פאק באמינות??

דגדגית

New member
פאק באמינות??

טוב שאנשים עושים שטויות כדי שיזכירו לנו מושגים מרגיזים מהצבא... לא חבל על מקום העבודה?... (אם הייתם ביום חמישי בערב בעבודה, אתם יודעים על מה אני מדברת)

nant

New member
אולי כי את נמצאת במערכת שהיא

סמי-צבאית?

StarScream2

New member
ומה עם אלו

שלא היו ביום חמישי בעבודה ועדיין רוצים לדעת במה מדובר?

אקסיומה

New member
יש לי הרגשה שאני יודעת על מה את

מדברת... אני לא יודעת איך זה שאנשים כאלה עובדים בחטיבת הביטחון של נתב"ג... אבל זה בטוח לא הולך לעבור בשקט.

אקסיומה

New member
אמממ...

אני לא סגורה על זה שאני והיא מתכוונות לאותו הדבר, אבל השמועה אומרת שהיו שני עובדים שפשוט החליטו לעשן סמים לפני המשמרת ואז ישבו מסטולים לגמרי בעמדות. מפחיד שאלו האנשים שאמורים לשמור על הבטחון של כולנו...

nant

New member
לא חדש...

לפני כשנתיים נתפס עובד אבטחת שערים בעמדה עם ג'וינט (לא יודע אם דלוק או לא)...

אקסיומה

New member
אז זהו, שיש שמועה כזו...

ששני עובדים מהקורס החדש (האחרון) של אבטחת שערים גם עישנו לפני משמרת וישבו דלוקים בעמדות... והשמועה גם אומרת שזה היה באחד השערים החיצוניים שמובילים לשטח האווירי... מחבל היה יכול לעבור אותם והם לא היו שמים לב. נוראי בעיניי...

mister22

New member
אתם מדברים על דברים אחרים בכלל!!!

היא מדברת על מקרה אחר שקשור לאנשים אחרים לגמרי.... אני אישית חושב שזה לא לעניין להעלות את זה פה בפורום ולכן לא אפרט... אבל לדעתי היא התכונה למשהו אחר בתחילת השרשור...

אקסיומה

New member
לכן...

כתבתי שאני לא סגורה על זה. יש עוד הרבה שמועות שרצות ברחבי הטרמינל לגבי עובדים שונים ומשונים, ונכון, הפורום זה לא המקום להעלות את הכול...

nant

New member
המקרה לפני שנתיים

פורסם ב- NRG מעריב... ככה שזה לא משנה אם נדבר על זה בפורום...

15 לשעבר

New member
לגביי העובד שלפני שנתיים..

הוא לא היה בעמדה, אלא היה בשמירה על משהו שלא קשור לעבודה השוטפת של אבטחת שערים. כמו כן,הג'וינט לא היה דלוק ולא היה בחוץ אלא בתיק שלו.

mister22

New member
דגדגית דיברה על אירוע

שקרה לא לפני שנתיים אלא לפני כמה ימים שקשור לעובד/ת חטיבת הביטחון לא שמועה לא רכילות לא כלום - עובדה מוגמרת... ואכן חבל, כל הצדדים הפסידו

sting20

New member
בושה וחרפה.

פשוט בושה וחרפה שאנשים כאלה עובדים בנתב"ג. איך מקבלים לעבודה אנשים מסוממים... בושה וחרפה שמעתי על אנשים שעובדים בבטחון יותר בכיר בנתב"ג שהשתמשו בסמים ויש להם מרשם פלילי והם נכנסו לביטחון בושה לרשות..

אני לא מבין למה אתם מופתעים

מה זה התמימות הזאת שאופפת אתכם? כאלה אנשים תמימים מתקבלים לנתב"ג? כשמדינה שבה הכל מושחת והכל רקוב החל מראש הממשלה ועד לעוזר הזוטר שלו, כשמדינה שבה שר לשעבר מואשם בסחר בסמים וחברי כנסת בה מואשמים במתן וקבלת שוחד אתם עוד מיתממים? מה אתם חושבים? שזה רק שם? כשבמקום העבודה שלכם יש עובדי קבלן שמרוויחים שכר מינימום, בעוד עובדים אחרים המועסקים על ידי הרשות מקבלים שכר גבוה פי כמה, זה לא מדליק אצלכם איזה נורה אדומה? כשבודקת עושה פאשלה ביטחונית חמורה ביותר ולא עושים לה כלום חוץ מנזיפה קלה מפני שהיא לוקחת טרמפ את אחד המפקדים, זה לא מעורר בכם תהיות על המקום שאתם נמצאים בו? כשהכל נשען על תרבות ה"סמוך" לא פלא שכולנו נראים ככה. רק לא ברור לי מה זה התמימות הזאת... אנשים תתעוררו!

mister22

New member
כל מה שאתה אומר נכון

המדינה הזאת מסריחה מלמעלה עד למטה אבל הפאשלה דו - ז'ור לא ממש קשורה לעניין הקומבינות שיש מסביבנו אלא יותר מלמדת אותנו שיש כאלה שכן נענשים על התנהגות טיפשית...

מה שזה מלמד אותי

זה שלא צריך להיות כל כך מופתע. אם הכל מסריח, הכל מושחת, רקוב ועקום, אז מה זה עובד זוטר ביותר שמעשן סמים? כלום. נאדה. ואם מחר יבוא אחד הקודקודים ויספר שהעביר פלשתינאי דרך מעבר עובדים זה יפתיע אותי ולא יראה לי מוזר. זאת פשוט שיגרת החיים שאנח נמצאים בה. זה הכל

למעלה