פאקינג שיט!!

Element 4 Life

New member
פאקינג שיט!!

נשבר לי קרש שרק לפני שבועיים קניתי שמישהו ירשום את כל החנויות שהוא מכיר בצפון אני חייב קרש חדש ומהר

Element 4 Life

New member
כן אחי אני יודע

הייתי בחנויות האלו שאתם מדברים אבל אולי פתחו משהו יותר קרוב אליי שאני לא מכיר כי כל החנויות האלו זה שעות של נסיעה

אתה יכול להזמין בטלפון משלוח חינם

מהחנות שלנו סטריט מאשין בת"א טלפון 03-5444174 המשלוח חינם ומגיע תוך 24 שעות מרגע ההזמנה כמו כן אתר הבית שלנו עוד מעט יהי מוכן גם כן ודרכו תוכל להזמין מהמבחר האדיר שלנו בחנות בדרך פשוטה ומהירה וגם שם המשלוח יהיה חינם ותוך 24 שעות לכול הארץ אז בינתים צור קשר עם החנות ונשמח לעזור לך עם המידה ,השייפ ,והחברה, כמו כן תוכל לקבל דבק לנעלים חינם SHOE GOO במסגרת מבצע שרץ אצלנו בחודשים אלו וכמובן לא לשכוח מגזין THRASHER כמו תמיד בכול קניית קרש וכניסה חינם לספורטק אז בכיף צור קשר ונשמח לעזור ולעמוד לרשותך סטריט מאשין

Element 4 Life

New member
אחי זה לא זה...

אני נוסע גם ככה יום רביעי לחיפה......אבל עם היה לי אפשרות ככה לקנות את זה כבר מחר כדי שיהיה לי מה לעשות עם עצמי זה היה יותר נחמד ולסטריטמשין אני מעדיף שלא להזמין קרש בדואר עדיף לבוא ולנסות בדיוק מה שאתה קונה ככה לעמוד עליו טיפה ולהרגיש את הסקט וככה גם אין סיכוי שבטעות יגיע לך איזה סקט במידה שבכלל לא רצית

msn1

New member
לאינטרסרף עכשיו הגיעו מלא מלא קרשים

אנטי הירו ריל קרוקד פאוול ומלא מינילוגואים, תמצא שם לכל המידות, יש שם מ7.5 עד למעלה מ8 והכל והמון קרשים, יהיה לך שייפים לבחור מהם.. תשקיע בנסיעה

Element 4 Life

New member
סבבה נראה לי אני ...

יקפוץ לשם או לוודיס יום רביעי עד אז אני יסע על הקרש הקודם שלי שלא נשבר עדין אבל כבר כל הפופים שלו גמורים

msn1

New member
אל תקנה בוודיס

זו החנות הזו בת"א לא? אם אתה כבר בת"T לך לאושרי... בוודיז בטח יש קרשים ששוכבים שם שנתיים אם אתה בחיפה לך על אינטרסרף, אחלה מבחר המון שייפים, טונות קרשים

למעלה