פאקס או אימייל?

ReadyOrNot

New member
פאקס או אימייל?

איזו משתי הדרכים לשליחת קו"ח יעילה יותר? מצד אחד, כששולחים אימייל הרבה יותר קל לפקידת משאבי האנוש להתעלם מההודעה, פשוט לוחצים על DELETE. דף נייר מוחשי הוא בעל נוכחות רבה יותר. מצד שני, לשלוח בפאקס בעידן האימייל זה נראה קצת פרימיטיבי... ויותר מסורבל. ואל תענו לי "אם אתה טוב תתקבל בשתי הדרכים". את זה אני יכול לנחש בעצמי... ושאלה נוספת: מישהו פעם ניסה את האפשרות המביכה של ללכת פיסית לחברות ולהתעניין במשרות פנויות? יש כאלו שטוענים שזה הכי יעיל, כי באימייל\פקס או אפילו בטלפון נורא קל לנפנף.. וכשהבן אדם עצמו מגיע למשאבי אנוש הרבה יותר קשה לנפנף אותו וחייבים לפחות להתייחס אליו. אני אישית די מתפדח מהרעיון. עזרו למתלבט

inbal76

New member
לבוא אליהם פיזית זה לא כל כך פשוט

זה נשמע נחמד פשוט לבוא לחברה, לשאול "איפה זה כאן משאבי אנוש?" ולהכנס ולבקש לדבר עם מישהו. אבל הם רחוקים מלהיות כאלה נגישים. לכל חברת היי טק שמכבדת את עצמה היום - אי אפשר להכנס סתם ככה לבניין. אם אין לך כרטיס עובד, תצטרך להגיד לשומר למי בדיוק באת, והוא יתקשר אליו כדי לקרוא לו שיבוא ללובי ויכניס אותך (לרוב עם "כרטיס אורח"). כך שאם אתה בא בלי לתאם מראש עם מישהו - תהיה לך בעיה.

למה לא בשניהם יחד?

גם פקס וגם מייל (לגבי מייל רצוי להכניס את קורות החיים לגוף ההודעה ולא בתור קובץ נלווה- בהרבה מקומות לא פותחים קבצים נלווים מחשש לוירוסים וכו)

ReadyOrNot

New member
באמת? לא הייתי מודע לזה.

תמיד שלחתי אימייל עם קובץ נלווה. נראה לי שאתחיל לשלוח בשתי האפשרויות.

למעלה