פאק!

Galadriel 3000

New member
פאק!

http://mycoldplay.com/home/?p=2532 תרגום חופשי (+קצת פרשנות) של קטעים חשובים: גווינת הרסה את המחשב של כריס ע"י כך שהיא נתנה לו מכה בטעות (או הפילה אותו... לא בדיוק הבנתי) וכמעט נהרסו שירים חדשים של קולדפליי שאוחסנו בתוכו. אבל הם לא נהרסו למזלנו הרב, ועכשיו יש לי סיבה טובה לשנוא את הכלבה.

sf59

New member
גווינת היא בחורה חכמה ונחמדה !!!

אני מרוצה מהעובדה שכריס מצא מישהי אינטיליגנטית ונחמדה כמו גווינת'. כל הסיפור הזה מוזר,זה מידע דיי פרטי,מעניין מי הדליף את זה, אולי הטכנאי שתיקן את המחשב(בטח יפטרו אותו על חוסר דיסקרטיות)

את צודקת ...!!:- היא חמודה והיא בטח

לא עשתה את זה בכוונה...... ואולי הסיפור הזה ביכלל לא נכון..... מה אנשים נימצאים להם בתוך הבית??? ואין סיכוי הטכנאי הדליף את הסיפור כי מאיפה הוא יודע למה המחשב נפל מה הם מספרים לו את סיפורי החיים שלהם וגם אם זה נכון..... היא עדיין חמודה !!! לפי דעתי....

WhiteShadows

New member
נו נו תאונות קורות

תסלחו לה למסכנה...לא התכוונה ולא קרה כלום בסוף.. (ומזל שלא!) חוץ מהעובדה שהיא הרסה לי את הסיכויים עם כריס אין לי שום בעיה איתה. דווקא חמודה:) חוצמזה הגנים שלה משמרים את הבלונד והעיניים הכחולות בשושלת מרטין
[הייתם מדמיינים לעצמכם את אפל עם עיניים חומות ושיער ג'ינג'י? O:] אני כבר מתה לשמוע את השירים החדשים האלה...אולי נפרוץ לו למחשב

דיתוּש

New member
הפילה אותו, ו-../images/Emo6.gif!

היא צריכה ללכת ולעשות איזה סרט או משהו. מה היא מתעסקת לו בדברים. מי מפיל בטעות מחשב?!

Galadriel 3000

New member
מי מפיל מחשב?

בלונדינית מטומטמת מסוגלת חח סתם סתם... בטח יש לו לפטופ

2Duracell

New member
../images/Emo6.gif מזכיר לי בדיחה...

בטח קיבלה וירוס מהחמאס: "בגלל חוסר תקציב, הוירוס הזה הוא ידני! את\ה מתבקש לזרוק את המחשב על הרצפה..(ושוב סליחה. כשיחזור הכסף אז נכין אחד שיהרוס אוטומטי את ההרד דיסק
)"

Roy1232

New member
חח איזה מטומטמת...

אבל לא נראה לכם שהיה איזשהו גיבוי לשירים..
לא נראה לי שהוא ישמור את השירים החדשים רק בעותק אחד.

Galadriel 3000

New member
כן כן זה מה שכתוב שם

(בלאט, לפי מה שהבנתי עם האנגלית הרעועה שלי) בגלל זה הם לא באמת הושמדו, אלא רק כמעט.

למעלה