פאנק ישראלי !

manic_subsidal

New member
פאנק ישראלי !

תגידו אנשים... איך בכלל הגעתם לשמוע פאנק ישראלי ? כאילו מאיפה שמעתם על זה בפעם הראשונה אני אישית שמעתי פאנק לפני זה ואז לא זוכר מאיפה שמעתי על תחת לחץ ומאז נכנסתי לזה יותר ודרך אגב רציתי לציין שתחת לחץ היו ועדין הלהקה שאני יותר אוהב מהלהקות הישראליות

Weird Eyal

New member
בגיל 17 איזה חבר השמיע לי

מפגרת ודיר יאסין ונכיי נאצה..... לא ממש אהבתי כי הייתי חזק בתוך המטאל..... לפניי כמעט שנתיים הכרתי מישהו במירק והיא הכניסה אותי לפאנק (אנחנו רק ידידים..)

ShLuMp

New member
אמ...

אחרי שהתחלתי לשמוע פאנק גיליתי את מן אלייב איכשהו נראה לי שחבר שלי סיפר לי עליהם האמת ששמעתי עליהם לפני אבל לא אותם ואז אחרי ששמעתי אותם כבר הכל התגלגל...

chickmagnet

New member
אמממ

נכנסתי לקטע של הפאנק ואז ראיתי מודעה במרכז ששתי אנשים רוצים להקים להקת פאנק רוק והיה רשום למטה את הלהקות שהישפיעו עליהם אז היה רשום USELESS ID הורדתי שירים ואז אחרי כמה חודשים חבר שלי אמר לי שהם מישראל

American_Psycho

New member
אממ.. אני לא ממש זוכרת

אבל נראה לי שפשוט הלכתי פעם להופעה של די פי איי ויוסלס, ומשם התחלתי להכיר את הפאנק הישראלי.

Superunknown1

New member
אמממ...

איזה אידיוט אחד השמיע לי לפני שנה וחצי דיסק של יוסלס איידי.. ואז דיי הייתי בקטע של מטאל, אז שחכתי את זה. לאחר מכן כשנכנסתי לקטע של הפאנק גלשתי קצת באינטרנט בעיקבות יוסלס ומצאתי עוד להקות.. וזה סוף הסיפור

peart

New member
כיתה ט´

חבר שלי בא לבצפר עם חולצה של יוסלס עיד,והורדתי כמה שירים שלהם וככה זה התחיל... ואחרי איזה שנה התחלתי ללכת להופעות והכל היתסדר...

Expl oi ted

New member
פעם שהיתי סקייטר...............

הייתי נכנס לאתר של איתי(www.skate.co.il(פידבק לאיתי)) אז היה ועדיין יש פינה כזאת של מוזיקה.......ואז הורדתי את השיר של אנדיר פרישור ומאז עד עכשיו היא להקת הפאנק הכי נחמדה בישראל(דעתי) למרות שכאוס ראבאק והפוסי של לוסי גם בסדר.

הגעתי לפה

גיליתי שיש להקות ישראליות, אבל משום מה לא יוצא לי לשמוע יותר מדי להקות ישראליות, אני לא מצליח להוריד שירים של להקות ישראליות ב-mp3.com

xero1

New member
בן נתן

הביא לכל החרא הזה :) כל השאר בכוחות עצמי ובעזרת האינטרנט, וחלקכם כמובן...

ב.ן.נ.ת.ן

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

איזה כלי
... נראה לי שגוטזי נתן לי את הלינק לאתר של יוזלס באמ פי 3, הורדתי כמה שירים ואהבתי, ואז היה מזור 1, והלכתי עם חבר שלי גיא והיה פצצות לגבות ומאז אני הולך לי להופעות

למעלה