פארסקייפ באיזה ערוץ שידרו פארסקייפ לפני שהסידרה בוטלה? ולמה היא בוטלה??
W W u t a n g New member 25/8/03 #1 פארסקייפ באיזה ערוץ שידרו פארסקייפ לפני שהסידרה בוטלה? ולמה היא בוטלה??
C Chakotay New member 25/8/03 #2 אז ככה... בארצות הברית היא שודרה בערוץ Scifi באנגליה אני מאמין שהיא שודרה ב Sky 1 ובארץ ב Ytv. בקשר ללמה ביטלו אותה זה לא כל כך בטוח Scifi אומרים בעיות כספיות וירידה בריינטינג, אבל משום מה אני לא מאמין לזה!
אז ככה... בארצות הברית היא שודרה בערוץ Scifi באנגליה אני מאמין שהיא שודרה ב Sky 1 ובארץ ב Ytv. בקשר ללמה ביטלו אותה זה לא כל כך בטוח Scifi אומרים בעיות כספיות וירידה בריינטינג, אבל משום מה אני לא מאמין לזה!
S sprqy New member 27/8/03 #4 גם אני!! מה חדש? מתי מתחילה העונה החמישית? (אופטימי היום אה??.. ) קניתי את הDVD האחרון (בנתיים) של ארבעת הפרקים האחרונים! פצצה DVD! כולל ראיונות וOUTAKES! מחכה בקוצר רוח להגעתו..
גם אני!! מה חדש? מתי מתחילה העונה החמישית? (אופטימי היום אה??.. ) קניתי את הDVD האחרון (בנתיים) של ארבעת הפרקים האחרונים! פצצה DVD! כולל ראיונות וOUTAKES! מחכה בקוצר רוח להגעתו..
ב בחושך אלוהים לא רואה New member 28/8/03 #5 the final farscape.. מדכא קשות.. אבל דיכאון זה רע.. אז באמת מתי מגיעה העונה החמישית לארץ כבר.. ומה קורה עם השישית ?
the final farscape.. מדכא קשות.. אבל דיכאון זה רע.. אז באמת מתי מגיעה העונה החמישית לארץ כבר.. ומה קורה עם השישית ?
K Ka Dargo New member 3/9/03 #8 שידורי פארסקייפ בימים הקרובים בימים הקרובים, אחה"צ משרדים מספר פרקי סיום מהעונה השלישית מה שאומר שאולי...ל-Yes יש כוונה לשדר את העונה הרביעית???
שידורי פארסקייפ בימים הקרובים בימים הקרובים, אחה"צ משרדים מספר פרקי סיום מהעונה השלישית מה שאומר שאולי...ל-Yes יש כוונה לשדר את העונה הרביעית???