פאק איזה פרק!

deathstar

New member
פאק איזה פרק!

ראיתם את המבט על הפנים של לם כשויק אמר "עכשיו מצאנו את נקודת החולשה שלו"? מעניין אם בסוף הוא יבגוד. ובלאט, קוואנו שמוק. ומה הסיפור עם העין שלו?

Aliminist

New member
בדיוק חשבתי על זה גם!

שאולי הוא חשב על משהו בסגנון "ראבק, קוואנו סובל שם וויק רק חושב על האינטרסים שלו..." אין על המגן!!!

sagd

New member
איך לם יכול לחשוב כך,

שלמעשה ויק רוצה להציל בראש ובראשונה אותו. נכון שחשוב שלם לא ייעצר,כי הוא חלק מהצוות, אבל הוא נאשם על משהו שהוא עשה לבד ולא על בלאגן שכל הצוות עשה.

Aliminist

New member
עדיין

תמיד חשבתי שדווקא מבין כולם שם לם הוא השוטר היחיד עם מצפון טוב... ככה לפחות אני מפרש את זה.

sagd

New member
מסכים

ואני מקווה שזה רק מבט שמעיד על אופיו הטוב ולא על מפנה במעשיו כנגד הסטרייק טים.

anakinskywalker

New member
הפרק הזה השאיר אותי המום

הסידרה הזו משתבחת מפרק לפרק, מי היה מאמין שמייקל צ'יקליס כזה שחקן מדהים!!

sagd

New member
בן זונה!

כל הפרק אני בעצבים על קוואנו, אני מחכה לסוויץ' שויק יעשה פתאום ויראה שכל העניין תוכנן מראש והמצב משתנה לטובה. איזה סוף! גם אני שמתי לב למבט, כאילו הוא חושב "איך ויק יכול לנסות לסחוט אותו על זה". המבטים של לם לכיוון ויק בזמן שעצרו אותו גם לא נראו מעודדים. כאילו הוא מצפה לתגובה מיידית מצד ויק, תגובה שלא הגיעה. אחרי הפרק הקודם, הסיום בא כמו פיצוץ לפנים. רק ויק או אלוהים יכולים לפתור את המצב.

fox100

New member
קוואנו הוא המלך

העונה החמישית היא הכי טובה עד היום כי היא לא חוזרת על עצמה וסוף סוף יש יריב ראוי לויק - שלא לדבר על כך שקואנו עושה בי"ס לויק. ובינינו מה היה עדיף? ששוב ויק היה מנצח? שיהיה קצת מתח. מענין לראות מה יקרה בין ויק לקואנו. ולזה ששאל על העין של קוואנו - ככה הוא נראה. זה לא איפור או משהו.

sagd

New member
קוואנו הוא המלך

אבל, ויק הוא אלוהים. לפחות בסדרה. לשאלתך, כן, עדיף שויק ינצח ( למרות שבינתיים לא ברור איך יגמר) לגבי יריבים ראויים: ארמדיו האכיל את ויק ( ואותנו ) מרורים עד שבסוף, בסוף הוא נרצח. הארמני דרזיאן גם השאיר הרבה גופות עד לפתרון הבלתי נמנע. כולם היו יריבים "ראויים" אבל עושה רושם שקוואנו הוא משהו שונה. בכל אופן, גם דרך הטיפול, עד עכשיו, היא לפי הכללים המקובלים ללא קיצורי דרך.

fox100

New member
זה לא אותו דבר

את הארמני,אנטואן ואת כל שאר הפושעים ויק יכל לחסל מתי שרק רצה. ז"א אם הוא היה נתקל בהם לא הייתה לו בעיה לרצוח אותם ולהמציא איזה סיפור. אבל קוואנו זה סיפור שונה. הוא יכול להכניס את ויק וחבורתו לכלא בכל רגע נתון, להקפיא את כספם וויק לא יכול לעשות כלום (או שכן - את זה נראה בהמשך)

נמשל

New member
תעזרו לי!

לעזאזל פספסתי את השתי דקות בין המשפט של ויק "מצאנו את נק' התורפה" לבין המעצר של לם. מה קרה בדיוק בדקות הללו? המגן כל כך טובה שאני מעדיף לראות את אבודים בשידור חוזר ולא לפספס אותה

sagd

New member
הכל קרה

הסתומה של קוואנו שמה לב שיש מצלמה בחדר ואמרה לו. קוואנו יצא מיד החוצה לכיוון החדר שבו רואים את מה שנעשה שם ואז הוא ראה את ויק ולם יוצאים משם. אחרי שניות ארוכות של מבטים רצחניים, השתחרר לקוואנו הסעיף והוא ביקש לעצור את לם.לם עוד הספיק להגיד לו איך הוא מעז לעצור אותו אחרי היום. מנייק!!!

deathstar

New member
עכשיו מעניין אותי

מה ויק הספיק להגיד לאמוליה אחרי שהוא לקח אותה הצידה. כנראה הוא הצליח איכשהו לגרום לה לחזור מעדותה.

v e g a

New member
ללא ספק-אחד הטובים שהיו

פרק מעולה שנבנה סביב דמותו של קאוונו עם עוד סוף עוצמתי,דבר שחוזר על עצמו שוב ושוב במהלך העונה המדהימה הזאת. בהחלט מצויין.

למעלה