פאשלות בדיבוב XDDD

Hawkgirl

New member
פאשלות בדיבוב XDDD

אנשים - רגע של צחוק! טוב כולנו יודעים שבזמן הדיבוב תמיד יש פאשלות ופיספוסים וצחוקים XP מצאתי סרטון ביוטוב לדיבוב האנגלי של נגימה עם הפאשלות במהלך הדיבוב וכל השטויות שהמדבבים עושים XDDD ז-ה----פ-ש-ו-ט-----ס-ר-ט-ו-ן-----ח-ו-ב-ה!!!! ושקט, אין לי פה שום כוונה לדבר על נגימה/אנימות. כחלק מפורום דיבוב זה נראה לי גם רלוונטי, ולמען האמת אני נפלתי מרוב צחוק XDDDD יש להם שמה פאשלות קורעות, והם לפעמים אומרים דברים כל כך מטומטמים XDDD יש שמה קטעים שפשוט מפילים מצחוק אתם חייבים לראות! http://www.youtube.com/watch?v=t5uFLoI9iQQ תחפשו סרטונים נוספים כאלו ותביאו לראות, לא יזיק לי לצחוק עוד קצת זה שולט XD

חההה!

זה ממש מצחיק! אבל הכי נקרעתי כשהמדבב מדבר בקול קטן וצרוד ואז מגלים שבכלל יש לו קול של גבר.

Hawkgirl

New member
הא אכן! XD

אני בהתחלה חשבתי בכלל שזו בחורה ופתאום איזה גבר מדבר XP האמריקאים האלו לא מפסיקים לקלל שמה XDDDD

Hawkgirl

New member
אלו סצנות אמיתיות שהיו

הסדרה פשוט יצאה ישר לדיוידי באמריקה ולא לטלוויזיה, אז הוסיפו קטעי ספיישל כאלו מתהליך הדיבוב, שזה הפאשלות והשטויות האלו שהמדבבים עושים XP

אבל שאלתי

אם הצפצופים האלה שיש שם לפעמים, זה צנזורות שהוסיפו מתי שהמדבבים קיללו, או שזה צליל מעבר כזה בין הסצנות.

Hawkgirl

New member
אה, אז לא הבנתי אותך ^^"

הציפצופים... אממ חלק מהם הם באמת בשביל הצנזורה וחלק כמעבר בין הקטעים. כל פעם שיש ביפ על מה שהם אומרים זו צנזורה, בכל זאת, לומר SON OF A BI*CH, או שאר הדברים שהם אומרים, זה לא הכי חינוכי XD

porky169

New member
אבל הדבר הדפוק זה שהם מצנזרים../images/Emo134.gif

גם בתוכניות למבוגרים כמו סאות' פארק או במופעי סטנד אפ שבכלל ילדים לא רואים. תיכף יצנזרו גם בסרטים כחולים XDDDDDD

Hawkgirl

New member
הם מצנזרים כי הסדרה היא לא כמו סאות'פארק

את הסדרה סאות'פארק גם באמריקה משדרים בשעות מאוחרות שהן לא שעות הצפייה שנועדו בד"כ לילדים. מהות הסדרה(נגימה) היא לא קללות, כמו סאות'פארק אז יש מה לצנזר XD אוי די אני הולכת לצפות בזה שוב XD Konoka: well... let me see.. somewhere between marridge... oh crap! *צחוק חמוד* XDDD

Bar391

New member
XDDDDDDDזה ממש מצחיק!!

היה מגניב אם גם פה היו שומרים את הפאשלות בדיבוב ומעלים אותם..!! XD

Hawkgirl

New member
אכן!

היה יכול להיות משעשע לשמוע את המדבבים האהובים עלי עושים שטויות במהלך הדיבוב XPPPP

talya22bar

New member
חהההההההההההההההההההההההההההה!

ענק! נקרעתי מצחוק! במיוחד מהעכבר הלבן ההוא! כשאני טועה אני בדרך כלל מקללת (כן כן) ואם זה באמצע משפט עצבני אני ממשיכה "פרי סטייל" במילים גסות. מסקנה: לא לבוא לראות אותי מדבבת... ולטכנאי: עדיף למחוק את הפשלות שלי....

Hawkgirl

New member
פחחחח XDDD

דווקא נשמע לי מעניין לראות את טלייה מתבלבלת בזמן הדיבוב ומשתמשת במילים לא נאותות XPPPP

e f f i e

New member
מה פתאום למחוק?!

טליה ממי, למרות שעזבתי את קובי ידוע לי בוודאות שנשמרה לפחות טעות אחת שלך... אם את זוכרת מה הבחורה הג'ינג'ית בוויטץ' פינטזה לעשות בים עם המציל....

למעלה