פארק. אני וחבר שלי רוצים לעשות פיקניק בפרק נחמד .בלי הרבה אנשים משו חמוד. למישהו יש רעיון?
M mary18 New member 12/1/07 #1 פארק. אני וחבר שלי רוצים לעשות פיקניק בפרק נחמד .בלי הרבה אנשים משו חמוד. למישהו יש רעיון?
M MishaB7 New member 12/1/07 #2 פארק ד' ולפני שכולם שולפים את הסטיגמות, תבקרו בפארק ותראו כמה הוא גדול ויפה, בהחלט אפשר למצוא מקום מבודד יחסית.
פארק ד' ולפני שכולם שולפים את הסטיגמות, תבקרו בפארק ותראו כמה הוא גדול ויפה, בהחלט אפשר למצוא מקום מבודד יחסית.
ג גברת סנופקין New member 20/1/07 #3 חלקים מסויימים בפארק ו'. עוד... בסוף שכונה ג', ליד הצומת שפונים בה לרמות או יוצאים מהעיר צפונה, יש דשא ונחמד שם...
חלקים מסויימים בפארק ו'. עוד... בסוף שכונה ג', ליד הצומת שפונים בה לרמות או יוצאים מהעיר צפונה, יש דשא ונחמד שם...
S susony New member 21/1/07 #4 אם יש לך רכב לא רחוק מאופקים יש את פארק אשכול במשאבי שדה יש את פארק גולדה ובירוחם יש את אגם ירוחם, אבח עליו אני פחות ממליץ כל המקומות הם בטווח של עד חצי שעה נסיעה
אם יש לך רכב לא רחוק מאופקים יש את פארק אשכול במשאבי שדה יש את פארק גולדה ובירוחם יש את אגם ירוחם, אבח עליו אני פחות ממליץ כל המקומות הם בטווח של עד חצי שעה נסיעה