פארק ירקון

varui

New member
פארק ירקון

תגידו האם מישהו הלך למופע "רוסיה באהבה" ספרו אך הייה

pgprince

New member
היה נחמד

בעיקר באזור מאחורי הבמה.. וכמובן שיא הערב-שריקות הבוז האדירות שאולמרט ספג

למה האדיוט הזה בכלל בא לשם?=\

שנה שעברה הוא ירד על רוסיה חשבתי שאני התפוצץ עליו.. גם השנה שמו משהו כזה לפני הבמה כדי שלא יזרקו משהו על אולמרט? מגיע לו ביצה על הראש לדפוק הזה!

Evil Gremlin

New member
היה נחמד אחר כך

כשנפגשנו עם חברים שלא ראיתי כמעט שנה את רוב המופע העבאתי בלחפש אותם

AeroSlash

New member
קודם כל, כמו שכבר אמרתי,

הרבה הרבה מזל טוב
שנית, פגשת חברים שלא ראית שנה, הנה כבר משהו טוב. [שלישית, מצטערת שלא חזרתי, פשוט הלכתי לשיעור והיה לי מבחן אח"כ] מזל טוב

DeAth ScrEaM

New member
היה כיף כיף כיף :):):)

חבל שזה פעם בשנה :) השנה, למרבה הפלא כל הזמרים שבאו היו טובים. (למרות שדעתי על פיליפ קירקורוב לא הכי חיובית אבל הוא зажигает)... וסתם היה כיף :) והיה גורוד 312 :):):) יופי טופי :):) וראיתי את כל העולם ואחותו.. וזהו :) היה טוב טוב :)

AeroSlash

New member
הנה משהו שאני מצטערת עליו בגלל הגיוס...

רציתי ללכת, אבל הייתי עסוקה בלכתוב חיבור-עונש על למה אסור להוציא חומר מסווג מהכיתה

Old Cat

New member
כי

אם יתפסו אותי יתנו לי עונש לכתוב חיבור על למה אסור להוציא חומר מסווג מהכיתה. תעשי העתק-הדבק 500 פעמים. יש לך חיבור של כמה וכמה עמודים.

varui

New member
חומר מסווג

אני יכול לדעת למה את אמורה לכיתוב כזה חיבור אפילו בטירנות מלמדים שאסור להוציא חמור מסווג מכל מיני מקומות ומה את הוצאת חומר מסווג

AeroSlash

New member
זה ברור לכולם שאסור להוציא חומר

מסווג. כתבתי את החיבור הזה כי היו כמה בנות בקורס שלי שחששו שלא יספיקו ללמוד את החומר למבחן אז הן רצו לקחת אותו למגורים וכשהמפקדת שאלה אם יש מישהו שהוציא את החומר מהכיתה הן השתפנו והוציאו אותו. על כך קיבלנו את העונש, כל הקורס, כי העונשים תמיד קולקטיביים, לכתוב חיבור על אבטחת מידע.

varui

New member
כל הכבוד

למפקדת שלך עונש שהיא נתנה לכם הוא חינוכי בלבד לכולם אני הייתי עושה אותה דבר שחיילים יתנו הסבר למה אסור להוציא חומר מסווג וזה יכול לשמש את חברות שלך לקורס בנות הבאות לא יצאו חמור מסווג ואם אותה מפקדת היית נותנת תלונה הבנות היו עלות מישפט אצל מפקד בבסיס או אצל אחד קצינים היו מקבלות ריתוק טוב כי אני די בטוח ממש בתחילת הקורס הוסבר לכם אל ביטחון שדה וגם ביטחון מידע

AeroSlash

New member
לא אמרתי שהיא לא צודקת...

ההודעה שלי באופן כללי לא נועדה להתייחס לעובדה שקיבלתי עונש [מי ישמע איזה עונש, כולה חיבור] אלא לעובדה שבגלל שהייתי בקורס ובבסיס לא נסעתי להופעה שרציתי לנסוע אליה. בקשר לעונש, אני מסכימה ולא מתלוננת. זה בסדר גמור. בכלל, איפה ראיתם שלא הצדקתי את העונש?

למעלה