פבליטו המלך

paper1tiger

New member
התמונה

שלושה טרבלים רצופים + שלוש פעמים רצוף שחקן השנה בעולם

JRM

New member
ידוע ידוע :)

הוא שחקן גדול הביא לי 2 אליפויות רצופות בווסטהאם עם 3 עונות מדהימות של ממוצע מעל ל8.00 ומאזן מעוגל ומדוייק של שער ובישול של 2 משחקים וזה היה קשר במרכז ללא שום חץ ופליימקר שחקן גדול מהחיים

JRM

New member
אכן מקום טוב

אך תמיד יצמח לכם איזה חמור שידפוק לארגנטינה מונדיאל שלם

קיר קמט

New member
ולכם תמיד יצמח איזה

חמור שידפוק לעצמו את החיים ויוביל אחריו גם רבים שרואים בו רול-מודל.

JRM

New member
ויכוח נחמד

חח מה אכפת לי שידפוק לעצמו את החיים, זה עיניינו האישי אבל הוא במו רגליו (וידיו, מפעם לפעם) מביא אליפויות, גביעים ומונדיאלים בזמנו החופשי -- לא לחינם הכינוי של אורטגה זה החמורון

קיר קמט

New member
ולא לחינם

לריבר יש יותר תותחי על בליגות הגדולות באירופה ולריבר יש יותר אליפויות :) והבוסטרוס אוכלים ת'לב !!!!!

ליטן א

New member
יאללה, הבלגתי...

אבל רק בגלל שאני לא מתעניין בליגה הארגנטינאית

קיר קמט

New member
מה אני יכול לעשות...

שיש לנו מאמן שבוגד במסורת של ריבר ומשחק לי הגנתי.... מי שמע , חזון אחרית הימים, בוסטה יותר התקפיים מריבר :)

JRM

New member
ליטן תמשיך להפליג זה בריא

דאלה ביאנצ'י :) מה אתה רוצה לקחתם מאמן אורוגוואי פראגוואי אני יודע מה...ביזיון...יאללה רק שיחזור אליכם החמור ותשכחו מתואר

Shir17

New member
צ'ילה

מנואל פלגריני לקח אליפות עם סן-לורנצו הבינונית.. אלי גוטמן של ארגנטינה
. ריבר תיקח אליפות כשאורטגה יחזור .

Shir17

New member
לא נראה לי

אני לא סובל את ראמון דיאז, הוא סכסכן מעצבן וההצלחות שלו כמאמן ריבר לא היו כ"כ גדולות שמגיע לו לקבל את הקבוצה בחזרה. חבל שעשו לאמריגו גאז'גו את המוות כי הוא המאמן מס' 2 בדרום אמריקה אחרי ביאנצ'י וכולם ראו את זה שנה שעברה כשהוא לקח את האופרטורה עם קבוצה שלא רק שסיימה את הקלאוסורה עונה לפני במקום האחרון, היא גם איבדה את השחקן מס' 1 שלה, מתיאס ווסו. תאמין לי שמי שמספיק טוב כדי לקחת אליפות עם אינדפדיינטה יכול לחזור לריבר ולהחזיר לה את השליטה בליגה, שדי נעלמת בשנים האחרונות. אחחחח איפה הימים של המרובע הקסום עם פבליטו, אנחל, אל בוריטו וסביוליטה איפה???

JRM

New member
בקשר לשאלה שלך, הוא בעיקר באירופה

בכל מקרה עונה שעברה היתה די עלובה של ריבר למרות סיום ב"צמרת", בכל מקרה ריבר פתחה את הקלאוסורה בצורה ביזיונית למדי עם ניצחון, תיקו והפסד...לא שבוקה ממש מצטיינים עם 2 ניצחונות והפסד... בכל מקרה אינדפנדיינטה לאחר עונה מצויינת חוזרת לתחתית הליגה ...

קיר קמט

New member
אני לא סבלתי את גאז'גו

עיקר העובדה שאני אוהב בראמון דיאז זה בגלל שהוא מקדם צעירים בריבר, ותמיד סומך עליהם. את זה לא גאז'גו ולא פלגריני עשו. וראמון דיאז הוליך את הקבוצה הכי גדולה של ריבר בשנים האחרונות - אז קצת כבוד !

Shir17

New member
ממש חוכמה

כשיש לך את פבליטו ואורטגה בקישור, ביחד עם אנחל וסביולה בהתקפה , אתה לא צריך להיות גאון גדול כדי לעשות מהקבוצה שלך קבוצה גדולה. מה שיותר חוכמה זה לקחת אליפות עם קבוצה שהשוער שלה הוא בן 40 ושחקנים אפורים כמו הצ'יליאני הזה אסקלונה פותחים בהרכב שלה... עם כל הכבוד לראמון דיאז, אני די בטוח שהוא לא היה לוקח את האליפות האחרונה שגאז'גו לקח באופרטורה של 2001 כי היה לו את המרובע הקסום במשך 4 טורנירים והוא לקח רק 2 אליפויות, זה מראה שהוא לא מאמן משהו...

קיר קמט

New member
קודם כל

אני דיברתי על הקבוצה שלקחה את הליברטדורס ב96 , אבל לא משנה :) שנית - השוער הבן 40 הזה, הוא השוער הכי ענק בכל יבשת דרום אמריקה, כולל אלה שכבר יצאו לאירופה , וזה שהוא בן 40 - בכלל לא חיסרון.

למעלה