פארק רעננה 13/10/06

פארק חברים כתובת??

שלום לכולם ושנה טובה ושלווה אין לי כתובת של פארק חברים המפורסם בפורום אנחנו מגיעים מראשון לציון אשמח אם יהיה לנו כתובת להגיע יום נפלא

vered73

New member
איך להגיע:

בצומת רעננה פונים שמאלה לרעננה. ממשיכים ממש המון המון המון רמזורים, עד שמצד ימין רואים פארק ממש "ארוך" וגם יש שילוט סמוך לפארק. חלק מהפארק הינו לילדים מיוחדים, אם כי לא הייתי בחלק זה בשעה שביקרתי כי אז לא ידעתי על קיומו. יש שם המון אפשרויות גם בלי קשר לאוטיזם. בכניסה צריך לאמר שאתם משפחה של ילד עם צרכים מיוחדים או פשוט להציג את הכרטיס שקיבלנו (מי שיצר קשר עם בית איזי שפירא)

קרן ט

New member
ורד עוד שאלה

פארק החברים- באיזה צד של פארק רעננה הוא נמצא? ליד האגם עם הברבורים או ליד המתקנים הרגילים? מהיכן להכנס?

vered73

New member
האמת לא יודעת. צריך לשאול בכניסה

לפי הטיולים שעשינו אז בזמנו בפארק הגדול הזה נראה לי שזה בצד השמאלי יותר, זה שקרוב לבריכה.

כדאי גם להחנות קרוב לאגם

היי יקירתי, שמחה לשמוע שנהנית באלוטבע. אם נצליח לסגור כמה חובות, אולי גם נבוא בחנוכה. אולי אפילו לחרמון.. אני חוזרת לילדים, יש דגים על המחבת..

lindens

New member
ליד האגם עם הברבורים. משם הכניסה.

כנסו מהכניסה של בית הקפה (האגם) ואם תמשיכו עם השביל ימינה (כאילו תעקפו את האגם מימין) תראו כניסה נוספת עם שומר ובוטקה מעץ. זו הכניסה לפארק חברים, ולשומר הזה צריך להראות את הכרטיס של אלוט או של איזי שפירא או לשלם אם אין לכם את אחד מהשניים..

דן להב

New member
וזה כשאני חולה....

אני בא עם נעם ואולי עם אח שלו (אם הוא יצליח להתנתק מcall of duty 2 )

חן123

New member
הוראות טיפה יותר מדויקות

סליחה על ההתפרצות, אבל כמאותגרת כיוונים מצאתי לנכון לנסות לעזור לאחי... למי שמגיע מכביש 4: נכנסים לרעננה מצומת רעננה מרכז, לרחוב הראשי, רחוב אחוזה. הרמזורים ברחוב זה ממוספרים, עד רמזור 15 (שלט קטן בצבע כתום על כל רמזור), עוברים את כל הרמזורים, רמזור מס' 15 חוצה את רחוב ירודשלים, ממשיכים בו ישר, מיד אחריו יש מצד ימין תחנת דלק, ומיד אחריה כניסה לחניה לפארק. לא חונים שם. ממשיכים לנסוע עוד כמה מאות מטרים ויש כניסה לחניה ליד האגם, שם חונים. למגיעים מכיוון הרצליה, נוסעים בדרך ירטושלים עד לרחוב אחוזה, ברמזור הזה פונים שמאלה, ומיד רואים מימין תחנת דלק, ומיד אחריה כניסה לחניה לפארק. לא חונים שם. ממשיכים לנסוע עוד כמה מאות מטרים ויש כניסה לחניה ליד האגם, שם חונים.

פארק רעננה 13/10/06

אני רואה שקשה להזיז עניינים בפורום- אז דיברתי עם דני והתאריך הוא הנ"ל, אגב דני, נעץ את ההודעה. אנחנו נהיה שם לדעתי בשעה 15:00, לא דיברתי עם בית איזי שפירא כך שהפארק לא יהיה סגור רק לנו, אבל אדבר איתם על תאריך נוסף בעוד כשבועיים. פשוט, ביום שישי הזה הילדים לא בגן אז אפשר לנצל את העניין. אנחנו נהיה ליד המשחקים המיוחדים, ליד האגם, אפשר להיכנס חינם בהצגץ כרטיס אלוט או כרטיס מאיזי שפירא. נשמח לראותכם. אפשר להתפקד. אל תדאגו, יהיו עוד מפגשים. ולמי שדואג מהחושך, יש פרוג'קטורים בדיוק מעל המתחם המיוחד כך שאפשר גם להביא שמיכות ולשבת בכיף עד מאוחר. הפארק פתוח עד 23:00 בלילה. אשמח לראותכם.

דן להב

New member
נכון שקשה... ממש קשה... פולני משהו

ניראה לי שאני אבוא יותר לקראת הבוקר ככה ב10.30 דני

mali s

New member
היי- בסוף לא הבנתי

עומר רוצה בשעה 15.00 עד הלילה. דני רוצה בבוקר. ורד- את מצטרפת או לא? דקלה- מתי את מגיעה? אגב לאלו המתלבטים- זהו אכן מקם קסום. לא החלטתי סופית- אולי אביא עוד חברה. אבל נראה לי שאנשים נצמאים בחופש ולכן הרשימה מצומצמת.

vered73

New member
הקטנצ'יק בגן אז אנחנו לא נבוא כי

המשמעות של הפעילות מבחינתנו היא פעילות עבורו, חשיפה של האחים לפעילות מהנה עם ילדים אוטיסטים, וגם לפגוש את החבר'ה. מאחר והוא מהווה CORE הפעילות אנחנו לא באים הפעם.

המיפגש הוא ביום שישי ב-15:00

מלי- אני אגיע בסביבות 15:00, אולי קצת לפני. אני אשמח אם תגיעו ואני בטוחה שהילד שלי יותר מישמח לפגוש שוב אותך ואת הילד המדהים שלך. ורד- בשעה הזאת כבר אין גן (זה יום שישי), אם לא ירד גשם פתאום אלה שעות מאוד כייפיות בפארק.

vered73

New member
אנחנו מקפידים להיות בבית ביום שישי

בשעה זו. זו מנוחת צהרים חשובה לכולנו, במיוחד לקטנצ'יק. אל תשכחי שפארק רעננה מהבית שלי הוא לפחות שעה נסיעה + להתכונן עוד זמן לא מבוטל. ביום שישי זה לא נוח לי. וזה לא סנוביזם, גם חברים יודעים שאין מה להזמין אותנו ביום שישי בצהרים, מה גם שמדובר לא במשהו ממול הבית שלנו. (ואני זוכרת שגם אצלך לא, אבל הילד שלך גדול משלי פי שתיים) למפגש אחר אנסה להגיע. עוד יהיו.

אiרין

New member
אחלה רעיון . הגעה למקום....

אנחנו לא נוכל להגיע. אנו משתתפים בצעדת כפר סבא והשעה שנקבעה למפגש, היא שעת מנוחתו של הנסיך. אבל אם תהיו שם למשל עד 17:00-18:00 ייתכן ונצליח להגיע . מאד נעים להיות שם גם בחשיכה. אנחנו ממש מנויים במקום. יש לנו כרטיס מאיזי שפירא ומאד נחמד שם. דרך ההגעה למקום קלה מאד. בצומת רעננה כפר סבא ,פונים שמאלה לבאים מתל אביב לרחוב אחוזה. נוסעים עד הסוף. חוצים את רחוב ירושלים . מצד שמאל יש את מתחם החניות של הפארק. ממשיכים לנסוע ויש להאט ולהיכנס בצד ימין לחניון עד הסוף. כלומר לאגם. משם נכנסים למתחם ועולים עד לפארק המיוחד והמדהים שלנו. אמורה להיות כניסה מסודרת ממש סמוך לפארק ,אך מפאת כח אדם , לא פותחים את הכנסיה הזאת. את מסיבת סיום שנת הלימודים במעון חגגנו בפארק והיה מדהים ביותר. טוב, אז אולי עוד ניפגש.

למעלה