פאס פקאצה

פאס פקאצה

בואנה כאילו אף אחד לא חושב שפאס פקאצה???????. תראו איך היא נראית ואיך היא מתלבשת! היא נראית כאילו היא בת 17 שהיא כולה בת 13 וקטנה ממני ואני ממש לא מבינה! יאללה תגובות תגובות!

camfels2

New member
נ"ש-מישו רואה רדיו 04../images/Emo79.gif

מישו רואה רדיו 04 הערוץ ניקולודיון?? זה הסידרה של סבס וזה מזה יפה רציתי לדעת אם יש עוד אנשים חוץ ממני שרואים אותה??

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifראיתי שני פרקים

שהיו אתמול בשידור חוזר אבל לא נראה לי שאני אמשיך לראות כי זה מתנגש עם מישהו שומר עלי ואין לי עצבים לראות 5 פרקים ברצף...

היא ממש לא פאקצה..../images/Emo87.gif

היא בת 15 דרך אגב..!! השנה כאילו תהיה..! וככהה מלבישים אותה בסדרה.. קצת לחשוב פעמיים לפני שאומרים דברים

סורקיי

New member
איזהה שטויותתתתתתתתתתתתתתת

פחחחח מה פתאווםםם היא בכלל לא תיהיה והיא לא בת 15 !!!!!!!!! הילדה רק בת 13 והיא צריכה להיות עוד מעט בת 14 !!! אז בבקשה לא לדבר שטויות! והיא לא פאקצה אני מכירה אותה והיא חמווודההההה אז שקט ! = )

BarbiBarush

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif

היא הולדה ב-92 [9.3.92], עכשיו היא בת 13 ובמרץ, השנה תיהייה בת 14. חוץ מזה שהיא לא כזאת גם אם איכשהו גורמת לכם לחשוב ככה. באמת שלא.

../images/Emo79.gifנ"ש

ראיתי הארי פוטר אתמול
ההאההאעהאעהאעהאהעהעהעהאהעאהעאעהטטוהןם!@#$%^& לכו לזה

yaki123

New member
שונא אותוווווו../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif בעעעעע

הארי פוטררררררר

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifסרט שולט נכון../images/Emo35.gif

ראיתי אותו בטרום בכורה

LemonLimeLilach

New member
איזה היסטריה יש סביב העברית

שיהיו בריאים בכל החנויות ספרים בארץ יש לוח ענק עם ספירה לאחור בערך בכל חנות שקיימת... אפילו טאוור רקורדס
איזה בזבוז שצריך לחכות יותר מ 5 חודשים בשביל התרגום..

למעלה