פאנק ערבי

Dead Olmert

New member
דוגרי

גם אני הייתי מת להכיר פאנק בערבית חוץ ממחטאת של מלככי..... מישהו מכיר משהו בסגנון ?

nomorehair

New member
הלו הלו לכל היפיי נפש..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם מוזמנים ללכת לכפרים ולקחת לכם חברי להקות ערבים ולשיר איתם אני רוצה לראות את הגבר ... שילך לאיזה כפר עוין_ ( הייתי מציין כמה אבל אתם בטח כבר מכירים אותם בע''פ) וילך לשבת בבית של ה''חברים'' הערבים הבני זונות שלכם!! רק היום השקרנים האלו ניסו להרוג מאבטח! אמרו שלא הייה כלום והוכל מתועד ומצולם צאו מהסרט שלכם!! אתם לא עושים צבא כי אתם מפחדים שיקרה לכם משו חבורה של פחדנים

VeganFish

New member
דבר על עצמך, גבר גבר

השנה 25% מהמתגייסים השתמתו. אומר לך משהו?

xthe punisherx

New member
מר גולד היקר

שואלים על פאנק ערבי מתוך התעניינות, אני מניחה, במוזיקת פאנק מהעולם הערבי. לידע כללי - ערבים לא נמצאים רק בישראל (אקא פלסטין) אלא בכל המזרח התיכון. ולידע לא כללי, לאף אחד לא אכפת מהפוזה של "אני קשוח עושה צבא ושונא ערבים", אז קח אותה מפה. הרבה נשיקות, מעריצה מסתורית.

nomorehair

New member
אממממ

אוי אפרת אפרת ...:) תאמיני לי היה שווה לבוא למוריה רק כדי לראות אותך..:) אני לא קשוח ולא כלום פשוט לא אוהב תמתייפיפים האלו שאותי מזיינים בתרגילים ובאימונים (למרות שעכשיו אני גוב') הם מפגינים נגד המדינה כאילו.. זה הכול את מכירה את הדעה שלי כבר שנים אקיצר תהיי בקשר..:!! אני בחמישי בת''א בעיר הבירה רואים אותך?

תקוה-קור

מוזיקה שהאידיאולוגיה שלה זה יראת שמיים.. לא שיא הפאנק הייתי אומר.. סתם חשבתי שזה יכול להיות מגניב אם יהיה פאנק ערבי \ פלשטיני או משהו בסגנון.. אתם לא חושבים?

Dead Olmert

New member
זה נשמע חרא

"יראת שמיים".....עלק....זה מפתיע תכלס כי היית מצפה שבמדינות שלא נחשפות להרבה חופש ושנחשפות למנת יתר של דת אז א) מוזיקה שתחשב "מרדנית" לא אמורה לחרוט על דגלה את ההערצה לדת ב) האנשים שיחשפו להארדקור שם יהיו "קצת" יותר חילונים וליברלים....בניגוד לפה שהארדקור זה יותר "נגיש" בואו נגיד יעני ומכאן משתמע שאנשים מכל הקצוות יחשפו אליו ויאמצו אותו ובלי קשר הלהקות האלה מסריחות אז בכלל

Dead Olmert

New member
ומצד שני

יכול להיות שהלהקות האלה (שיש להם אפס השפעה) יתנו השראה למישהו שם עם קצת יותר שכל בראש מלהקדיש תמוזיקה שלו ל"יראת שמיים" (?!? אני עדיין לא עיכלתי כמה זה דפוק...חח) ואז התוצאה היא שיקומו שם להקות פאנק שיהיו נגד דיכוי ולא בעד... יאללה מי יודע...

gs1234

New member
Al-Thawra

פאנק בערבית, במיוחד בשבילך: http://www.myspace.com/althawra

VeganFish

New member
בדרץ או בחו``ל?

יש בצרפת להקת אוי! אם סולן סקינהד לבנוני. נקראת Paranoi13. יש וידאו ביוטיוב ויש להם מיספייס אז חפשו.

בגדול התכוונתי לארץ

וחשבתי שפאנק בארץ שמשולב עם אלמנטים ערביים או אפילו ערבית זה דבר די מתבקש.. תיארתי לעצמי שיש כזה דבר..

VeganFish

New member
על פאנק כזה לא שמעתי אבל

להקת רוק שחבריה ערבים והם מנגנים שילוב טוב של פולק ברוח מזרחי ורוק. הם מופיעים בת``א אגב, רק שלא זוכר את שמם.

VeganFish

New member
אבל כן היו הופעות פאנק בפלסטין

ב2005 כריטיקה ראדיקדלה הופיעה בבית ג`אללה ואפילו הגיעו לשם 3 פאנקיסטים מישראל. והשנה ברמאלה הופיעו ballet in boots.‎ כל הלהקות המוזכרות באו מגרמניה.

למעלה