פאק!!!!!!!!!!!!!!

saiyanit

New member
פאק!!!!!!!!!!!!!!

בוקר!! טוב..אז ככה.. שילשום כתבתי שיר בכיתה..באנגלית.. אני מהאלה שכותבים שירים כאלה שאפשרל הלחין..למוסיקת רוק..חח:) בכל מיקרה..נתתי למורה לאנגלית את העותק שתיבדוק אם הוא כתוב נכון.. טוב איכשהו זה הגיע ליועצת העלוקה שלנו.. והויא הזמינה את ההורים שלי וצירגמה להם את השיר..והם ניבהלו היא אמרה לי והיא רוצה והחליטה איתם שאני חייבת טיפול פסיכיאטרי ! עדיף על פסיכולוגי היא אמרה..כי היא רואה שיש לי בעיה.. מה בעיה?! לכת תלמיד בגיל /16 יש בעיות בגיל הזה?! כמו לכולם לא?! אני אוהבת לכתוב ככה.. היא יודעת את זהו גם ההורים..הפכה אותי אשכרהלמשוגעת..

saiyanit

New member
זה השירfear awaken

Time never gonna die Save me god Don't turn away, I'm still praying Not incane.. she told a lie, ran for her life Take the pain away from me They don't belive me (So say!) I have had enough Burning alive inside, and you are breathing You just don't care! Don't care Now I can hear the voice, I'm crawling and killing I can't describe it I'll try to remember..but DON'T get closer! I'ts the pain I felt so long ago.. Save me god .. Make it stop! It's driving me crazy Not incane I'm standing on the adge when I dream So stupid.. LIving the moment Stang back! fear awaken poison אתמול הלחנתי אותו..אני מקווה שרק זה לא יוודע ליועצת הבת ז***נה שלי

מה רע כל-כך בשיר? ../images/Emo12.gif ../images/Emo16.gif

אגב, אני לא בטוח שלמורה לאנגלית שלך מותר להעביר את השיר הזה ליועצת...
ניר

אני די בטוח שמותר ..... אבל לשלוח

אותך לייעוץ בגלל שיר ?! היא קצת הגזימה ... טוב, ממש שאני הבנתי את מי ששולחים סתם ל"טיפול" הוא סתם הולך, משתף פעולה וגומר עם זה ! היועצת חושבת שהוא "הבריא" ועוזבת אותו לנפשו .... שווה לנסות ....

saiyanit

New member
היא.....

אמרה שאני חייבת זה קשור להשייה שלי בבצפר גם שנה הבאה.. באמת אני לא יודעת מה כלהכך נורא בשיר הזה?! כל מי ששאלתי אותו עליו אמר שזה יפה.. רק היא חושבת שדזה חולני?!

Levos

New member
לכי ליועצת

ותישאלי אותה איזה סיבה רצינית יש לה לשלוח אותך לפסיכולוג. אם זה רק השיר אז תגידי לה שזה לא נכתב על רגשותייך שלך

המממממ ../images/Emo16.gif

חופש הביטוי- זכותה לכתוב כל מה שהיא רוצה כל עוד זה לא פוגע באף אחד. למיטב הבנתי השיר לא פוגע באף אחד. חופש הפרט (ואולי זכויות יוצרים
)- אם את מגישה משהו למורה לאנגלית, לא בטוח שהיא יכולה לתת אותו ליועצת.
ניר

RollerBoy

New member
לי רבקה(המורה של ספרות אתגר)..

עשתה אותו דבר. אני אוהב לכתוב אימה. אז היא החליטה שאני משוגע, שלחה אותי לטל(היועצת) וזאתי שיגעה לי את השכל איזה 5 שעות, לא אחת אחרי השנייה, בנפרד... But look at the bright side of it, לפחות אכלתי אצלה עוגיות

חיפiשית

New member
איזה מורה חוצפנית!

קודם כל לדעתי השיר יפה.. ואם ככה את מרגישה או חושבת או שבא לך לכתוב את זה את תיכתבי ולפעמים שכותבים שירים זה גם עוזר לנו להתמודד עם הבעיה אם יש..(ואני לא אומרת שיש) . ודבר שני זה גם השיר שלה ואין לה שום זכות להעביר אותו ועוד להחליט שאת צריכה פסיכולוג או לא יודעת מה.. אם היא חושבת שיש לך בעיה שתדבר איתך ותברר קודם כל לא שתעשה מזה סיפור וכל זה.. זהו..אז עכשיו את צריכה להראות להם טוב מאוד שאין שום בעיה והם יעזבו אותך..
שונאת את המורות האלה שדוחפות את האף שלהם לכל מקום

saiyanit

New member
זה.....פשוט לא יאמן!!

אתמול אמא שלי קראה לי לדבר איתה.. מה היא אמרה לי?! שאחרי השיחה עם היועצת הבת ז*** הזאת..הם החליטו גם בגלל שאני לא מתה על החיים( כמו הרבה ילדים בגי לההתבגרות..) ובגלל תוכן השיר..ובגלל שההומור הציני והימרות הציניות שלי אליהם לאחרונה גוברות.. כדאי שאני אלך מהרצון שלי לפסיכיאטר..( רצוי הם אמרו על פני פסיכולוג..) והם יקבעו לי..ההורים פגישה פעם בשבוע.. אואם אני לא יעשה את זה היא אמרה לי..ברוגע ובלי דאגה שהיא תעשה לי טיפול בכפייה.. מה היא תיקשור אותי?! היא הייתה רגועה בהחלט כשהיא אמרה לי את זה.. נו ממממממה אני לא מאמינה באנשים כאלה פסיכולוגים.. אתם יודעים כמה כסף יכולים להרוויח על אנשים מהסוג שלי?! כשאי מספרת לחברות שלי אז טוב לי! לא למישהו שאין לי מושג מיזה ומה הוא מזבל לי ת'שכל.. אני אומרת לכם..ברגע שהיועצת מתקרבת ושואלת אותי משהו אני אומרת לה.."אל.תתקרבי..אלי!!" "אל תדברי אלי!!" אני כל כך מסוגלת.. והמורה הזאת.. ניראה לי שסמכתי עליה יותר מידי! המורה ההיא שנאה אותי מתחילת השנה כי קיבלתי ניכשל ממנה באנגלית!! בטח היא עשתה את זה כי היא רוצה שאני לא ראוייה לניכשל אחרי שיר כזה.. איזה פאק איתם....

חיפiשית

New member
מסכנה...../images/Emo4.gif

לדעתי את צריכה להסביר להם שהכל בסדר איתך ויותר נוח לך לספר דברים לחברות שלך ולא לאנשים שאת לא מכירה. יותר קל לך להיפתח לאנשים שאת מכירה ... ואם זה לא מספיק להם אז תגידי להם שאת תנסי להיפגש עם הפסיכיאטר שהם תקעו לך..ואם זה לא יראה לך אז תגידי להם שאת בסדר ותרגיעי אותם וזה..תגידי להם שקשה לך להיפתח אליו אפילו שממש ניסית.. ואם זה עדיין לא יעזור מה לעשות..?! תצטרכי להיפגש עם הפסיכיאטר שלהם.. למרות שלדעתי הם ממש ממש הגזימו..כאילו אם כבר אתם חושבים שיש בעיה אז תדברו על זה ואם אתם כל כך מתעקשים אז טוב נו פסיכולוג מדיי פעם (לא כל שבוע)! ובטח שלא פסיכיאטר!!
מסכנה קבלי את ניחומיי
ואל תתעצבני מהם..לדעתי את צריכה להראות להם הכל טוב איתך וזהו!!

אוקיי... ../images/Emo16.gif

הממ... דבר ראשון, צעד מחאתי די סיסמאתי, פשוט תקחי דף עם מילים של שירים, לא חייב להיות משהו שכתבת, גם שירים אחרים, ותקרעי את הדפים מול ההורים. ותגידי משהו על זה שכדי לכתוב שירים צריכים ללכת לפסיכיאטר או משהו. דבר שני- תגידי לה שאת לא מוכנה ללכת לשום טיפול לפני שהם יסבירו לך (ההורים, היועצת או מי שאת רוצה) במדויק למה את צריכה את הטיפול הזה. אולי גם לאיים על בריחה מהבית או משהו תעזור.. בלה.
ניר

ושכחתי- ../images/Emo16.gif

הדברים שכתבתי פה די קיצוניים. אל תעשי שום דבר מהם אלא אם הגעת באמת למצב קשה. (כמובן שאני מדבר על איום לבריחה, לא צריך לברוח באמת.). ועוד דבר, אני מסכים עם התגובה מעליי, תגידי להם שנוח לך יותר לדבר עם חברות.
ניר

nirte

New member
פחחחחחחחח.. בושה וחרפה!!!

יש לך מורה ממש מטומטמת!!! היא בטח חושבת שיש לך בעיות נפשיות!!! המורים ממש מפגרים!!!! הם חושבים שאנחנו מטורפים בגלל דברים חסרי משמעות לגמרי!!! אני כבר מזמן הפסקתי להבין מורים......

saiyanit

New member
פאק איט!!!!!!!

חח היום היה עוד ליועצת הז**נית שכל חוצפה לבוא אלי במסדרון כשאי עם חברים ולהגיד לי " היי *** " היא אמרה עוד משהו ופשוט באתי אליה ואמרתי לה " אל תדברי אלי.." היא הלכה ואמרה את זה לרכז שיכבה...הוא אמר שהוא מתקשר לאבא שלי שיבוא לקחת אותי.כן כן...אוקיי וזה לא קרה.. איזה נאציזם התיכון הזה!!!!!!!!!!

nirte

New member
זה ממש לא בסדר!!!

אי אפשר להכריח אותך לדבר עם יועצת. זו צריכה להיות החלטה מבחירתך בלי קשר למורים שלך. בכלל, לא אמור להיות קשר כל כך אדוק בין מורים ליועצים. ממש לא בסדר.. את צריכה להתלונן!!!

חיפiשית

New member
תדברי אל היועצת יפה..

ותדברי עם ההורים שלך תסבירי להם שאת חושבת שאין לך בעיה וזה..ותדברו בלי היועצת..בכל זאת היועצת לא יכולה לשלוח אותך לאיזה פסיכיאטר בלי הסכמת ההורים.. חחחחחחח את באמת צריכה לשלוח ת'יועצת שלך לפסיכיאטר..במקום שישלחו אותך..

למעלה