פארוורוטי - החוברת

פארוורוטי - החוברת

לפני בערך 13 שנים יצאה קסטת אוסף עם להקות הרדקור-פאנק ישראליות בשם "פארוורוטי". את האוסף ערכה קרן קריאל והוא מומן על ידי שנינו. הודפסו 300 עותקים ואחרי כמה שנים הצלחנו להיפטר מכולם. לקסטה הייתה אמורה להיות מצורפת חוברת עם מילים, גרפיקות וכו'. מאיזשהי סיבה שלא זכורה לי, החוברת לא הייתה מוכנה בזמן, אמרנו "טוב, נצלם את זה שבוע הבאה" ואחרי כמה שבועות וחודשים שזה לא קרה, ירדנו מהעניין. לפני חודש, כשהעליתי לבוידם בבית של אמא שלי, כאשר חיפשתי דווקא קסטות להעביר לג'ניה (אני מקווה למצוא אותם בפעם הבאה...), מצאתי את החוברת בתוך קופסה מלאת ספרים ישנים. אולי הייתה צריכה להישאר שם, אבל משום מה החלטתי להעביר אותה לקובץ PDF ולעלות אותה, כי אני יודע שלפחות שני אנשים זה יעניין. העצוב הוא די גרוע ואין משהו ממש טוב בה, אבל כך, בשביל הארכיון... http://rapidshare.com/files/75668843/v.a._Parvarotti_compilation_tape_booklet.pdf

ועוד נוסטלגיה...

אם כבר העלתם את עניין הגיל ונוסטלגיה של הופעות, קבלו את אחת ההופעות הטובות ביותר שהייתי בה.

Neurosis

New member
תודה רבה

זה מעניין ומגניב, רק שתי שאלות: 1. למה לעזאזל betrayer מופיעים שם? 2. איפה אפשר לשמוע את "אוי ואבוי", אם בכלל? תודה.

על הכיף כיפאק...ובנוגע לשאלות...

1. הם ראו את עצמם קשורים בצורה מסויימת לסצינת פאנק. 2. הם לא הקליטו שום דמו, השיר שלהם שם לקוח מקסטה של הופעה שלהם עם נכי נאצה, ליקוייד סקאי ופאנקייק (המקוריים) בראשון לציון בינואר או פברואר 1994. הקסטה הזאת זה אחת הדברים שחיפשתי כאשר במיקרה מצאתי את החוברת. אולי יש להם הקלטות של חזרות, אבל קשה לי ליראות את משה קוטנר טורח לחתת בעבר הפאנק שלו. אני חושב שהיה להם כמה שירים טובים, בעיקר אלה שיוני מסיי כתב. ליוני מסיי יש לפחות חצי תריסר הופעות של אוי ואבוי בוידאו, אבל אין שום סיכוי שמתישהו לבני תמותה שכמונו יהיה גישה לארכיון הענק שלו. אם תזכיר לי כשאני יהיה שוב בישראל (אפריל), אני יעביר לך וידאו של אוי ואבוי מחממים את GBH בפינגווין.

וחוץ מזה, יש...

...גם את הפלייר הזה. הופעה ראשונה של נכי נאצה, אבל המפגרים לא הבינו את שם הלהקה, אז כתבו "נתחי". זאת הייתה ההופעה הכי גדולה שניגננו, 1000 איש (על פי "מעריב לנוער"), ביניהם עדי מדיר יאסין וגיא מיוסלס צפו בנו.

בנוגע ללהקות שניגנו איתנו באותו הערב...

...אז כך: כולם היו מאזור חיפה והקריות, חוץ מאחת ("שירלי קיבלה 2" אם אני זוכר נכון), שאני חושב היו מאזור העמקים. ויוי סקשון היו משהו בין טראש\דת' מטאל והיה להם גם פרוייקט ספיד מטאל שאת השם אני לא זוכר כרגע. הם היו "בעלי כבוד" בסצינת המטאל החיפאית של תחילת שנות ה-90. פארדו פרייד היו גל חדש\ קולד ווייב, בסדר עד כמה שאני זוכר אם כי החזיקו מעצמם יותר מדי. לפחות אהבו את ג'וי דיוישון. האחרים היו שילובים שונים של פופ ישראלי ורוק מעפן: תחשבו פינק פלויד, אריק קלפטון, אריק סיני ושרון ליפשיץ.

IDNTFS

New member
יש לי שיר של "שירלי קיבלה 2"...

באוסף ישראלי משנות ה-90, של להקות רוק מקומיות לא ידועות. השיר די פופי עם שירה קוקסינלית. אבל בחוברת הדיסק, כשיש פירוט של שמות הנגנים בלהקה כתוב שהמיליך נכתבו ע"י "אחותך". פששש! באוסף הזה יש גם להקה בשם "פרופיל 21", אבל זה נשמע נורא. "אנרגיה חולנית" מפילים על המאזין שיר נורא. והלהקה עם השם הכי טוב באוסף היא "אבי והגולשים".

אגב להקת פרופיל 21

איכשהו בכיתה י"א שכנעו אותי ללכת לגדנ"ע. אמרו לי "ממילא אתה לא הולך לצבא, מה אכפט לך לנסות". אז נסעתי לבסיס בעובדה עם אישור של לא לעשות מה שאני לא רוצה. בכל אופן, הדבר היחידי שעשיתי שם זה "פרוייקט" בשם פרופיל 21, בו אני ויוני (מנכי נאצה, שהיה בכיתה שלי) ועוד שני חבר'ס שרנו את "גיבור צבא ההגנה" של פוליאנה פרנק. זה ממש עצבן את כל החיילים שהיו שם. אז נכון, זאת לא הייתה ממש להקה אבל זה יותר קרוב ללהקה אמיתית מכל ה"להקות" של ברק מאירי שמוזכרות בערך "ערי פאנק בעולם" בויקיפדיה. אני שמעתי על לפחות עוד שתי להקות עם השם הזה, זה גם היה השם הראשון של אחת מלהקות גני תקווה\ קרית אונו.

nukke

New member
זה היה אצלך?

הייתי בטוחה שהיא עדיין בבית של ההורים שלי. על העיצוב הופקד מישהו מחיפה, שאת שמו שכחתי (רק שהוא מזכיר את ליאור צבילינג). Anyone?

כן...

...היו לי אפילו צילומים של הדפים, אני לא זוכר למי הבטחתי, לפחות עכשיו קיימתי. כאשר תעשי סדר אצל ההורים, תתחילי לסרוק, אה? רגע...מי זה יכול להיות החיפאי ההוא...זיו הקרישנא?

fuck tapuz 666

New member
יא חתיכת בן זונה

זה פשוט מושלם. זה אחד הדברים היפים. אז רגע את הקלטת עצמה אתה אומר שאין לך? הייתי מת לשמוע

רגע...

...אתה מתכוון ל"פרוורוטי"? כן, היא פה לידי אבל אין לי אמצעים לעביר את השירים לקבצי mp3. אם למישהו יש את זה, שיעלה אותה, אני ישים גם סריקות של העתיפה והקסטה עצמה. אבל למה לקלל, למה?

fuck tapuz 666

New member
הכל מאהבה

רגע, אתה לא בארץ עכשיו? אממ מתי שתיהיה אתה תוכל אולי להשאיל לי אותה או משו? תודה- זה המספר שלי 0542556886

xguyx

New member
פעם בזמנו

אני גיורא דויד בטח גם עופר, לא זוכר מי עוד היה שם, העברנו את הקלטת למחשב... אני מסתובב כרגע ולא ממש ליד המחשב בבית של ההורים שלי, ששם יש את זה בוודאות ואני לא יודע מתי אני אהיה שם, אבל אם מישהו מהם ירים את הכפפה ויעלה את הקבצים לאין שהוא (משהו שגם אותו אני לא יודע איך לעשות) זה בטח יעזור להרבה אנשים... אז בהזדמנות.

nukke

New member
לפני כמה שנים זה שוטט בסולסיק

אולי כדאי לנסות שם? (לא יכולה לבדוק, כי ה-SLSK לא מותקן על המחשבים בהם אני משתמשת בימים אלה)

^NB^

New member
יש לי את זה

11 שירים, לא? הכל מהשרת של גיורא, היה שווה להוריד הכל ב-56K פעם :)

^NB^

New member
יש לי רק את צד א'

:( אפשר להוריד את זה ממני בסולסיק netbijo

xguyx

New member
בסדר בסדר

לי יש את הכל, מצאתי את זה. רק צריכים להסביר לי איך אני שם את זה על הרשת

למעלה