פבוקסיל לילדים

יחידה2

New member
פבוקסיל לילדים

המליצו לי על פבוקסיל.ילדה בת 11.טיול אצל פסיכולג כמעט 5 שנים..לא ממש יעיל.סובלת מהתפרצויות,תגובות חמורות בבית ספראם מישהו מרגיז אותה, לא מקבלת סמכות, קושי בסיטואציות חברתיות.
מתלבטת נורא

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

האם מישהו איבחן את הילדה באוסידי? ואיזה טיפול היא מקבלת אצל הפסיכולוג?

יחידה2

New member
הילדה עברה הערכה פסיכיאטרית

אובחנה בחרדת נטישה בילדות..ככה קראו לזה...לא אובחנה באוסידי.
לילה התפרצויות זעם בבית ספר, קושי ביצירת/שמירת חברויות, תגובות זעם לא פרופורציונליות לסיטואציה, חוסר קבלת סמכות,מתנהגת בחוסר כבוד לצוות ביה"ס ולחברות, לדברי הצוות הביעה רצון לא לחיות....מתחיל אצלה דכאון (אני מטופלת בעצמי. עקב דכאון אחרי לידה שהפך כרוני).

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

ואיך הלך בטיפול הפסיכולוגי? מה יצא ממנו? איך הוא טיפל בה, בשיחות? או בשיטות אחרות?
ומי המליץ על הכדור? הוא הסביר מה בדיוק הכדור יעשה?

יחידה2

New member
טיפול...

הילדה כבר 4.5 שנים בשיחות שבועיות אצל פסיכולוג..לא רואה שינוי....אני לא יודעת מה בדיוק הם עושים שם..שיחות, משחקי דימיון..הוא זורם עם הילדה.
על הכדור המליצה הפסיכיאטרית במרכז בו הילדה מטופלת..היא לא הסבירה כלום.אמרתי שאני צריכה לחשוב על ז\ה

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

אז קודם כל לדבר עם הפסיכאטרית ולשאול למה בדיוק הכדור ניתן (יש כדורים שנטו לחרדות, או כאלו לדיכאון, לשינוי במצבי רוח, אוסידי, ועוד המון ניגזרות).
לשאול איזה תופעות לוואי יהיו, ומה בכללי יעשה הכדור לילדה (איזה שינוי הפסיכאטרית מקווה לראות בעקבות הכדור).
אני לא נגד כדורים, כי לי בכנות הכדורים הצילו את חיי.
במיוחד אם הילדה כל כך סובלת ונוטה לדיכאון ואי רצון לחיות, כדורים אכן יכולים למנוע זאת ולשפר את המצב.
בנוסף, אני מציעה שתי דברים בקשר לטיפול הפסיכולוגי.
לשאול את הילדה מה החוויות שלה משם (אם היא נהנת, היא אם מתפרקת ומשחררת את מה שמציק לה אצל הפסיכולוג).
אם הכימיה בינהם טובה והיא מרגישה טוב כשהיא מטופלת אצלו, אז למרות שאין הכי התקדמות עדיף שתשאר אצלו.
אבל אם המצב לא ככה, והיא רואה זאת כמטלה שבועית כמו שיעורי בית, שווה להחליף לטיפול פסיכולוגי אחר, ויש מלא סוגים שונים שהילדה יכולה לפרוח שם ולהשתנות בהתנהגות לטובה.
בלי שום קשר, סליחה שאני שואלת, איך התיקשורת בבית , בינכם לבין הילדה? ואם יש אחים ומשפחה, מה התיקשורת בינהם לבינה?

למעלה