..פאנק..

starflyer

New member
..פאנק..

מה המצב פה, אני דיי חדש פה בפורום..ורציתי לדעת מה בא אצלכם קודם בפאנק, המוזיקה או האידיולוגיה ???

די חדש פה

חחחח לי קודם המוזיקה אבל האידאולוגיה לא כי חלק מזה נוגד את דבר האלוהים לכן מאמין אמיתי לא יכול להיות פאנקיסט

ShLuMp

New member
שתוק כבר

מה אתה טמבל? לפני איזה שבועיים שאלת את אותה שאלה וכולם ענו לך אז מה אתה שואל שוב לך לשרשור ההוא ותבדוק! וחוצמיזה למה אתה אומר שאתה חדש פה?

starflyer

New member
נו

כתבתי לפני שבועים "מהי פאנק, מוזיקה או אידיולוגיה" אבל היה לי בעיה במחשב ולא הצלחתי לתקן, ולזה לא התכוונתי!! אז מכפת לך.. ועכשיו המחשב בסדר אז כתבתי את מה שרציתי: רציתי לדעת מה יותר חשוב פה לאנשים.. המוזיקה או האידיולוגיה. טוב לך ואני יחסית די חדש. יא מעצבן

ShLuMp

New member
איזה מגזים

מה אתה נלחץ?! ודי לדבר שטויות אתה בפורום הזה איזה חצי שנה אם לא יותר! לך תספר לאנשים מה הרופאים עושים במקום לשאול שאלות מפגרות יא תפוז שמן!

קודם המוזיקה אבל

אחרי זה לפעמים גם באה האידיולוגיה, למשל נניח ואתה שומע שיר של להקה שחדשה בשבילך ואתה אוהב את השיר, מוריד עוד כמה שגם אותם אתה אוהב, בודק על מה כל שיר ואז נניח וזה לא יודע משהו נגד ארצות הברית או משהו כזה אז אתה מפנים את זה ואם אתה מתחיל לאמין בזה אז האידיולוגיה מצטרפת, ככה זה אצלי לפחות...

AFIreinside

New member
המוזיקה

ברור אם בריטני ספירס הייתה שרה על משהו שאני מאמינה בו אז הייתי מתחילה לשמוע אותה? ברור שלא.. כי קודם כל חשוב לי שהמוזיקה טובה ולא אכפת לי אם זה לא תמיד משהו שאני מאמינה בו אבל ברור שאם כן זה לא מזיק..ויש הרבה שכן

OPERATi0N_iVY

New member
אבל אם בריטני הייתה שרה או לפחות

מדברת על נושאים חשובים או דברים שאני מסכים איתם ותומך בהם, הכבוד שלי אליה היה עולה טיפה יותר, למרות שכמובן עדיין הייתי נגעל ממנה כ"אמנית" ממוסחרת שעושה מוזיקה מגעילה. אז כמו שהבנת כנראה, די חשוב לי שיהיה ללהקות שאני שומע משהו נכון להגיד. כך למשל, לא מושך אותי בכלל לשמוע את STARS AND STRIPES, שזה פרוייקט של מישהו שהיה בכמה להקות הארדקור-פאנק שיש לי המון כבוד אליהן, בגלל ששמעתי שזה כבר לא עוסק במה שזה עסק פעם... טוב, זיינתי פה את השכל הרבה... יאללה, ביי, טיול שנתי עוד כמה שעות...

ALMIGHTY

New member
אתה יכול להיות פאנק

ולשמוע מטאל. מי שהתחיל את מוזיקת הפאנק היו פאנקיסטים. מוזיקת הפאנק מבוססת על תורת הפאנק ולכן פאנק זה קודם אידיאולוגיה. אני פה בשביל המוזיקה.

פאנק זה לא אידאולוגיה וגם לא מוזיקה

לפחות לא רק. זה תרבות ומה שזה עוד יותר, זה רוח!

cider IS great

New member
זה לא יכול להיות אידיולוגיה

אידיולוגיה זה דבר מוכתב מראש בפאנק לכול אחד יש תרעיון שלו מזה פאנק והוא בוחר לחיות לפיו אבל בשבילי המוזיקה פחות חשובה

למעלה