פאק!

earanianoob

New member
טוב הנה התגובה הסופית של ערן.

שלום רב, אם פתחת עליו חלון מלחמה הוא יכול לפתוח עליך כל חלון מלחמה אחר בלי קשר לכוח הכללי. זה חלק מהתקיפות במשחק וזה תמיד היה. בברכה, צוות גינדיס מה שכואב לי זה הקטע :"וזה תמיד היה במשחק".

earanianoob

New member
הקטע זה שספארטה פתח עליו חלון.

ועזוב את זה כשאני מסתכל באום ראיתי ערבים מציעים הצעות על ערבים של בפצצות וזה עכשיו אני מבין מה הם עושים. אם אתם רואים ערבי מציע על ערבי הצעה של להפסיק את המחקר או של תקיפות מוגבלות תדעו-> זאתי כפולה שמספקת אדמה.

maor365

New member
הודעה ששלחתי לו, עם גם על זה הוא עונה בתשובה

מפגרת אני לא יודע מה אפשר לעשות עוד, יותר מפורט מזה אי אפשר. שלום רב, אני מבין שהרבה אנשים מציקים לך בנושא אבל אולי הם לא הסבירו את עצמם נכון, ואני מתכוון לשליחת ההצאות (באו''ם) המאוד תמוהה של המדינה freeSparta שנימצאת כרגע במקום הראשון ומכהנת כמפקד האומות המאוחדות. אני מצטט את החוקים שלך "באפשרותך לשלוח 3 הצעות באו"ם בכל 3 ימים. יכולה להיות הצעה אחת לכל מדינה", אבל עם תסים לב freeSparta שלח ב 3 הימים האלה 15 הצאות בידיוק, בנוסף התקבלו 8 הצאות נוספות שהוא שלח 3 ימים (בערך) לפני,ובנוסף ראיתי שהוא שלח על מדינה אחת 3 הצאות מה שבפרוש כתוב שאי אפשר ("יכולה להיות הצעה אחת לכל מדינה.") אני מקווה שאתה תבדוק את העיניין או לחילופין תסביר לי איך הוא עושה את זה.

earanianoob

New member
למה אתה שולי האום זה בסדר

מה שלא בסדר זה החוק המטומטם הזה שלטענתו היה מתחילת המשחק ולא היה שום רמז לזה בהוראות כלום וזה גם לא נשמע הגיוני כלום כלום! דבר דפוק אז מה הטעם בלהיות מקום ראשון? השחקן הכי חזק במשחק המגבלה היחידה שלו הייתה שהוא לא יוכל לתקוף אנשים שלא בדירוגים 2-10 ועכשיו גם זה בוטל אין זה דבר מפגר.

MiTZi Shpitzi

New member
זו כנראה פריווילגיה של חברי עשיריה...

עלי פתחו חלון השמד ושרציתי להחזיר בסערה זה לא נתו לי כי הייתי פחות 200 מיליארד מהכוח של התוקף שפתח עלי את החלון. אתם רואים, שווה להיות ערבי ובעשיריה...

MiTZi Shpitzi

New member
ושוב אותו הדבר...

רק כדי לוודא שלא חלמתי ולא היו שינויים במשחק, ניסיתי לפתוח חלון מוגבלת על מדינה שתקפה אותי השמד ולהלן התוצאה: "אתה לא יכול לתקוף את המדינה הזאת בגלל שהדרוג שלך יותר מדי גבוה או נמוך !" כמה צפוי... אני הולך לבקש מערן שיחליף את הדגל במדינה לסעודיה...אולי זה יעזור לפתוח חלונות גם שאני לא בכוח המתאים.

למעלה