פבליטו המלך

Shir17

New member
מודה באשמה

אני באמת לא זוכר את ריבר של 96', התחלתי להתעניין בכדורגל הארגנטינאי רק בשנת 99' עם עלייתו של החלוץ מס' 1 בעולם - חבייר פדרו סביולה, לקבוצה הבוגרת של ריבר. אם אתה אומר שזאת הקבוצה הכי גדולה של ריבר (פרנצ'סקולי שיחק בה??) בשנים האחרונות אני נאלץ להאמין לך. ובקשר לקומיזו, נכון שהוא שוער גדול אבל הוא מסמן את ריבר של היום, קבוצה בלי כוכבים גדולים (ואני לא רואה מי יצא משם כוכב, אולי אולי קבהנגי ומקסי) ובלי הסקס אפיל שכ"כ מאפיין את ריבר. לי קשה עם זה , ואחרי שהקבוצה שלי בארץ היא כבר לא הקבוצה הסקסית שהיא הייתה תמיד (בית"ר כמובן) אני רואה שאותו תהליך עובר על הקבוצה השנייה שאני אוהד בעולם- ריבר. בכל זאת- דאללללללה ריבר!!! וחייבים להוסיף איזה יאללה בית"ר קטן

קיר קמט

New member
אני אגיד לך מה היה שם...

היה הרנאן קרספו (שהוא החלוץ הטוב בעולם באמת..) , היה אל מטאדור סאלאס, היה הקוף בורגוס, היה אלמיידה , היה אורטגה (בעצם. אני לא בטוח. לא זוכר כרגע)... היה את הנסיך פרנצ'סקולי (לא רק לראשון יש נסיך כמו קפטה..) בעונה האחרונה שלו... נוסטלגיה !

Shir17

New member
וואחד קבוצה ...

איזה חוד מפחיד ה' ישמור... לא יודע אם אל-בוריטו היה כי אם אני לא טועה הוא שיחק בסמפ בעונת 95\96 זו הייתה העונה הראשונה בקריירה האירופאית האדירה שלו (nooooot). ודרך-אגב , אני לא מסכים איתך לגבי קרספו, הוא חלוץ יותר מדי אולד-פשן בשבילי, לא חלוץ שרץ על המגרש וקורע ת'תחת כמו הארנבון סביוליטה... אבל סביולה הוא השחקן שאני הכי אוהב מחוץ לישראל אז באמת יכול להיות שאני לא כ"כ אובייקטיבי. בכל מקרה, אחרי שבאטיגול כבר לא פונקציה בנבחרת סביולה וקרספו צריכים לשחק ביחד כבר בקופה אמריקה הקיץ ולקחת את ארחנטינה לתואר אחרי שהיא לא זכתה בו כבר די הרבה שנים (אם אני לא טועה מ-95 או 97). ובחזרה לריבר- הקבוצה של היום לא כ"כ מעניינת אותי האמת, מעצבן אותי לראות את הקבוצה הגדולה וההתקפית שהתאהבתי בה משחקת כמו הפועל יהוד ביום לא כ"כ מוצלח שלה... ועם כל הכבוד, זאת באמת הקבוצה הכי חלשה של ריבר מאז שאני מכיר את ריבר. פלגריני לך הביתה!

קיר קמט

New member
נזכרתי בעוד אחד שהיה שם.

גז'ארדו , זה שהיום סופרסטאר בצרפת. גם הצ'יף אסטרדה היה ונדמה לי שגם חואנפי סורין אבל אני לא זוכר אם לסורין זו הייתה השנה שהוא הלך לשבת ביציע של יובה או לא. בכל מקרה - האתר של ריבר בעברית. http://www.geocities.com/riverheb

למעלה