פאנק הדרדר....

ALMIGHTY

New member
פאנק הדרדר....

עכשיו זה התקופה הכי גרועה שהייתה לפאנק,מסכימים? להקות רבות מוכרות את עצמן וערוצי המוזיקה מוצפים בלהיטי פאנק ממותקים (בוולינג פור סופ,ניו פאונד גלורי,סימפל פלאן). הנושא הכי מדובר עליו בזמן האחרון הוא נושא אווריל לאבין. מה אתם חושבים עליה ? מישהו ראה אותה אתמול בג´יי לנו ? כמעט קיבלתי בחילה...אבל מספיק עליי , מה אתם חושבים עליה ?

HuRLeY GiRLY

New member
אם מישהו זוכר את כל הוויכוחים עליה

ושאני חשבתי שהיא דווקא בסדר.. אז סליחה... מכל הופעה שאני רואה שהיא עושה (ג´יי לנו, קונאן, וכ´ו) מתברר יותר ויותר שהיא פוזרית... שסתם אומרת שהיא מנגנת על גיטרה ושהיא סקייטרית, נתנו לה מספיק הזדמנויות כדי להראות שהיא "גיטריסטית" והיא דווקא רצתה להיות רק עם מיקרופון והיו לה מספיק הזדמניויות להראות שהיא נוסעת על סקייטבוד.. והיא רק הראתה שהיא נוסעת ישר!!! בלההה סתם פוזרית... והיא ככה בגלל שזה הסטייל היום.. לנגן על גיטרה ולנסוע על סקייטבורד

ALMIGHTY

New member
היא גורמת לי להתמוטטות עצבים!

אתם יודעים מה? ברור לכולם שהיא לא מנגנת פאנק,כן ? אז לפחות שתודה בזה!!! היא מסתובבת עם ניטים ועניבה! אם אני אתחיל לכתוב את כל הדברים שמגעילים אותי בה היד שלי תתחיל להתעייף! כמו עכשיו... MUST...REACH...THE..."SEND"...BUTTON.

HuRLeY GiRLY

New member
ובקשר ל

new found glory באמת התאכזבתי שהם התמסחרו.. כי המוזיקה שלהם הופכת להיות פאנקפופ... :(

oliveoil

New member
קודם כל

סימפל פלאן ניו פאונד גלורי ובוולינג פור סופ לא היו פאנק גם ככה. ופאנק רוק ופופ פאנק זה כבר עניין אחר. אם כבר תדבר על להקות פאנק (שהן באמת פאנק) שהתמסחרו. אווריל לווין? אני אפילו לא מתכוונת להגיב עליה - הבנו מזמן שהיא לא סקייטרית, לא יודעת יותר משני אקורדים בגיטרה ובטח שלא מנגנת פאנק. זה פשוט פופ עם תופים וגיטרות. *אוי, הגבתי..*

shiepki

New member
אני מת על NFG

ואני לא חושב שהסגנון שלהם אי פעם השתנה, ובטח לא חושב שהם התמסחרו (להקה מתמסחרת רק כממש הרבה אנשים מכירים אותם). לדעתי יש להם מוזיקה מצוינת (פופאנק, אם תרצו) ויש להם מלודיות מאוד יפות. תנסו להקשיב טוב לשירים אם אתם לא מסכימים איתי. נ.ב- סחתיין על השרשור הענק! הפורום קם לתחייה!

oliveoil

New member
אני לא מתה על nfg

אבל בהחלט יש להם מוזיקת פופ פאנק (ואל תגידו שלא..) נחמדה לשעות הבוקר המוקדמות

ALMIGHTY

New member
מה ?!?!?!?

"להקה מתמסחרת רק כשממש הרבה אנשים מכירים אותם". אני חייב ממש לא להסכים!!!!! להקה מתמסחרת כשהם משנים את סגנון המוזיקה,ההתנהגות,הלבוש, מפרסמים מוצרים והמילים בשירים נשמעות כמו שירי פופ גרועים (forever and ever let´s make this last forever). קח לדוגמה את רייג´ אגיינסט דה מאשין או נירוונה. למרות שהלהקות הצליחו מאוד, הם לא מכרו את עצמן...הדבר האירוני הוא שפעם חברות תקליטים היו צריכים לעבוד כדי להפוך את הרוקרים שלהם לחבורה של נמושות חסרות עמוד שידרה אבל עכשיו האומנים כבר באים מוכנים מהבית (מי אמר אווריל לאבין?).

shiepki

New member
לא התכוונתי

שכל להקה מפורסמת היא ממוסחרת!!! התכוונתי שלאף להקה אין סיבה להתמסחר אם עוד אנשים לא מכירים אותם. זתומרת, למה שלהקה תשנה את הסגנון שלה אם הם יודעים שהמעריצים שיש להם כבר אוהבים את המוזיקה שהם עשו עד עכשיו? הם כאילו מתמסחרים (או הופכים ליותר פופיים) כי זה מה שמושך את ההמון.

OPERATi0N_iVY

New member
להגיד שרייג´ אגיינסט דה מאשין לא...

ממוסחרים זה מגוחך פשוט... וזה שזהם לא התמסחרו לפי "ספר הכללים של המסחו" שלך לא אומר שבכלל לא. הקטע שלהם של ה"מחאה" מושך פריקים, שקונים מלא חרא שלהם וחולצות של צ´ה גווארה, בלי לגעת מה זה בכלל...

ALMIGHTY

New member
נו, באמת....

אתה חושב שהם התחילו עם החולצות של צ´ה גווארה כי הם רצו למשוך פריקים? זה עלוב אפילו לחשוב שהם יעשו את זה...

ALMIGHTY

New member
הקטע של ה"מחאה" ?

תשמע, אני לא יודע הקבה דברים על רייג´ אבל דבר אחד אני כן יודע...שהמחאה היא באה מהלב ומכאב (חרוז..).היא לא באה למשוך פריקים. אתה יודע מה? אולי נגיד בעולם עקום הם כן מנסים למשוך פריקים..לפחות הם לא מנסים למשוך אוהדי פופ שבוא נסכים - הדבר הגרוע ביותר.

OPERATi0N_iVY

New member
פריקים = אוהבי פופ

טוב... אני מניח שהיום "מחאה" זה לחתום בלייבלים ענקיים ולמכור את המוזיקה שלך לתאגידים... אחלה..

eb182

New member
רק בישראל יש "פריקים"

בארצות אחרות רק משתמשים במילה freak כדי לתאר מישהו ממש מוזר(מבחינת מראה, אופי, הרגלים וכאלה) זה לא נועד לתאר ילדים שמתלבשים בחולצות של כל הלהקות נו מטאל שיש כרגע ושמעשנים וחושבים שהם מאגניבים.

eb182

New member
לא איפה שאני גרה

יש רק ילדות שמתלהבות מעצמן אבל זה לא אותו הדבר וכן, צריך להרוג אותם.

ALMIGHTY

New member
פריקים

פריקים הם לובשים חולצות שחורות הם באים בחבורות הם רוצים להתאבד ונגד ההורים להתמרד oi oi oi oi פריקים מסריחים oi oi oi oi נהרוג אותכם oi oi oi oi נזיין אותכם oi oi oi oi נשרוף אותכם הם נורא מתלהבים כל היום בסנטר יושבים משחקים אותה עניים אבל בעצם הם עשירים פזמון חוזר חלילה שומעים להקות של מפגרים גם של היפים מסריחים הם לובשים חולצות קרועות ויש להם פירסינגים בגבות פזמון חוזר חלילה

למעלה