פאנק...

מלאכון

New member
פאנק...

קראתי את ההודעה האחרונה שלך, ואני מכיר את הבעיה הזאת (חרדת נטישה) מקרוב מאוד. לחברה שלי לשעבר הייתה אותה בעייה. הייתי איתה שנתיים ובסוף זה נגמר. עשיתי הכל כדי לגרום לה להרגיש אהובה, וכדי למנוע את ההרגשה הנוראית שלה, שאני עומד להיפרד ממנה. היא לא עשתה לי חיים קלים והתקופה הזו הייתה מלאה במבחנים שהיא עשתה לי. אפשר להגיד שאני בחרתי בדרך ה``קשה`` (כהגדרתך), אבל אני חושב שדווקא היא (ובמקרה שלך, אולי גם את) בחרה בדרך ה``קלה``. היא עשתה הכל כדי להפוך את הקשר שלנו לקשה, כל בחור נורמלי לא היה מחזיק איתה מעמד אפילו חודש. אני החזקתי מעמד שנתיים. אני אהבתי אותה. היא כל הזמן אמרה שהקשר שלנו ייפסק ביוזמתי ובגללי ולא בגללה. היא שיחקה לי ברגשות והפכה את הלב שלי לסמרטוט, אבל עדיין אהבתי אותה. בסוף היא נפרדה ממני. ואני עדיין אוהב ומתגעגע. פאנק- תתגברי על חרדת הנטישה שלך כי זה פוגע. לא רק בבן הזוג שלך אלא גם בך. תמצאי מישהו, תלמדי אותו, תכירי אותו עד שתביני שהוא האחד. רק אז תתני לאהבה להשתלט. זו העצה היחידה שאני יכול לתת.

pank

New member
מלאכון!

העלת דמעות בעיני, מה שתארת זו בדיוק אני, רק שבנוסף לכל הצרות אני גם לא מסוגלת לתת אמון בכלל, בגלל עברי, הלוואי והייתי יכולה להתגבר על-כך אבל זה לא בשליטתי,תמיד חשה שאולי אם הבחור היה טיפה יותר אמפתי וסובלני ונותן לי יותר חיזוקים ומבין את הכאב שלי, ולא הולך איתי ראש בראש, ולא נאחז במילים הבאות מחוסר ביטחון אלא מושיט לי את ידו ומרגיעה אותי כשאני נלחצת וחשה נעזבת, הכל היה אחרת אני ממש יושבת עכשיו וחשה כל-כך פגועה למה ננטשתי באופן כל-כך אכזרי גם אם הבאתי את זה על עצמי. לגבי החברה שלך, אני לחלוטין מבינה אותך, אבל גם מבינה אותה ואת הכאב שלה. פאנק, שמבינה שלפעמים אהבה זו השלמה עם עזיבה.

מלאכון

New member
pank יקירה...

אהבה היא מעבר למה שאת מכירה או חושבת שאת מכירה ובטח לא השלמה עם עזיבה. חבל שתהרסי את הקשר. אני כותב לך מניסיון- ניסיון כואב של שנתיים. אבל בסופו של דבר, נשארו לי רק זכרונות טובים וזה מה שחשוב בעצם. אני לא אומר סתם שתנסי לעבוד על עצמך- תעבדי על עצמך ברצינות!! תסבירי את המצב לבן הזוג ותעבדי איתו על זה ביחד. צריך הרבה רצון אבל זה שווה את זה. בחודש הראשון שלי עם חברה שלי, היא הייתה חוזרת ואומרת: ``יש לי לב מקרח ולא יעזור לך כלום``. אפשר להגיד שהצלחתי להפשיר אותו. אל תתני לזה להשתלט עליך. אם אני אראה פה הודעה ממך בעוד כמה חודשים, שבה את כותבת שחרדת הנטישה מתפוגגת, אני אהיה מאושר. כמו שאמרתי ל-g99, אני פה ואני לא מתכוון ללכת. שיהיה לך המשך יום מקסים.

pank

New member
מלאכון אציל נפש!

לא אוכל לכנות את אהבתי האחרונה כבן-זוג למרות שאהבתי אותו עד טירוף, יהיה זה חטא לאמת. הוא היה אהבה-וירטואלית, והוא לא עמד בחרדות שלי. ונטש אותי, תוך שהוא מוותר על קשר שיכל היה להתפתח למשהו מאוד מיוחד ויפה, וכל זאת בגלל אי-הבנה שהייתה בנינו. דבריך מאוד מעודדים ואני לוקחת אותם לתשומת ליבי, מקווה מאוד שאהבה הבאה תהיה אם בחור שלא יגביר את החרדות שלי כפי שהאחרון עשה אלא יהיה טיפה יותר רחום ומבין וילך לקראתי כאשר אני חשה נטושה. בחורים שלא מכירים אותי היטב חושבים שאני צינית להחריד, אבל זו רק הגנה. ואז הם גם לא מבינים בגלל הציניות כמה אני באמת פגיעה. מודה לך על העיצות, מקווה שתישאר בסביבה.

Shanny

New member
פנקי יקרה

אני כל כך מבינה אותך אנחנו בונות סביבינו כרגע חומת הגנה אבל החומה הזו בעצם חוסמת גם את האהבה זה הרי מה שאת אמרת לי.. על חסימת האהבה וזה לבטח נובע מזה קשה להפסיק את ההדנה משום שאז אנחנו חשופות כל אחד יכול להגיע אלינו וכך גם לפגוע בנו בקיצור קשה מה אני אגיד לך אולי אני לא מעודדת אבל לבטח שאני מבינה אוהבת תמיד {}}{{}{} שלך שני

pank

New member
שני מתוקה!

אני דווקא מה שכתבת לי עודד אותי ואני אופטימית לגבייך. אני אפילו לא ידעתי שיש דבר כזה אהבה וירטואלית, זה נחת עלי מהשמיים ולא היה לי זמן לבנות הגנות, זו הייתה אמורה להיות סתם התכתבות תמימה ומשעשעת עם בחור נחמד. חודש שלם הוא הלהיט אותי במכתבים רומנטיים והבטחות שווא. אני יודעת שזה נשמע קצת ילדותי להתאהב כך. אבל התאהב בנשמה שלו, אני כבר לא בטוחה אם זה היה הדדי, כי אם כן איך הוא יכול ככה למחוק ולשכוח אותי. אני לא כועסת עליו אבל אני כל-כך פגועה. פאנק שדווקא רוצה כבר למצוא אהבה אמיתית וזורמת בלי תקלים. אבל מקווה לפני כן לראות אותך עם בחור מקסים.

Shanny

New member
פנק

לא רוצה לשרשר הודעות סתם כדי שבארי לא יכעס. אז אומר לך רק דבר אחד אני בטוחה שאהבה תגיע בזמן שלה כנראה שהכול עובד בדרך מסויימת שם למעלה דברים לא סתם קורים או מסתיימים אני רוצה להאמין בכך למרות שקשה קשה שקורים מקרים כאילו עצובים כפי שקרו לשתינו ולבטח לעוד הרבה קשה כשאהבה מסתיימת קשה כשאין את מי לחבק בלילה או כשעצוב קשה להיות לבד אך לפעמים את לומדת הרבה מלהיות לבד וזה גם טוב לפעמים אפשר לחבק כרית זה לא אותו דבר...אבל תחליף נחמד אפשר לחלום על אהבה אפשר ... טוב נו.. אולי אין לה תחליף אבל בהחלט יש לנו עדיין את התקווה והאמונה וזה הרבה פנקוש זה הרבה רק לא להפסיק להאמין והכול יהיה בסוף בסדר אז עם העצב והצער אני משתדלת להאמין שבסוף תהיה לי אהבה ואני מקווה שהיא תהיה אהבה כמעט כפי שהיתה לי שיהיה לי טוב שאהיה מאושרת שלך שני

ב א ר י

New member
פנק ושני....

זהו שירשור מקובל ביניכן. בשירשור הזה אתן תומכות אחת בשנייה לאור מה שקרה לשניכן. אתן מביעות הזדהות אחת עם השנייה. לא אכעס על שירשור כזה. למרות שבכל מקרה אני לא כועס גם אם ההודעה אינה ניראת לי,אינני כועס. אך,ישנם הודעות אשר אינן מתאימות כג`: ``יש פה מישהו?`` ``פלוני אתה כאן?`` ``אני הולך לאכול אני אחזור עוד מעט.`` ``שלום חברים,אני הולך לעבוד,אני אהיה כאן אחרי כן.`` וכל מיני כאלה. מקווה שהגענו להבנה יותר טובה עכשיו. סליחה ותודה. בארי

Shanny

New member
בארי

עימך הסליחה לא התכוונתי ``כועס`` במלוא מובן המילה. זוהי----> ד``א הודעה שאח``כ תוכל למחוק רק רציתי לומר שהבנתי עתה את כוונתך ואתה צודק!!! שלך שני

מלאכון

New member
pank... :)

מתוקה. קודם כל תודה על המלאך המקסים שצירפת. דבר שני, כמו שאמרתי אני פה כל הזמן, ואני לא מתכוון ללכת. אולי אני נעדר לכמה ימים, אבל אני תמיד חוזר. אני מכיר את המקרה שתיארת למעלה, גם אני נרתע מאנשים ציניים, אבל זו רתיעה ראשונית. אני לא מנתק קשר אלא מנסה להבין מה הבעיה ולנסות לפתור אותה. כולי תקווה שתמצאי בן זוג אמיתי ושהאהבה שלכם תהיה גם היא אמיתית ולא וירטואלית. שיהיה לכולנו המשך יום נעים.

pank

New member
תודה לך מלאכון...

נחמד לדעת שאתה בסביבה, וגם אם אתה זקוק לקצת אוזן קשבת והבנה, אני תמיד פה בשבילך.. אז פרוש כנפיך בגאווה כי אתה מלאך כהלכה. פאנק שבאמת אוהבת מלאכים, ונשבר לה משטנים.

למעלה