פברואר 77'

odkatif

New member
פברואר 77'

רבין 10.2.77, טקס איזרוח האחזות בגוש קטיף. "זהו יום גדול למדינה ולהתיישבות, יום המסמל את ביסוס אחיזתינו באיזור, שמאז מלחמת ששת הימים נעשה לחלק בלתי נפרד מהמדינה וביטחונה". אחרי הטקס קבע רבין את המזוזה הראדונה על פתח אחד הבתים, יחד עם בנו של השר המנוח חזני. 9 שנים אח"כ, בחודש מרס 1985, והוא שר-הביטחון בממשלת שמעון פרס, ביקר רבין בגוש-קטיף ואמר למתיישבים:"כמו לפני תשע שנים, כאשר הייתי כאן בחנוכת היישוב הראשון נצר-חזני כראש הממשלה, כך גם היום אני מאמין שלאיזור הזה יש עתיד התיישבותי כלכלי, חברתי ותפקיד בטחני- והוא חייב להיות חלק בלתי נפרד ממדינת-ישראל".

tkhri

New member
גם אני תומך במורשת רבין

מתברר שמורשת רבין זה לא רק(אם בכלל אפשר לקבוע מורשת לפי 3 שנים),ויתר על שטחים,שלום מדומה,האשמה עצמית וכו'.

התנתקות אסון

אתה חתיכת מניאק!!!!! היית אומר את זה גם אם היו רוצים להעיף אותך מהבית??!! אתה מוכן להיות זה שהולך למשפחה עם 6 ילדים ומגרש אותם מהבית שלהם???!!!! השמאלנים יושבים על התחת שלהם בבית ומחליטים כמו כלום לגרש את אחיהם היהודים מהבית!!!! זאת שחיתות!!! זה אכזרי בטירוף!! ואחרי זה עוד אומרים שלהעביר פלסטינאים שונאי יהודים מארץ ישראל זה ברברי...

למה כל הסיבות שלכם מתחלות ונגמרות

ב" איך היתה מרגיש......." הייתי מרגיש חרא, אז הייתי מרגיש חרא!, אז מה!, מה אתם אומרים בזה, שבגלל שהייתי מרגיש עצוב אז זה לא בסדר, מה אתם ילדים קטנים?

tkhri

New member
את באמת לא הבנת שאני ימני?

וואו! צריך להיות ממש טיפש כדי לא להבין את זה.

roberto491

New member
הטעות של רבין

שב1992 בחתימת הסכם אוסלו לא פינה את עזה את חברון ועוד כמה מקומות היום מצבינו היה הרבה יותר טוב

יעל11כהן

New member
או את כל מדינת ישראל

זה בטוח היה מקטין את הפיגועים... להזכירך! רבין קיבל לידיו מדינה ללא טרור בנשק חם. מעט סכינאות בתוך הקו הירוק, אבנים ומעט בקבוקי תבערה מחוץ לקו. הסכם אוסלו וגרורותיו גרמו לרצח המוני בפצצות חיות בתוך הקו וליריות בנשק חם לעבר בני עמנו מעבר לקו. ויחד עם זאת: גרם לפילוג עמוק בתוכנו. אני במקום ביילין, פרס וחבריהם שותפים למהלך הזה - הייתי לפחות עוזבת כל דבר שקשור לקבלת החלטות. הם פישלו בגדול פעם אחת. איך יש להם ולדומיהם ("מחנה ה"שלום") להמשיך בקו המדיני שלהם? איך?!

roberto491

New member
הכיבוש יצר את הטרור

רבין היה צריך להגיע להסכם סופי כי משקרה אחרי אוסלו זה שכל התקוות נמוגו בעקבות שלטון נתניהו ולגבי השמאל מה אני אגיד לך כל עוד הליכוד ממצע את תוכנית השמאל שימשיכו בשילטון הם מושחתים אבל לטובת השלום מוכן לסלוח להם ברגע ששרון יפסיק את התהליך ניכך ממנו שוב את השילטון

כאן אתה טועה

הטרור תמיד היה, גם לפני הכיבוש, הכיבוש הוא התירוץ התורן לא הסיבה, זה מה שהפלשתינים מוכרים לנו, גם ההגדרות שלהם לכיבוש שונות, ולא זה לא סותר את מה שכתבתי קודם.

יעל11כהן

New member
אז מצאת להם הצדקה?!

ראשית : הסטורית אתה טועה. הפיצוצים באוטובוסים ובמקומות אחרים היו בתקופת רבין ("קורבנות השלום" זוכר? "נמשיך בתהליך כאילו אין טרור" - זוכר?). שנית : איזה כיבוש על ראשך? כיבוש זה כשיש לעם אחר מדינה ואתה בא וכובש ממנו. ביש"ע מעולם לא היתה מדינה "פלסטינאית". זה היה בכלל שטח שהיה כפוף לירדנים והם בכלל לא רוצים אותו. ואם אתה תגיד שהם מבצעים טרור כי אנחנו שולטים עליהם - אז לא. גם בירדן עם אחר שולט עליהם. והוא אפילו מיעוט ובלי רבע דמוקרטיה. למה שם אין טרור? כשעזה היתה בשלטון מצרים - הערבים בעזה חיו שם כ"אזרחים סוג ג". המצרים התייחסו אליהם בבוז. למה אז לא היה טרור? לגבי הליכוד : שוב הם הוכיחו שעם כל הבית"ריות ו"שתי גדות לירדן" ועוד פטפוטי סרק - במעשה הם גרועים מהשמאל. (השמאל רק מדבר על פינוי יהודים ונתינת חלקים לערבים - אבל הליכוד מבצע (החל מסיני, דרך חברון ועכשיו חלילה הגוש). ועוד טעות קטנה שלך : הליכוד במהלכיו לא מביא שלום. כמו שאוסלו לא הביא שלום.

למעלה