פאק!!! תורידו את השיר Skid Row - 18 and Life
M MiDi MiLz New member 30/7/04 #4 wasted years מה המצב שוקיסט מה המצב?אתה יודע אני הולך בחזרה לגדוד אבל לגדוד צבר
B bariska New member 30/7/04 #9 וואלה לא הרבה הספקתי רק לקום לאכול ללכת לאימון ולא מזמן לחזור..וזהו..יום שיגרתי לחלוטין ואתה?!
M MiDi MiLz New member 30/7/04 #10 גם לא הרבה רק מת לישון לא ישנתי בגלל ה4ונגי הזה דימה סידר תתיק שלו שנים וליויתי אותו לבין גוריון ועד עכשיו לא יושן ו יום 1 חוזר לשיגרה לשטחים.איזה זין
גם לא הרבה רק מת לישון לא ישנתי בגלל ה4ונגי הזה דימה סידר תתיק שלו שנים וליויתי אותו לבין גוריון ועד עכשיו לא יושן ו יום 1 חוזר לשיגרה לשטחים.איזה זין
M MiDi MiLz New member 30/7/04 #13 מי שמדבר יש לך גימלים יותר מהפזם יש לך עוד זכות לדבר על צעירים? ריח בקום
W wasted years New member 30/7/04 #14 חח יש לי זכות לדבר גם על הרמטכ"ל אני נקרא "אזרח". זו הדרגה הכי גבוהה בצבא
A AeroSlash New member 30/7/04 #19 תורידו את הקליפ.. אני מקשיבה לדבר הזה 24 שעות ביממה וראיתי את השיר בסביבות ה-80 פעם.. אני ונסטי עשינו דואטים לשיר בים.. אל תשאלו אותי איך יצא, תשאלו את מי שעבר לידינו וחשב שאנחנו פוסטמות ללא כישרון..
תורידו את הקליפ.. אני מקשיבה לדבר הזה 24 שעות ביממה וראיתי את השיר בסביבות ה-80 פעם.. אני ונסטי עשינו דואטים לשיר בים.. אל תשאלו אותי איך יצא, תשאלו את מי שעבר לידינו וחשב שאנחנו פוסטמות ללא כישרון..