פאשלה בסדרה?

MajorGad

New member
פאשלה בסדרה?

צפיתי עכשיו בפרק הראשון של הסדרה כולה, הפרק Children Of The Gods. שמתי לב שכשאפופיס ופמלייתו הגיעו לכדוה"א הם עשו מה שהם עשו..אבל איך הם חייגו חזרה לצ'ולאק? הרי אין בהר שאיין DHD והמחשבים בהר לא היו מכוילים לחיוג אלא לאבידוס..וקשה לי גם להאמין שהם עלו לחדר שממול השער ובאמת חייגו משם...וגם אם הם חייגו לאבידוס..דניאל היה שם לב לזה..איך הם פתחו את השער חזרה לצ'ולאק?

thrall

New member
אפשר לחייג ידנית

מסובבים את הקשתית ביד ונועלים אותם על שברונים, היה פרק כזה

MajorGad

New member
אתה צריך לתת לשער אנרגיה

על מנת לבצע חיוג ידני (בפרקים 10 עונה 1, פרק 3 עונה 2 ופרק 22 עונה 3) הם סיפקו לשער אנרגיה.

thrall

New member
נו ומה הבעיה?

לשער יש אנרגיה כל הזמן בבסיס כי הוא מחובר למחשב

thrall

New member
דרך אגב

אתה יכול אולי לשלוח לי את הפרק הראשון, כמה מגה זה 300 400 בערך? נעביר את זה כל הלילה מתי שהוא באיציק טוב? אין לי כוח לחכות כמה ימים שיירד במיול

[TNT]

New member
יש לי פתרון אפשרי

יכול להיות שחיכו להם אנשים בצ'ולאק ופתחו להם את השער אחרי זמן מסוים שנקבע מראש

MajorGad

New member
matter flows only in one way..

אם אתה מחייג מצ'ולאק אתה לא יכול להגיע מכדור הארץ לצ'ולאק אלא רק מצ'ולאק לכדור הארץ.

בקשר ל"האם הם חייגו לאבידוס?"

כל הפואנטה של העונה הראשונה (או הראשונה והשניה אבל הזיכרון שלי בקאנטים) בשביל דניאל זה שהוא מחפש את אישתו שנלקחה ע"י אופופיס אז זה סביר. חיוג לשער טוען את הקבל של הער שאליו מחייגים. זה לא נכון לגמרי שחומר עובר רק בכיוון אחד. אם זה היה נכון לגמרי אז כל פעימה של הלב הייתה קורעת אותו לגזרים ורוב הנוזלים בגוף היו נעלמים לתוך הקוסמוס כיוון שדם זורם גם מהקדימה לאחורה. אז תהרהר בזה.

MajorGad

New member
חומר עובר רק בכיוון אחד

והכוונה בכיוון אחד של השער והחומר בכללותו גלי רדיו עוברים בשני הכיוונים

יענו רק דברים קטנים עוברים.

אולי הגואולד עושים מניפולציות על השער. תחשוב. אם הם מצליחים להחזיק אותו פתוח כמה שהם מצליחים אז אולי הם גם יכולים לפתוח אותו לשני כיוונים.

MajorGad

New member
בשביל לעשות מניפולציות על השער..

אתה צריך טכנולוגיה של הקדמונים. עד שאנוביס בא דבר זה היה נשגב מבינתם של הגואולד.

thrall

New member
אתה לא הבנת את הרעיון

השער מפרק את החומר למידע ומרכיב אותו מחדש בצד השני, כמו שקרה לדוגמא בפרק שטיאלק נתקע בתוך השער כשהוא הרג את טאנית הכוונה היא לכיוון התנועה בחור התולעת, וגלי רדיו הם לא חומר ולכן כנראה הם יכולים לנוע בשני הכיוונים

למעלה