פאצ' 49 כבר כאן!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif

מידע-

אז מה יוצא בפאטץ הזה? בפאטץ הכ"כ מיוחד הזה, יוצאת העיר ליפרי, ואיתה גם העבודה הרביעית. ליפרי למי שלא יודע היא עיר שבה ישנן מפלצות לרמות 70+ יש לה שלושה איזורים, שלושה בוסים, והמון מפלצות! שאלות ותשובות נפוצות. ש: איך מגיעים לעיר הזאת? ת: אפשר להגיע דרכה מהתחנה של אורביס ניתן לקנות כרטיס שיאפשר לספינה לאורביס. אך יש בעיר משימה שעלייה יוסבר במדריך הסקילים למטה יותר! ש: אם אני רמה 65 אני יכול להתאמן גם? ת: כן אבל יהיה מאוד קשה להתאמן שם. ש: האם יצאו הנשקים לרמות 100+? ת: זה כרגע לא ידוע. אפשרויות משחק חדשות: Upgraded World Maps- במקום המפה שיש בויקטוריה תהיה מפה חדשה, יווספו מפות חדשות לכל אורביס, לודי אקווה מולונג הרב טאון ליפרי ועוד הערים שיבואו בעתיד. Party Leader Changing System- אם הלידר של הפארטי מתנתק, אז מי שמתחתיו ברשימה יהפוך להיות הלידר. Monster Identifier- א. יוסיף מעל המפלצת מד חיים כל פעם שתתקיפו המד הזה יופיע. כאר המפלצת תזוז הוא יעלם. ב. יוסיף מתחת לחייה את השם שלה. Skill Buff Duration Timer- יראה לכם עוד כמה זמן הסקיל שהשתמשתם בו יגמר. Auto Item Rearrangement- ע"י לחיצת כפתור שיווסף למשחק, תוכלו לסדר את ה ETC שלכם ועוד את כל המרפאים, ציוד וכו... New Quest Helper- במקום שתצטרכו להתחיל ללכת לדבר עם NPC, תופיע מעל הראש שלכם (כל פעם שיהיה קווסט חדש) מנורה. לחצו עלייה וזה ידבר לכם עם האיש שיש לו את המשימה.
קרדיט לאתר- 'מייפל סטורי ישראל' על המידע+תמונות.

מאיפה השגתה את זה? ואתה יכול להביא גם ....

את של אוסירייה? (או סוריה או לבנון או אירן איך שבא לך )

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif הנשקים, זה כן ידוע.

מישהו בפורום של הגילד שלי פירסם אפילו איך מכינים אותם ואפילו כמה זה עולה - Dragon Axe - 1 Tomahawk, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 8 Power Crystals and 120,000 mesos Dragon Battle Axe - 1 Tavar, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 8 Power Crystals and 120,000 mesos Dragon Carabella - 1 Sparta, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 8 Power Crystals and 120,000 mesos Dragon Chelbird - 1 Zedbug, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 8 Power Crystals and 120,000 mesos Dragon Claymore - 1 The Beheader, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 8 Power Crystals and 120,000 mesos Dragon Faltizan - 1 Pinaka, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 8 Power Crystals and 120,000 mesos Dragon Flame - 1 Golden Smith Hammer, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 8 Power Crystals and 120,000 mesos Dragon Green Sleve - 1 Red Craven, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 6 LUK Crystals, 2 DEX Crystals and 120,000 mesos Dragon Kanzir - 1 Gold Double Knife, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 5 Power Crystals, 3 DEX Crystals and 120,000 mesos Dragon Kreda - 1 Blood Dagger, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 3 DEX Crystals, 5 LUK Crystals, and 120,000 mesos Dragon Mace - 1 Battle Hammer, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 8 Power Crystals and 120,000 mesos Dragon Purple Sleve - 1 Red Craven, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 6 LUK Crystals, 2 DEX Crystals and 120,000 mesos Dragon Shiner Bow - 1 White Nisrock, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 3 Power Crystals, 5 DEX Crystals and 120,000 mesos Dragon Shiner Cross - 1 White Neschere, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 3 Power Crystals, 5 DEX Crystals and 120,000 mesos Dragon Staff - 1 Blue Marine, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 6 Wisdom Crystals, 2 LUK Crystals and 120,000 mesos Dragon Wand - 1 Dimon Wand, 25 Dragon Scales, 20 Dragon Spirits, 6 Wisdom Crystals, 2 LUK Crystals and 120,000 mesos אני מניחה שאין צורך לתרגום פה. >< חוץ מזה גם באתר של נקסון כתוב שיצאו נשקים חדשים.

שלאה קטנה

רשמת: :New Quest Helper- במקום שתצטרכו להתחיל ללכת לדבר עם NPC, תופיע מעל הראש שלכם (כל פעם שיהיה קווסט חדש) מנורה. לחצו עלייה וזה ידבר לכם עם האיש שיש לו את המשימה." הכוונה היא שאם אני בלודי ויש לי משימה בויקטוריה אני לא חיבת ללכת לשם? זה כולל גם את סיום המשימה? אם כן זה הדבר הכי שווה XD

גם אני חושב ככה.

אני טועה אם זה גם כולל את סיום המשימה, לא נראה לי,אבל אני רק חושב שלא. יכול להיות בסוף שכןP:

deisy

New member
שאלות

2. איך מעלים את המנורה של הקווסטים? יש לי מלא קוסטים ושום מנורה... 3. איך מגיעים לליפרי דרך אלינה? יש איזו אבן לא? איך משיגים אותה? ומאיפה משתגרים?

תשובות../images/Emo87.gif

2. אין לי מושג עדיין. 3. לך לגרנדל הקוסם ותעשה את הקווסט שלו לרמה 8. הוא יתן לך כרטיסים חינם לאורביס ולליפרי. אחרי שתמצא את הקפטן הוא יתן לך magic seedץ לך למפה >>>>>>>>> איפה שתמצא כדורים צהובים. באמצע המפה יש את הפורטל שדרכו משתגרים. שים לב
יש לך רק שניים. אז תשתמש בהם חוכמה.

עונה.

2. כלל הנראה מתי שאתה עולה רמה, ויש לך קווסטים זמינים חדשים, אז המנורה עולה.. 3. ניר ענה לך :)

deisy

New member
תודה לשניכם...

אין אפשרות להגיע למנורה בלי לעלות רמה? ...נראה לי שצריכה להיות איזושהיא דרך...רק שעוד לא הצלחנו לגלות אותה :) בינתיים כבר הספקתי להבין את כל הקטע של החיות לרכיבה.. (לא בשחקנית שלי אמנם, אבל לא משנה..)... הרעיון הוא מהירות נטו.. אי אפשר להלחם כשרוכבים, אי אפשר לפתוח סקילים אפילו לא לקחת שיקויים... החזיר נותן 150 מהירות ו 120 קפיצה...אה, כן וצריך להאכיל אותו בדיוק כמו את החיות מהקאש... נחמד, המקום אבל מפוצץ בחבר'ה שרוצים חזירים :)

oshi15

New member
גם כשעולים רמה אין!

אני עליתי רמה ונוספו לי קווסטים חדשים אבל שום מנורה!!! מוזר o_O

Elizab3th

New member
עד 21:00, האריכו סה"כ ב-4 שעות לא בעוד

ארבע שעות. סה"כ משעה חמש עד תשע בערב הם ארבע שעות, אנא קראו את ההודעה באתר של מייפל סטורי בנושא.

למעלה