פאץ 0.49 מה יהיה?

פאץ 0.49 מה יהיה?

תראו כמה דברים הולכים להוסיף בפאץ' 0.49. -עבודה רביעית -כל ליפרי -מונסטר ריידר סקיל (סקיל לרכוב על חיות) -הורנד טייל PQ (אם ככה קוראים לו חח..) -אל-נט PQ -HP bars -מפות חדשות (כל Ossyria ומפות חדשות למייפל איילנד וויקטוריה איילנדד!!) -מערכת ללידר לשנות דברים בפארטי!! -לראות את השם של המפלצת+ה-HP שלה!! -טיימר לסקיל (לראות עוד כמה זמן נגמר הסקיל!!) -Auto Item Rearrangement - לא יודע מה זה אבל יש את זה רק בקוריאני וביפני!! זה הולך להיות פאץ ענק לפחות יום!!

One Minute

New member
מאור תודה רבה!

אבל לפחות תתן קרדיט לההוא שלקחת ממנו את המידע.

TblaGbla

New member
ואווו אדיר! איזה מגניב! יש לך מושג למי איך

וכל השאר על הסקיל של המונסטר רייד? ומתי הפאץ'? ממש תודה שכתבת את זה זה מידע בהחלט מעודד :)

MR Lordi

New member
Auto Item Rearrangement זה-

שזה יסדר את הItems שלך אוטומטית....קראתי את זה איפשהו :S

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifוואו../images/Emo6.gif

איזה פאצ' ע-נ-ק!!! הייתרון היחיד ביום של הפאצ' אני הולכת למיונים לחייל אווירD: אז אני לא אשב ואחכה כל היום..XDXDXD קיצר מגניב לאללה..D:

miss_t

New member
מאור

יא תותח

../images/Emo99.gif

תמיד חשבתי שצריך לעשות דבר כזה שרואים את השם של המפלצת.. זה יעזור בקווסטים וכאלה... וטיימר לסקיל זה נשמע טוב:) בכלל... הכל נראה טוב!

Geanie

New member
../images/Emo110.gifתודה רבה מאור../images/Emo70.gif

צמצמת ודחסת הכל לסיכום מהיר
תודה.

שירלי317

New member
ואוו

בא לי כבר שיגיע ה15 לינואר. אבל לא בגלל הפאץ', מפתה עד כמה שיהיה... אלא בגלל שאחותי חוזרת סופסוף מהודו אחרי חצי שנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההההההה!!! הגעגועים. ואמא טסה אליה ביום ראשון ואז חוזרת ביחד איתה.. יש לי פאקינג שבועיים רק עם סבתא בבית. בלופ. וכאן נגמרה החפירה :]

למעלה