פאראמור וביונסה

MeshiShay

New member
פאראמור וביונסה

פאראמור היו בתכנית It's on with Alexa chung. הנה הראיון (הוא מצחיק כזה חח) http://www.youtube.com/watch?v=jxMA0khCBjU וביונסה הייתה שם באותו יום אז הם הצטלמו איתה חח התמונה יותר מדי גדולה אז הנה http://img30.imageshack.us/img30/5241/11115134.jpg והתמונה של היילי וביונסה לבד מצורפת <: להיילי ממש יפה הבלונד דרך אגב D:

../images/Emo105.gifלא סובלת את שאקירה....

אבל היילי
חיוך מדהים

נסטי XD

New member
שאקירה הזאת...איכ...מה עושים בשביל תשומת לב

~מי שראה את הקליפ האחרון שלה, שהיא שם עם מה שהיא לובשת בתמונה הזאת ורוקדת בכלוב כמו איזה חשפנית או משו....~ דעה אישית, לא להרוג... וואו ג'רמי
איזה עיניים....כולם יצאו פה ממש ממש יפה...

MeshiShay

New member
חחחחחח

חחח פעם ראשונה שראיתי ת'קליפ שלה הייתי עם ההורים שלי, זה היה כזה מביך להסתכל בזה D: חח היא נראתה כמו זונה

2MayaN2

New member
חח זה מה שאמא שלי חשבה ../images/Emo221.gif

והיא יודעת מי זאת שאקירה אז היא הייתה כזה בשוק מהקליפ
אבל אני מסכימה-קליפ מגעיל וגם את השיר לא אהבתי

נסטי XD

New member
היא כזאת פוסטמה

אני בעד להעיף אותה לחלל החיצון או שתחיה עם הזאבים באנטרטיקה חחחחח וזה שבהתחלה היא מכניסה אצבעות לפה, נקרעתי מצחוקחחחח

2MayaN2

New member
אני דווקא אהבתי אותה פעם ../images/Emo221.gif

את השירים שלה..אבל לא כ"כ ברור לי למה היא הפכה

../images/Emo105.gifעזבי את הכלוב...

ראית איך היא רוקדת בגג?!XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה צחקתי על הקטע הזה, היא רקדה כמו קוףXD מה היא חשבה כשהיא עשתה את זה XD

נסטי XD

New member
חחחח ומה לעזאזל היא לובשת?!?!

זה חתוך בצורה כ"כ מוזרה, והחליפת עור עם חגורה XDDDDDD זה באמת הרג אותי... קליפ אחד הדפוקים

2MayaN2

New member
תודה../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

תמוה טובה של כולם..למרות שאני מעדיפה את היילי עם הצבע הקודם את הראיון אני אראה פעם אחרת

2MayaN2

New member
חח נחמד:D ../images/Emo221.gif

I gotta get my sleep i'm an old man"
" איחח גם אני לא סובלת שאנשים עושים את זהXD

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיווו אני זוכרת שבארה"ב

ראיתי את התוכנית של האלקסה הזאתי חחח היא קצת חופרת XD בדיוק Taking Back Sunday היו שם. מישהו כאן מכיר/זוכר אותם??

למעלה