פאק!

פרבול

New member
פאק!

מכירים את ההוא? ההוא הזה שנראה הכי טוב בעולם ורואים שגם הוא רוצה.. והבעיה הקטנטונת הפיצקי פצפונת שהוא בן 16 או 17!? וכבר הזכרתי שהוא נראה ממש טוב?! פאק! פאק! אני בן 21 ! זה לא עושה אותי פדופיל בכמה מדינות!? ואני כל פעם מצליח לשכוח את קיומו.. ואז הוא צץ פתאום.. נראה יותר טוב מהפעם האחרונה.. ... בעעעעדכחלךמדהמך מירד! ובכן... שאלתי היא.. הייתם יוצאים עם מישהו כזה? לא יודע כי לי זה פשוט לא מסתדר בראש..

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif קודם כל הוא חוקי - מעל גיל 16.

אם אני הייתי יוצר עם בחור בגיל כזה? אני מאוד ספקן...

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif יוצר=יוצא

הא, ויכול להיות הייתי הופך ל"מנטור" של הבחור, תלוי במצב.

YanKiz19

New member
מניסיון.

לא! זה כמו לגדל ילד אז נכון, יש כאלה שהם בוגרים לגילם.. ויש גם כאלה שהם ילדותיים לגילם.. אבל בשורה התחתונה... שנייכם בשלבים מאוד שונים בחיים שלכם... חוצמיזה, אתה רוצה אותו רק על בסיס המראה שלו, רצוי לוודא שהבחור לא כפכף משוק הכרמל...

אוקיי

בוא נתחיל עם זה שזה כמובן חוקי כי הוא מגיל 16 ומעלה... ככה שאתה ממש לא פדופיל, לא בישראל ולא נראה לי שגם באיזושהי מדינה אחרת!! מעבר לזה, בשאלה של האם לצאת איתו- תראה, גיל הוא בסופו של דבר בסה"כ מספר... אומנם הוא יכול לבוא לידי ביטוי בכל מיני מובנים (כמו רמת הבגרות של אותו אדם), אבל תזכור שזה נורא אינדיבידואלי- בן אדם בן 16 יכול להיות מאוד בוגר, ובן אדם בן 36 יכול להיות ילדותי כמו ילד קטן... אני במקומך לא הייתי ממש מחשיב את הגיל כפקטור ובטח ובטח שלא שולל ופוסל בן אדם רק בגלל הגיל... המראה שלו כבר טוב לך (ונשמע שאפילו ממש טוב לך ../images/Emo13.gif), תגלה מה עם האופי.... ואז תעשה את ההחלטה שלך עפ"י זה, לא עפ"י הגיל. בהצלחה, ותעדכן!

../images/Emo88.gifגיברת נכבדה! להרגע ומיד!

כולם רודפים אחרי המושלמות החיצונית ובסוף נתקעים עם חרא אופי או פשוט ילדותיות. אתה פאקינג מסיים צבא והוא עוד לא סיים תיכון. תהיה פרקטי ותמשיך הלאה ומהר!!!!

TheRainMaker

New member
מממ

התמודדתי עם אותה דילמה לא מזמן... עם מישהו שקטן ממני בשנתיים, זה לא הסתדר בסופו של דבר אז ההחלטה נחסכה ממני../images/Emo6.gif אניוואי, זה תלוי ברגשות שלך נטו. אני הייתי נותן לזה סיכוי, בתור אחד שהיה גם בצד שני [החבר הראשון שלי היה בגיל 16 והוא היה 22] ובזמנו לי זה לא נראה מוזר, כי באמת לא הורגש כ"כ הפרש הגילים. ובתור אחד שהיה בצד שלך לא מזמן. צאו לדייט או שניים, תראה בדיוק איך הכימיה בינכם. אם אחרי זה עדיין תרגיש עם זה לא בסדר, תעזוב.

רמוש

אין חכם כבעל ניסיון, נסה, יתאים, יתאים, לא יתאים, תמשיכו כל אחד לדרכו בצורה יפה.. גיל זה לא דבר יציב וקבוע, זה משתנה ועולה עם הזמן ../images/Emo8.gif לי אישית הייתה בעיה לצאת עם בן 16\17 אבל לא אשקר, יש פה ושם מקרים בהם הייתי מוכן לשים את הגיל בצד. ../images/Emo24.gif

orrr18

New member
אפשר לחשוב שאתה קשיש או משהו...

אם זה יכול להסתדר, ושני הצדדים מעוניינים, לך על זה! תנסה, עדיף שתתחרט על משהו שעשית ואם הוא לא יעבוד לפחות תדע שנתת לזה צ'אנס, מאשר שתשב ותאכל את עצמך על זה שלא ניסית... אם לא תנסה, לא תהיה לך אפילו את הנחמה הזו שגם אם זה לא עבד, לפחות ניסית.

white star

New member
../images/Emo54.gif בספק גדול

ההבדל שנים בינכם לא כזה גדול, אבל התקופות בחיים כן. אתה אוטוטו מסיים צבא ומתחיל את החיים האמיתיים, הוא בכלל באמצע התיכון. גם אם הוא בוגר לגילו (לא ציינת אופי רק יופי), עדיין זה לא בדיוק אבל לך תדע, אולי אתה תהיה הסיכוי של אחד למליון

פרבול

New member
תודה על התגובות..

אני אישית לא יכול לעשות את זה.. משהו פשוט משדר לי שזה לא יעבוד.. ולאו דווקא בגלל שהוא קטן בגיל, כי הוא דווקא ממש בוגר והוא גם מעניין אותי והוא ממש חמוד.. אבל.. כמו שהרבה מכם אמרתם, אנחנו במקומות אחרים בחיים שלנו. שיתקשר אליי כשיהיה בן 20 (אתפשר גם על 19! חחח)

duckies

New member
אני לא חושב שזה הוגן לשאול אחרים

את דעתם כשהם לא מכירים את הבחור טוב כמו שאתה. תראה קשר רציני זה לא דבר שקל למצוא בקלות. אנשים אוהבים לסמן להם מסגרות על הבחור האידיאלי שלהם. מראה מסויים, מקצוע טוב וכן גם גיל. מניסיון בחיים הרבה פעמים הנתונים הסטטיסטים לא אומרים באמת על הבנאדם עצמו. בעיניי ההבדל גילאים לא עד כדי כך גדול, ואולי אתה לא מספיק בוגר ... :) אבל זה לא משנה כי גם אם יכול להיות קשיים מסויימים , זה חלק מהעיניין. צריך להיסתכל על הסך הכל, גם על הדברים הטובים. ואם זה לא הולך אז לא, לפחות נסית, לא קרה כלום. אני לא אוהב שכולם כאן החלטיים לשלול את הבחור בלי להכיר אותו. מה תגיד לו ? "תשמע אנשים בפורום אמרו לי שלא כדאי. אתה מוצא חן בעיני אבל אמרו לי, אז ביי" . אתה זה שצריך להחליט. אתה מרגיש שזה מה שאתה רוצה. לך על זה לאט ותראה מה יהיה. מניסיון שלי , פעם נפיתי אנשים על נתונים סטטיסטים, לפחות מקרה אחד אני כל כך מצטער שאמרתי לא לבחור שרצה אותי. הוא התגלה כבנאדם מקסים. וכשנסיתי לתקן את הטעות זה כבר לא היה אותו דבר ככה שהרסתי.

white star

New member
../images/Emo54.gif אל תהיה עצוב ../images/Emo140.gif

כשתבוא למפגש תקבל חיבוק ענקי ../images/Emo24.gif

פרבול

New member
אי אפשר.

אלא אם כן יש לך דיבור עם אלוהים.. שיוסיף עוד כמה ימים לחודש..

white star

New member
../images/Emo54.gif כשיש רצון יש דרך

נו גימלים יא נעל אל תיסתכל עליי ככה ../images/Emo3.gif

white star

New member
../images/Emo54.gif מוציאים גימלים ובאים למפגש

הייתי שם אייקון של ../images/Emo68.gif אבלך אני אוותר ../images/Emo3.gif

פרבול

New member
נאלץ להרים את קלף החנון שלי..

לא בא לי בטוב להקפיץ מישהו אחר לסגור שבת בשביל שאני אוכל ללכת למפגש פורום .. רותמושששש.. אני אראה אותך אל תדאג:) עוד חזון למועד

למעלה