פאשלה של TIME WELL SPENT

הקטגור

New member
פאשלה של TIME WELL SPENT

הזמנתי הראשונה אצלם (ובכלל), אחרי ששמעתי רבות וטובות עליהם מכל מני מקורות (גם מכם :) ) הגיעה סוף סוף! לצערי הרב, הם פשוט שכחו לשים שם משחק!!!! המשחק המדובר הוא "בסך הכל" הרחבה של פורטו ריקו, והמחיר שלו דיי שולי לעומת הסך הכולל, אבל זה דיי מבאס וצורב... בכל אופן, שלחתי להם הודעה על כך, ואני מקווה שהם יעשו את הדבר הנכון... אני מעדכן אותכם כי חשוב לדעתי שתדעו שפאשלות כאלה קורות אצלם ויותר חשוב - בהמשך - איך הם מתמודדים עם זה. (האם הם לוקחים אחריות ומפצים או סתם נקניקים....)

ycyclop

New member
בדקת טוב?

ההרחבה היא בסך הכל עטיפה מאד שטוחה, אצלי היא ממש היא צמודה לקרקעית הקופסה ועד שלא שפכתי הכל ןפרקטי את הקופסה לא מצאתי אותה!

טלד

New member
פאשלות קורות לכולם

השאלה הגדולה היא איך הם מתמודדים איתה. אני עד עכשיו די חששתי להזמין משחקים מחו"ל, אז זאת דווקא הזדמנות טובה... מצד אחד הם יכולים לשלוח משחק חדש, או להחזיר את הכסף (מה שכבר קרה לי באמזון פעמיים) מצד שני הם יכולים להתנער מאחריות (כמו שנוהגים לעשות בחנות הפונדק)

טלד

New member
ועוד שאלה

כמה פחות או יותר הם לוקחים עבור משלוח לארץ של משחק אחד..

ycyclop

New member
מחיר מחירון

כמעט ללא תוספת של shipping & handling פשוט לפי משקל של החבילה (תוספת של הקופסא, והמילוי שהוא בערך 0.5-1 ק"ג) ניתן למצוא את טבלאות העלות ב-www.usps.com יש שם מחשבון לפי יעד

Temporary2

New member
סיפור עם סוף טוב:

קניתי פעמיים מ-adam spielt בגרמניה. בפעם הראשונה ביקשתי שישלחו לארץ, בפעם השניה - לאנגליה. אחרי כמה ימים שהחבילה לא הגיעה הבנתי שמשהו השתבש. בדקתי טוב את הקבלה המקוונת וגיליתי נתון חשוד על דמי המשלוח. התרעתי בפניהם שביקשתי שהחבילה תישלח לאנגליה ולא לישראל, ואחרי כמה ימים הם חזרו אלי והתנצלו, הודו שנעשתה טעות. הפיצוי שהציעו לי הוא משלוח נוסף, זהה, לאנגליה. החבילה היתה בשווי של 130 יורו או משהו כזה. הסכמתי. האמת היא שאני קצת תקוע עם חלק מהמשחקים, אבל הצלחתי כבר למכור כמה, חלק נתתי כמתנות, וחלק אני שומר כspares...

ycyclop

New member
adam spielt ידועים בשירות

קראתי כמה סיפורים על תקלות במשלוח שכולם הסתימו בצורה טובה לשביעות רצון הלקוח.

למעלה