פאקום או פאקונג?

../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

שניה, מתייעצת עם זיקני העדה
(תראה איזה השקעה בנורות, אינעל העולםםםםםםם) התייעצתי!!!!!!!!! אמרו הזקנים,שלא משנה איזה איכות של שכנזי יש למוסכני'ק שלך, עדיין עדיף ראש של תימני (ענין של חסכון, תרתי משמע)

אקי36

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif החלפתי

יש !@#!#~! תופעות @#$%^%$^# לוואי. ככה ^&* זה ^&^* אצלכם?

Rinattt

New member
יאללה...

בחיים לא הוציאו עליי בפגישה ראשונה 1300 ש"ח ועוד חשבו שאני משתמשת בפוש אפ...

jane34

New member
תעשה שאלת רב!

תתיעץ לגבי שנוי הניק שלך(משנה שם משנה מזל)ואז במפגש הבא ילך לך פקינג משהו אחר ששוה 1300 ש"ח אויש יקר לי 1300.... תשאל את הרב אם רוגע-לך טוב? יש בזה הרבה מרגיע סופ"ש רגוע רגוע בגלגל"צ רגוע אני בכלל עם 100fm מכפתלי? אני רצה ללחוח....

Rinattt

New member
טרזנית...

נשמה שלי... עוד לא עברת קורס במרוקאית איך משרשרים??? אופו יעריתתתתתתתתתתת??? 100FM היה לטינית נסי 99FM יכניס אותך למוזה של הערב...

Rinattt

New member
יופי יופי...

יש כאן פריוולגיה למרוקאיות, אני מוחההההההההההה... אופו שבט התימניות שיגיעו לעזרתי אופו?

jane34

New member
../images/Emo150.gifרינת אני קוראת אותך לסדר פעם1

נכנסתי למקום הנכון אבל המחשב האשכנזי שלי לא הבין בדיוק שזו היתה אמורה להיות תגובה קצת יותר למעלה.? מה אם אני רוקדת ככה לא תאמיני לי שהרצפה באמת עקומה? אפלו לא פעם אחת?99fm? עכשיו? מי שם ציון גולן עם "אבא שממממעעעעעעעון"??..........

Rinattt

New member
חחחחחחחחח

אבא שמעון? דווקא ציון גולן??? היום מקווה שאבדוק אם הריצפה באמת עקומה או אם את לא יודעת לרקוד... וחוץ מזה... אני עפה לנקותתתתתת... ועבדתי עוד היום...
אני לא מרוקאית, שירי בירי בוםםםם והכל במקום...
יאללה המרוקאיות האלו בבית... חבל"ז... < דוד שלי היה נשוי לאחת כזו >
הלכתי הלכתי...

jane34

New member
תגידי תודה שאת עובדת../images/Emo178.gif

יש הרבה שהיו מוכנים להתחלף אתך.... חשבת על זה :) הפוש אפ לא חזק לך מדי?לא גבוה מדי?לא כבד מדי ?יקר לי פוש אפ עכשיו(תחשבי מה יכולת לעשות עם 16000ש"ח) לא הרבה אה? קטן עליך... עשית בשכל יאללה פוש אפ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה עליך....

למעלה