פאקטים

host

New member
פאקטים

כן, גם אני קורבן לילדים מסכנים שמשעממם להם בחיים גם אותי מפאקטים ללא הפסקה. מה אפשר לעשות בנידון? הצטיידתי בנורטון, אבל אפילו לא שם לב שמישהו מפוצץ תמחשב. זה מעלה תעצבים. ולא, אני לא מחלק תאי פי לכל אחד אבל בנינו, בעיה לגלות אי פי? כל תינוק יודע לקחת אי פי לפי מספר איסקיו פעיל, או דרך מירק. פתרונות? עצות?

מאומץ

New member
בדוק את הIP הבעייתי ...

ותעביר אותו לגורמים המתאימים
ובמקרה שאתה איש טוב לב פשוט צלצל לספק אינטרנט של הIP שמטריד אותך והוא יקבל אזהרה שמח לעזור Y@IR

host

New member
אתה תמים ../images/Emo13.gif

במקרה אני על ADSL ורוב הסיכוים שמי שמפיל אותו, הוא בעל חיבור חזק עוד יותר. לכן זה משהו מחו"ל וכן! דהה! זה אנשים עם שילים מזויינים שמשגעים לי תשכל וכמו שאמרתי, הפיירוואל (נורטון) בכלל לא שם לב שמפוצצים תמחשב

antidot

New member
אם אני מבין אותך נכון...

דבר ראשון: אין דבר כזה "התקפת פאקטים". PACKET הוא יחידת מידע העוברת ברשת (ויסלחו לי המכובדים של הפורום על חוסר דיוק). אם כל מה שעושים לך זה PING עם גודל PACKET גדול אז כל מה שנשאר לך זה לבטל את הECHO SERVICE (במידה ואתה על 2000/XP) ו/או לחסות ICMP TRAFFIC למחשב שלך. Antid0t

host

New member
ובעברית איך

עושים את זה? ועל מזה משפיע? (כל דבר משפיע על משהו) ואחד הילדים הקטנים שדפק לי תחיבור, הסביר לי את זה כך: "השיל שלי שהוא בחיבור T, שולח לך 8GB של מידע למחשב, וכך החיבור שלך לא מגיב"

antidot

New member
OK.....

1. קליק כפול על האייקון של Desktop Firewall בפינה ימנית תחתונה (SYSTEM TRAY) 2. בחלון שנפתח תלחץ על OPTIONS 3.יפתח חלון שמסומן ע"י מס´ 1 בציור המצורף. תלחץ על Advanced Options 4. יפתח חלון שמסומן ע"י מס´ 2 בציור. תוודא שאתה בוחר בלשונית "Firewall" 5. תחפש חוק שמופיע אצלי במקום ראשון: Default Inbound ICMP 6. קליק כפול על החוק. 7. נפתח חלון שמסומן ע"י מס´ 3 בציור. 8. שנה במקום שהחץ מצביע אליו את הPermit לBlock או Ignore . בהצלחה, Antid0t

host

New member
ואם יש לי נורטון?

חיפשתי, לא מצאתי. אני ב2000 + נורטון. והאם זה ישפיע על דברים אחרים? כי אני מפעיל עוד תוכנות על המחשב, כמו IIS, FTP.. מירקים וכולי..

antidot

New member
מנ יהיה ?

נורטון זה חברה שיש לה לא מעט מוצרים. מה יש לך ? אנטיווירוס או Firewall ? 2000 זה שנה או מס גרסא ובשום מקרה לא המוצר עצמו. אם יש לך Symantec Desktop Firewall אז פשוט עקוב אחרי הוראות, אם לא קודם הועיל נא לספר במה אתה משתמש ובאיזו גרסא - זה יכול לעזור. הפתרון שנתתי לא יפריע לך לתוכנות שציינת, רק יחסום סוג מסויים של Network traffic למחשב שלך. כעקרון אפשר לחלק את המידע הנע ברשת מנקודת מבט של מחשב מסויים כ: - inbound - המידע הנכנס לתוך המחשב - outbound - המידע היוצא מהמחשב שלך החוצה. התהליך שציינתי חוסם את הPACKETS המגיעים דרך ICMP שזה הפרוטוקול שפקודות PING, WHOIS וכו´ משתמשות בו ולדעתי ככה המחשב שלך מותקף. בקיצור: כל מה שיקרה זה אחרי שמישהו עושה דבר כמו: ping your_ip -l 65500 -t הוא יקבל כתשובה: Request timed out ויהיה בטוח שהמחשב שלך לא מחובר וכל הPACKET שהוא שלח ילך לאיבוד ולא יעמיס על המחשב שלך. להבא: פרטים, פרטים, פרטים... Antid0t

havlaz

New member
יש לי

norton internet security family edition 2001 אשמח אם תוכל להפנות אולי לאיזה תיעוד או מידע בנושא לראות בדיוק מה הוא חוסם

למעלה