פארסקייפ טריוויה!

kelebrin

New member
פארסקייפ טריוויה!

טוב, אני שמעתי שחלק נכבד מלהציל ת'פורום זה לכתוב ולפרסם נושאים חדשים, אז החלטתי לכתוב טריווית פארסקייפ, והפעם- ציטוטים. העניין הולך כך: אני כותב ציטוט, ואתם צריכים לנחש מאיזה פרק הציטוט לקוח, קאפיש?! טוב, אז יאללה מתחילים! ציטוטים מהעונה הרביעית יסומנו, כמובן 1) "Does Moya know where we are?" "Yes, of course. Someplace else. I'll get back to you on the specifics." 2) "Wierd, strange noise... Does my stomach count?" 3)
"What do you expect? they can bareley escape their own gravity!" 4) "Give him a Scoobi-Doo snack, then." 5) "The Crackers DONT MATTER!!!" 6) "wait for the wheel, Zhaan." 7) "Lak-Ma-Rooka-Bi, Lak-Ma-Rooka-Bi" 8) "Who's your daddy? Dargo, tell who's his daddy" טוב, זה הכל לבינתיים, ביי

אנטי 47

New member
הממממ.

יש לי זיכרון מאוד חלש לפרטים... טוב, נו, מלבד 5. נדמה לי שגם 6 הוא מהפרק עם השם המתאים, נכון? הייתכן ש 4 הוא מ Beware of Dog? משהו אצלי אומר לי Crichton Kicks, אבל היית מסמן אותו בספויילר... 2 הוא בבירור מ Through the looking glass. ו 3 -
********************************************* נשמע כאילו הוא נלקח מ A constellation of doubt.

sprqy

New member
ננסה..

לפי מצב הזיכרון שלי אני חייב להתחיל שוב לראות מהעונה ה1!!
1. מהעונה הראשונה בטוח, אולי הפרק THE LOCKET?? 2. שצ'יאנה ורייג'ל סגורים בAIRLOCK שפיילוט מוציא את כל האוויר שבמויה?? 3. UNREALIZED REALITY!!! יש זכרתי!! 4X11 בהתחלת הפרק.. 4. אין לי מושג אבל קרייטון אמר את זה בטוח.. 5. זה קל - CRACKERS DONT MATTER 2X05 6. Self Inflicted Wounds, Part 2: Wait for the Wheel 7. מLIARS GUN AND MONEY החלק הראשון נראה לי .2X18 8. וואי איך שכחתי מאיפה זה!? אני לוזזזזר!!! מודה באשמה!

sprqy

New member
שאלה../images/Emo70.gif

"Crais: "Scarran dreadnought, this is Captain Bialar Crais; Peacekeeper. Approach any closer – you will be engaged, and destroyed!" Stark: "They must be terrified." נראה אם אתם יודעים באיזה פרק נאמר המשפט הדגול הזה?? (בדיוק ראיתי ת'פרק- פרק מושלם!)

kelebrin

New member
אמממ... אם אני לא טועה,

זה מהפרק הכפול שבו אחד מהקרייטונים מת, לא?

BiTcH iN HeAt

New member
היה אחד שאני נורא אהבתי!!

היה קטע שבו קרייטון ודארגו דיברו על משהו.. לא זוכרת על מה.. ודארגו עיוות ביטוי אחד באנגלית וקרייטון תיקן אותו וזה רק הרס הכל! חחח משהו כזה: "...Dargo: "..at least he's out of my hair "..Crighton: "nose "!Dargo: "Yeah! Just what i said. Out of my nose hair ואני פשוט נקרעתי מצחוק!!!!

למעלה