פאקינג שיט!. :O

Moosh Tg

New member
פאקינג שיט!. :O

אני חצי חולה כזה.. ובטח חברי לאייאם יודעים את זה. Oo קיצר, קינחתי את האף שלי איזה 100 פעמים ב24 שעות האחרונות. כניראה שזה סובב לי הסוגר של הספטום.. \: אז היום בשיעור [ לשון אם זה מענין אתכם ] אז - לקחתי נשימה עמוקה כזו דרך האף כי הייתה לי נזלת.. P: ופתאום!. אני מרגיש שמשהו עלה לי ללמעלה של האף!. זה היה הפאקינג סוגר של הספטום!. איך נלחצתי כוסעמק. אז רצתי לשירותים.. ונתתי דחיפה חזקה כזו מהאף.. ושמעתי את הסוגר נופל על הרצפה.. והתחלתי לחפש כמו משוגע ולא מצאתי.. בנתיים הביאו לי סוגר זמני.. ועכשיו אני עם סוגרים של לברט בספטום. מוזר מאוד הייתי אומר. באסה. אבל נרגעתי שזה לא אצלי בגוף יותר הסוגר. אבל באסה שהוא נאבד. \: בע..

shpluck

New member
חחח מסכן..

אבל ת'כלס? זה משעשע אותי... מזכיר לי ילדים קטנים שדוחפים גולות לאף ומידי פעם זה נתקע להם שם... תחזק את ההברגות שלא יתשחרר בטעות ...לבדוק מידי פעם.. תשיג סוגר שישביע את רצונך.... עכשיו אתה יודע איזה מעצבן זה לאבד סוגרים-אני איבדתי עוד מוט ועכשיו יש לי בשפה עגיל לגבה של 1.2mm וגם נאבד לי סודר בחדר של חבר שלי ויש לו שם בלאגן גדול לאיפה שהגולה עפה ככה שאין סיכוי למצוא-מוכשר שכמוני.. תרגיש טוב!

N o k i

New member
מסוג הדברים שגורמים לי לבכות

מרוב לחץ. העיקר שזה לא בגוף שלך..סוגר זה בקטנה, 10 שקל.

PinkyRaSta

New member
חחח בגן הסנפתי חרוזים

כמו איזה דפוקה... ו1 נשאב לי כזה פנימה. וואי איך נכנסתי ללחץ... ואז מהר מהר הבאתי נשיפה חזקה וזה יצא. וואי נכנסתי לפאראנויות. טוב רק בגן דתי יכולים להיות חרוזים בגודל כזה... בלה. העיקר שהוצאת את זה והעגיל ש'ך לא נסתם. D:

Moosh Tg

New member
חח.

גם לי זה קרה בדיוק בגן דתי!. :O איזה שוס. חח. וכן, סובבתי אותו במוזרות כדי שלא יפול בטעות.. חח. סרט רע.

PinkyRaSta

New member
חחחח אז נההה

הייתי באיזה קיבוץ לייד באר שבע מחנה יתיר.. או בית יתיר. לכן גם הלכתי לגן דתי ולא לגן נורמלי... כי לא היה שם משו אחר. בלעכסססס לחשוב על כל הכינים שהיו לי מהכיפות שגנבתי לכולם שמה.. חח

shpluck

New member
אדרבה עגילים בגוף-אני בלעתי כמה

זה אומר שני מוטות סטאד של לברט,ועוד איזה משהו וסוגר לא זוכר בא לי לעשות רנטגן ולהיות בטוח שהכל יצא,אם לא יהיה משעשע לראות מה יש שם..

משעשע? לא כל כך...

המוטות יכולים לקרוע לך את כל המעיים. זה נורא מסוכן וגם להוציא דבר כזה אחרי שהוא פוצע (או במידה והוא לא יוצא לבד) כרוך בניתוח כואב שמשאיר צלקת גדולה ומכוערת על הבטן

למעלה