פארב פורש (עוד פעם)

laufgas

New member
פארב פורש (עוד פעם)

עכשיו השאלה מתי הוא יחזור בו.

Yo-man

New member
הפעם הוא לא יחזור בו. (אני מקווה)

הוא אמר שהוא לא חושב שהוא יוכל לשחק באותה רמה שהוא שיחק פעם ולכן הוא מבין שהגיע הזמן לפרוש. אני מסכים איתו. למרות שהוא עדין יותר טוב מכמה QB פעילים, הוא לא טוב כמו שהוא היה רוצה להיות וזה מספיק כדי לגרום לו לרצות לשמור על שמו הטוב יותר מאשר להוכיח שעדין יש לו את זה. עכשיו הימורים - כמה זמן עד שנשמע שיש לו ג'וב חדש ומה הוא יהיה? פרזנטור של חברת אופנה? שדרן\פרשן? רוקד עם כוכבים? מנכ"ל של חברה ללא כוונות רווח שתומכת בילדים מעוטי יכולות? פנסיונר?

meirhala

New member
נראה לי שהפעם הוא באמת הולך לפרוש אל המשפחה

כבר כמה שנים שהוא חושב על זה.. והוא בהחלט לא צריך את הכסף של לפרשן.. אולי עוד כמה שנים..

ESPN

New member
לדעתי הוא כבר פרזנטור של חברת אופנה

למיטב זכרוני הוא מפרסם איזה חברת ג'ינס, "וורנגלר" או משהו דומה. אני לא חושבת שהוא הולך להיות פרשן ולא רקדן. לדעתי הוא יעביר כמה שנים בחווה שלו, יצוץ מידי פעם בטורנירי גולף לסלבריטאים ובספשיילים של אי אס פי אן על ציד ודיג, יעביר סדנאות לילדים על איך זורקים פוטבול ואולי בסופו של דבר יתגלגל לאימון של קוורטבקס (תיכונים/קולג'ים/מקצוענים).

steeple

New member
נראה לי יש מצב שהג'טס ינסו את קאסל

(בעדיפות NFL.com)

laufgas

New member
לא נראה לי שזה יקרה (ושאלה לחכמי הפורום)

מאחר ועל קאסל שמו פרנצ'ייז תג. הוא אמור לקבל 15 מיליון דולר. השאלה שלי היא מה בפועל זה ששמו על קאסל את התג אומר? הרי אפשר למכור אותו, ואפשר להשאיר אותו. הפרנצ'ייז תג בעצם העלה את הערך של קאסל באוף סיזן, השאלה שלי היא למה צריך לעשות לו "תג" ולא פשוט "להתמקח" על המחיר שלו עם קבוצות אחרות?

meirhala

New member
כי אם הם עושים פרנצ'ייז..

במקרה שהם "מפסידים" בהתמקחות וקבוצה אחרת מחתימה אותו.. הם מקבלים בתמורה 2 בחירות דראפט ראשונות.. הם הם סתם מפסידים בהתמקחות בלי פרנצ'ייז.. הם לא מקבלים כלום בתמורה..

Yo-man

New member
שלשום היתה תוכנית פוטבול של חצי שעה

וחוץ מפרסומות כל מה שדיברו עליו שם זה על בראט פארב. על השיאים שלו, על הפרישה הקודמת, על זה שהוא לא התחיל בגרין ביי ולא סיים שם אבל הוא הפנים של הקבוצה, בלה, בלה, בלה. חצי שעה ואין להם חדשות על שום דבר חוץ מזה שבראט פארב (שוב) פורש.

למעלה