פאץ', יום רביעי 27.4

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
פאץ', יום רביעי 27.4

אז כמו שנקסון פרסמו היום, מחר ייערך פאץ' 0.97! יומולדת מייפל 6! שמח שמח!
אז בעיקרון זה אמור להתחיל ב8 בבוקר ואמור להסתיים ב-1 בצהריים. בתקווה שכך יהיה...
זו ההודעה מהאתר של נקסון: http://maplestory.nexon.net/News/News.aspx?boardNo=100&contentNo=00Bx4&pageIndex=1 וכרגיל: לא להגיב להודעה הזאת אלא אם זה תיקון על שעות והארכות! (ההודעה הזו הולכת להיות נעוצה בראש הדף, ואנחנו לא רוצים שזה יהיה שרשור גדול. לנוחיותנו בלבד.) שיהיה לנו אחלה יומולדת מייפל!

2 טיפים בקשר לפאטץ'

1. שימו לב שאפשר להוריד ברגע זה את הגירסה במנואל פטצ'ר. יש הסבר בעמוד הראשי באתר של נקסון. אני הורדתי. 2. שימו לב שיש מכירה ענקית בקאש שופ. אבל ! לפעמים במקום לקנות בקבוצה עדיף לקנות ביחיד. ולא ככל שהחבילה גדולה יותר זה אומר - שווה יותר. כדאי לבדוק היטב מה הכי משתלם לקנות. למשל: 30 קוביות עולות 36 K NX שזה מחיר ללא הנחה בכלל ! יש חבילות יותר שוות. PAM SONG יחיד יעלה 14.5K NX - חבילה של 3 תעלה קצת יותר מ 53 K NX. זה אומר הרבה יותר יקר פר יחידה ! אוקצור - שימו לב ובידקו טוב טוב מה אתם קונים במכירה כי מדובר בכסף אמיתי.....

בבקשה

Game Miracle Cube (11) - [12000 NX] Scissors of Karma (5) - [12750 NX] Remote Gachapon Ticket (15) - [15750 NX] Miracle Cube (15) - [18000 NX] Pam's Song - [14500 NX] Ruby EXP Coupon - [650 NX] Royal Hair Coupon - [3300 NX] The Owl of Minerva (15) - [10500 NX] Large B-Day Surprise (3) - [9000 NX] Remote Gachapon Ticket (30) - [31500 NX] Miracle Cube (30) - [36000 NX] Pam's Song (3) - [53500 NX]

GינGית

New member
חחחחחח אני זוכרת רק את המחיר של הקוביות

אני לא רואה פה הנחה מה עושה PAM'S SONG?

Macbook

New member
עדיף לקנות 3 יחידים מאשר בחבילה

חבילה יותר יקרה. 14.5 + 14.5 + 14.5 = 43.5 43.5 < 53

Hasselblad

New member
סמדר בכמה רגעים שהיה משחק

לא ראיתי אף אחד מהדברים האלה בקאש שופ... וגם לא כתוב כלום באתר... את יודעת מתי זה יצא?

חברים אומרים שבסביבות יום ההולדת....

אוף אני כבר מחכה לזה. התבאסתי שזה לא נמצא כבר.....

Guid

New member
אולי זה יבוא באחד הסרבר צ'קים הבאים...

אני בטוח שכשזה יהיה קרוב נקסון יכריזו על זה

מ י ל ר

New member
כמובן. הרי לא ציפינו שאשכרה זה יהיה 5 שעות

ותודה על העדכון

אוף ! אני צריכה את סיוון בחזרה !

אני מקליקה כבר 4 שעות ! ובדיוק יחזור כשאני אסע להביא את הקטנה שלי מהגן......

מ י ל ר

New member
ליגה

בדיוק באו אלי חברים ככה שאני אבדוק את המשחק אחורי זה. תנו עדכונים אם הזה לפה זה קבוע או זמני :)

למעלה