פאקינג לונדון

פאקינג לונדון

אני מתכנן הימלטות ללונדון למספר ימים (בטח בדיוק בימים בהם יכה בעיר גל החום האיום ביותר אותו היא חוותה, או שאוסמה היקר יחליט להוריד מטוס על פיקדילי). מספר שאלות רואים עולם: 1. למישהו יש לינק טוב לרשימת מופעים וכאלה? 2. מישהו ראה מחזמרים בזמן האחרון? במסגרת גל המחוות ללהקות עבר, ראיתי שיש מחזמר משירי להקת מאדנס. לפני שעושים בארץ מחזמר תשובה עם שירי להקת משינה, מישהו ראה את המקור ויכול להגיד לי אם מדובר בתפלצת (כמו שאומרות לי תחושות הבטן והישבן שלי) או במשהו חביב.

Ice machinE

New member
בקשר ל-2 ../images/Emo163.gif

אני שמעתי (שים לב, שמעתי) על המחזמר mama mia עם שירים של אתה לא צריך 3 ניחושים. ולפי מה שאמרו לי זה סוף הדרך של מחזמר.

שלושה ניחושים

מחזמר על חייו של עמנואל הלפרין? מחזמר מלהיטיו של נועם קניאל? או שמא מחזמר עם שירי להקת אבבא? קשה קשה... תודה על ההמלצה!

turrican

New member
היי אלדין

קודם כל מברוק על הנסיעה.
הוספתי לך אתר של מדריך הופעות בלונדון גם של מוסיקה קלאסית (אם תרצה..) מממ.. מביקורות ששמעתי המחזמר Mamamia הוא אחד המצליחים ביותר שם ומומלץ לא רק לאוהבי להקת Abba.

תודה תודה!

איזה בעסה - אין שום דבר בתקופה שבה אני נוסע. בכל מקרה - מאמא-מיה - here I come !!! מישהו יודע איפה אני יכול להשיג סמים קשים ושירותי S&M בלונדון?

שמש27

New member
אל דאגה. ניסים כבר שבר למישהו מפרקת

עם הצ'אפחה הידידותית שלו. בוא נגיד שזה מזכיר יותר "אש ידידותית" מאשר "דובי-דו וידידים"...

מוסר כפול! צביעות!!!

למה צ'יצ'ולינה והנחש זה למבוגרים בלבד אבל דפנה ודובי-דו מותר גם לילדים לראות?

שמש27

New member
צודק... ומה עם "דודו וגולו" ?

אתה משער בנפשך איזה פגיעה אנושה היתה לילדים הרכים שצפו בדודו נכנס עם גולו מתחת לשמיכה וממשמש אותו במקומות רגישים ? ואגב צ'יצ'ולינה והנחש - יום אחד נכנסתי לניסים וביקשתי את הסרט הזה - אז הוא עושה לי: מצטער, נשאר רק "אידה נודל והכלב"... לא ביזיון ?

אידה והכלב - גדול

אבל מה - גם היום יש הפקרות. ראית את התשדירים של חברת חשמל עם תקע ושקע? לא רק שהם ישנים ביחד ועושים אחד לשני נעים בגב, גם לפי השמות שלהם די ברור מי האקטיבי ומי הפסיבי! סחתיין עליכום!!!

ושלא תתחיל לדמיין אפילו

מה אדון סימנטוב עשה עם הסמובר! (ידעת שסקוטר-מן היה אגזוזן?)

tofit

New member
there's nothing like

your good old sense of humor to start the day with a smile :))))) so when r u going to London mate?

../images/Emo13.gif

I'm going to London in mid-August, old chap רק לשלושה וחצי ימים (העבודה קוראת לי). לפחות יהיה קצת שינוי אווירה.

oril123

New member
איזה כייף לך, אני ממליץ לך ללכת

לחנויות לדיסקים ותקליטים משומשים בסביבה של הקמדן טאון אפשר למצוא שם אוצרות במחירים סבירים להבדיל מהמחירים המפחידים במרכז לונדון.

למעלה