אפשר להשיב תשובה רצינית על שאלה כזאת, כי אנחנו לא יודעים כלום, לא עליכם,
לא על מערכת היחסים ביניכם, לא על הרקע, וכולי.

אני אכתוב לך מה שעולה לי בראש בעניין.

אם הוא ניחש שאת ערה, כפי שכותב מריוס, אז מבחינתי אף אחד לא מדבר ככה אל אשתו, אל בת זוגו, בוודאי אם הוא אוהב אותה.
יש בזה מן האלימות המילולית, ודאי שיש בזה חוסר כבוד - ולכבד אחד את השני/ה זה א"ב של זוגיות. זה פשוט לא מקובל בעיני, וחבל שלא פקחת את עינייך מיד ואמרת: שמעתי את זה, כדי להעלות את זה על השולחן ולהתעמת עם האמת. נראה שאת פוחדת, בכל מקרה, להתעמת אתה. זה חבל, ועושה רושם שתצטרכי לעשות זאת מתישהו.

אם הוא לא ניחש שאת ערה (נכון, הנשימות אינן דומות, אבל לא כל אחד רגיש לכך. מכירה אנשים שאין להם מושג) ואמר את זה מתוך כוונה שלא תשמעי, אני רואה בזה כאב. משהו מאוד כואב לו, זה יצא החוצה כך, בצורה מכוערת, אבל כוונתו לא היתה לפגוע. כוונתו היתה להשתחרר מאיזשהו כאב שלו. לו רצה לפגוע, היה אומר לך את זה בפנים.

שוב, אי אפשר לעזור, לפרש, ליעץ, בלי לדעת את הרקע ואת מצבכם כזוג. אבל, אני אעז ואשאל אותך את השאלה הראשונה, הבסיסית (בגלל זה השכפ"צ): האם את שומרת על עצמך ומטפחת את עצמך מאז שנישאתם? האם יכול להיות שהוא התכוון נטו לנושא הפיסי? האם את שייכת לאלה שמאז שנישאה מרשה לעצמה להשמין, להזניח, לא לעשות ספורט? האם כשהפכת לאם שכחת את הזוגיות שלך מרוב התמסרות טוטאלית לילדים?

יש עוד הרבה שאלות שאפשר לשאול, אבל נראה לי די, לפעם הזאת.