פאק פאק פאק!!!!!!!!!!

פאק פאק פאק!!!!!!!!!!

אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!! איזה פרק טוב!!!!!!!11 כל כך מותח!!! כל כך מרתק! עשוי בצורה גאונית! הרגע ראיתי ו... גאדדדדדדדדדדדדדד!!!! אלוהים ישמור! הפרק הכי טוב העונה! אחד הפרקים הכי טובים שהיו עד כה בסדרה! כל כך דרמטי, כל כך חזקקקקקקקק כל כך טוווווווווווווווווווווווווווב!!!! דמטטטטטט איזו סדרה גדולה! דמט איזה פרק ענק! אוייייייש ממזמן לא נהניתי ככה! וכל הכבוד לקים!
היא הפכה להיות ממש בסדר בעונה הזאת! דמט דמט דמט פרק גאוני!

Siriusnip

New member
למה לא ראית אתמול?../images/Emo15.gif

הקלטת וראית היום? באמת פרק גאוני... פרק 319.... זה הפרק שקים מחליפה את הבת של סונדרס נכון? אני פשוט כבר סיימתי לראות את העונה... אז אני לא בטוח... זה באמת היה פרק גדול..... אגב, רק שתדע שאתה חסר בפורום 798- ב- 24.... ושתדע, שממש ממש משתדלים לשמור על סטריליות נגד ספוילרים, אני ואלכס עושים שם כל מה שאנחנו יכולים, ולפי אם תחזור לא תתאכזב, במיוחד עכשיו עם המשחק השבועי.... לא חשוב...

המממ תודה

וכן, הקלטתי וראיתי היום... ובמילא עוד מעט העונה נגמרת, אז אחרי סוף העונה אני אחזור. חחחחחחחחח אגב אתה כזה קרוע... דווקא אחרי שאתה לא מנהל כאן יותר החלטת לחזור לפה

Siriusnip

New member
כן, אני לא יודע למה זה...../images/Emo15.gif

פתאום אתמול אמרתי לעצמי שזה בושה מה שעשיתי לשירן ובכלל לפורום, ושאני חייב לחזור... קצת חבל שלא החלטתי לפני שבוע.....
אבל אני בטוח ששירן מסתדרת מצויין בלעדי, כמו שהיא הסתדרה עד עכשיו... אבל בכללי עכשיו אני אהיה אובססיבי לשלוח לשירן הצעות יעול... כמו שכבר שלחתי לה מסר עם עדכון מאמר....
אני דפוק
... אז אתם באמת מוזמנים לקבל את המאמר "תקנון הפורום" בעיצוב חדש ומרענן עם תוכן חדש.... הנה, פה...

DesertRose1

New member
היה באמת פרק מעולה!../images/Emo45.gif }}../images/Emo11.gif

אני בטוחה שאם לא הייתי עייפה כמו שהייתי הייתי נהנית מהפרק יותר.. אבל אוף, מסכן שאפל..

למעלה