פאקינג דיזסטר!

HandsStainedRed

New member
פאקינג דיזסטר!

הפורום הזה מת כמו המקרר בבית האח הגדול אחרי ששחר נכנס! מה לעזאזל קורה איתכם?! הגזמתם >: אללה שירשור ציטוטים, משפטי חוכמה ובדיחות D: [ואל תגידו לי ללכת ללמוד לשרשר כי זה לא שכלכך מפוצץ ומבולגן פה שהשרשור הזה תוקע את הפורום הא?
]

אז זה מה שקורה 3 חודשים בלי מנהלת..../images/Emo223.gif

ואוו שלום לכולם אני מצטערת שלא הייתי פה בזמן האחרון אבל כמו שאתם אולי יודעים התגייסתי ואחר כך היו לי מלא בעיות במחשב וראיתי ששחר עזבה ואפילו לא הצלחתי להתחבר בשביל להיפרד אז זה זמן להגיד שביקשתי שיוציאו אותי מניהול כי כמו שאתם רואים זה פשוט לא עובד אבל אני עוד אקפוץ לבקר ולהתעדכן.. [וכן קראתי שאשלי ילדה, למי יש תמונות?!] ואם יש כאן כאלה שבאים להופעה של סימפל פלאן אני אשמח לפגוש אתכם אז ביי לכולם הייתה לי אחלה תקופה פה בפורום ובקומונה שאני בספק אם מישהי פה זוכרת אותה ספיר =]

The Rasmus

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד לך על הניהול.

שיהיה לך רק טוב בצבא.

NoAmItA ChAn

New member
כל הכבוד על הניהול ../images/Emo23.gif (נו מה, זה רצף כזה)

וגם ברצינות XP היית אחלה מנהלת, וכל הכבוד על ההשקעה שהשקעת כאן :) בהצלחה בהמשך הדרך!

חח הנה ציטוטXD

~חברות שלי עושות קרב מכות~ אני:בפינה הימנית:גל "תלתל" בפינה השמאלית חן "המכוערת" ~חברה שלי מסתובבת ומפריחה עליהם בועות סבון~:"אפקטים!!אפקטים!!" זה לא מצחיק

אה ו..אני חושבת שהגיע הזמן

לפרסם את הפורום בפורומים בתפוז ובעתונים[מעריב לנוער+ראש1] פורום לא יכול להיות פעיל אם יש בו רק 6 אנשים\:

ציטוטים? ../images/Emo101.gif

לפני 5 דקות - אבא שלי בא ומחבק אותי: "אני אוהב את הילדה הזאת, נשמה שלי." אבא שלי שואל את אמא שלי שנמצאת לידנו: "את אוהבת את טל?" אמא שלי שותקת ואחרי דקה בערך אומרת: "אני כרגע כועסת." אבא שלי: "מה הקשר? זאת הבת שלך." צוחק קצת והולך. שיהיה, זה לא ביג דיל. זה לא כאילו שלא ידעתי שאני הילדה הכי פחות אהובה עליה. אחרי 200 ריבים ביום ומילים שאף ילד לא רוצה לשמוע, מתרגלים.

The Rasmus

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif

אני: "אני רוצה להכיר מישהו חתיך" חן ידידה שלי: "אני רוצה להכיר מישהי" אמיר (הביסקסואל): "אני רוצה להכיר" וה-2: יעל: "הלכתי למיטה וא.. (נחירה ענקית תוך כדי שהיא נרדמת)"

The Rasmus

New member
../images/Emo204.gifXD

ועוד זה היה ב-4 לפנות בוקר והיינו במצב כפית.
(למה אני מכור לדיסק החדש של בריטני?)

למעלה