פאנק יקרה

ראובן10

New member
פאנק יקרה

ישנה בעיה חמורה עם החרדים ועם הערבים בכל נושא כספי העברה, אבל האחרונים יחד עם השמאל פוגעים באושיות המדינה ואת כשמאלנית לשעבר אל תתכחשי לכך

*pank

New member
ראובן יקר לא פחות!!!

אני גם לא ימנית. אני משהי שרוצה שיהיה טוב יותר מדינה שלנו. ממש הרגע עלה לי על האיסי איזה בריון נאצי משוויץ וכתב קללות נאצה ודברי שקר על המדינה שלנו. עניתי לו: you are one agly person ושלחתי אותו לאיגנור ליסט אבל חשבתי לעצמי עוד כמה טינופות רפיי שכל כמוהו מסתובבים בעולם ובולעים את השקרים של הפלשתינאים. אולי יש שמאל וימין אבל יש רק מדינה אחת והיא נמצאת כרגע במצב כמעט בלתי אפשרי. מפלצות הטרור הפלשתינאים, לא מבחינים בין ימין לשמאל השנאה צמאת הדם שלהם לא יודעת רוויה.

ראובן10

New member
מי שפוגע בתדמית המדינה

הם: הסרובניקים שלום עכשו גוש שלום[מכנה אותנו נאצים] ביילין במסעותיו בעולם שריד[תוך כדי קרבות:המבצע נכשל!!!!!!!!!!!!!!!] המפגינים יחד עם הערבים[פואד כמה ילדים הרגת היום

*pank

New member
לא נאלמתי דום ראובן!!!

לדעתי מדינת ישראל מאז קיומה, עסוקה בלהלחם על עצם קיומה ולשרוד ולכן אין לה זמן ללחום בשחיתות הממסדית. ואני חושבת שאתה צריך להצטרף לקריאה שלי לדרוש מהממשלה לקחת את מלווה המלחמה מש"ס אני לחלוטין לא צוחקת, צריך ממש לצאת עם זה לרחובות!! האזרחים במדינה הזו נדפקים ללא הבדלי שמאל ימין.

ביילין ושריד יביאו לנו את הרגיעה

לאט לאט בצעדי דב ולעיתים מאוחר מדי צועדת מנהיגות המדינה הימנית בעקבותיהם של השניים. הכרה בהקמת מדינה פלסטינאית לצידנו, קביעת גבול הפרדה, שיחות עם ה"צ´ילבה" באמצעות מתווך/ים, מוכנות לועידה בינלאומית, התנגדות הפוחתת והולכת לקיום צוות משקיפים (אמריקאי בעיקרו) בינלאומי ועוד ארוכה הדרך ורבות המשימות.

למעלה