פאק!!!!!

פאק!!!!!

כל הפרקים מההתחלה! עכשיו הם יעסו 3 שידורים חוזרים ויקפצו על פרקים ואני עדיין שקוע בקרב של מקיטה וזה שנראה כמו אישה(פריס? אני לא בטוח....)

גלעד ו.

New member
מצטרף בקריאה נרגשת!!! בואו

נתלון לערוץ הילדים!!! הנה מכתב ששלחתי להם עכשיו תגידו, לא נמאס לכם להרוס סדרות?! כל פעם מחדש!!?!!? למה למה למה?!?!? אני רותח!! אתם לא יכולים לדובב סידרה שלמה ואז לשדר אותה?! אני לא מתכוון לראות עכשיו את כל הפרקים של דראגון בול זי מההתחלה!! נמאסתם!! אתם הורסים את הסדרה כמו שהרסתם את ג´קי צ´אנג פוקימון! וכל שאר הסדרות שדרשו דיבוב!! נמאס מכם!!! נ-מ-א-ס!! מיצידי שתשדרו אותן באנגלית עם או בלי תרגום אבל תשדרו!!! אני כל כך רותח@!!

סביח

New member
אפשר לשלוח גם מכתב...

שאם מתחילים לדובב עכשיו את הפרקים הבאים אז שידובבו בשמות הרגילים לפחות!!!!!!

Taker Sucks

New member
אי אפשר לצפות

שהם יתרגמו את כל הפרקים ... כי זה לא יהיה משתלם כלכלית הם מתרגמים כמה עשרות פרקים רואים איך הסידרה תתפוס ואז מחליטים אם להמשיך לשדר ולדובב.. אם הסדרה לא הייתה נתפסת טוב והם היו מתרגמים את כל הפרקים הם היו נתקעים בבעיה! למרות זאת הם יכלו להבין כבר אחרי מספר שבועות שהסידרה נתפסה טוב בין המעריצים וכבר אז להתחיל לדובב...

dor_

New member
גם אני שלחתי מכתב..=\

קצת יותר ידידותי..כדי שהם יקראו אותו למרות שהוא ארוך..(כי כתבתי שם בתאותו דרך הם הרסו את פוקימון)

מצטער

ערוץ 6 הרסו את השמות ואני זוכר את השמות שלהם.... תחיו עם זה....לפחות תנסו עד שאני יזכור את השמות האמיתיים

למעלה