פארב חוזר לפאקרס!!!

laufgas

New member
פארב חוזר לפאקרס!!!

לפני הכל - לינק. פארב אמר ל-GM של הפאקרס שהוא מתכוון להתייצב למחנה אימונים של הקבוצה, ועל הדרך הוא גם שולח מכתב לורג'ר גודל על כוונתו לחזור כשחקן פעיל לליגה עוד היום. אני מניח שבהמשך הערב יהיה כתוב יותר בשאר האתרים.

JayneCobb

New member
אל תתלהב...זה מהלך שנועד כדי לכופף את ידם

של הפאקרס. פארב רוצה לחזור לשחק, הפאקרס לא רוצים לשחרר אותו. הדבר החכם מבחינתו הוא להתייצב לקאמפ של הפאקרס,ולהתחיל לשחק כמו שהוא יודע. עובדה זו תציב את גרין ביי בפני דילמה בלתי אפשרית... מצד אחד,הם הצהירו במהלך כל הבאלגן הזה שאארון רוג'רס הוא QB1...אבל אני לא חושב שיש אף אחד שם,או כאן בינינו שמאמין שרוג'רס יכול לדגדג את היכולות של ברט,וכמובן שיש גם את עניין האוהדים של גרין ביי שבוודאי ילחצו לתת לברט סיכוי נורמלי לזכות בג'וב שלו... כל הגורמים האלו יכריחו את הנהלת GB להחליט החלטה קשה - לתת לברט לשחק אצלם (והוא ישחק,אני בטוח בזה) או לעשות טרייד על ברט...(וזה ידוע שהם בוחנים כמה וכמה הצעות). כל העניין של שליחת המכתב לגודל הוא כדי לצאת ידי חובה מבחינת הבהרת הסטטוס שלו כשחקן פעיל,ולא שום דבר אחר.

laufgas

New member
האמת שאני לא מתלהב מהעניין, אלא מהדרמה כולה

כל שנה קורה משהו אחר דרמטי. שנה שעברה זה היה מייקל ויק, השנה ברט פארב... אוף סיזן עצבני.

modz0r

New member
נצל"ש - מה עובר על ATH/PTI?

הם בפגרה, או סתם הזכיין של ESPN בארץ החליט שלא בא לו?

אני אענה

ממה ששמעתי בתוכנית האחרונה בשישי שעבר בחצות.. טוני אמר שהם יחזרו ב28 לחודש.. דהיינו ביום שני הקרוב.. אם הם יצאו לפגרה אז גם PTI כמובן בהשלמה.. מה גם שקורנהייזר הרבה זמן בפגרה בטח עובד על ההכנות לMNF שלו.. אם אתה גם אוהב את התוכניות הללו כמוני.. ופיספסת אחת.. ולא הקלטת אתה יכול לשמוע אותם או להוריד אותם כקובץ מוזיקה מESPN אייפוד SECTION.. או לראות את חלקי התוכניות בערוץ הוידאו שלהם.

למעלה