פאנקי

ozhabos

New member
פאנקי

שלום לכולם, אני מחפש כמה שירי פאנקי טובים. כלומר הלהיטים הכי גדולים של הז'אנר הזה...אני מקווה שזה הפורום הנכון... אם תתנו לי כמה שמות של שירים אני אשמח, תודה רבה!

alpha80

New member
תגדיר למה *אתה* קורא פאנקי

או שתן דוגמא-שתיים כדי שלא נעבוד לחינם......

ozhabos

New member
אמממ...

אני יודע שיש : shakatak -watching me, watching you אם אתם מכירים את זה אז בטח תבינו למה אני מתכוון.... על מה אתם חשבתם כשאמרתי פאנקי? אני יודע שיש הרבה בלבול סביב הנושא הזה...

alpha80

New member
תשמע...

בפעם האחרונה שמישהו ביקש פאנקי המלצנו לו על ג'ורג' קלינטון ו"פאנקדליק" בזמן שהוא התכוון למייקל ג'קסון, שזה גם איזה שהוא סוג של פאנקי. מהאייטיז לפחות יש כמה שמות פופולריים, כמו LEVEL 42 שזה פאנקי, וכמובן שאקאטאק שהזכרת שזה פאנקי, וגם EARTH WIND & FIRE ו - KOOL & THE GANG, ג'יימס בראון, ועוד ועוד... אבל אם אתה מחפש את הדברים הפחות מוכרים לחובב אייטיז ממוצע, אז יש את טינה מארי (למרות שהיא לבנה), DELEGATION, LAKESIDE, STRIKERS, SLAVE, SKYY, D-TRAIN, ג'ורג' קלינטון, ריק ג'יימס, CAMEO, GAP BAND, CON-FUNK-SHUN, ואין סוף לרשימה הזו. רק תבחר.... וזה לא עניין של בילבול, זה עניין של הגדרות, וכל אחד מגדיר את זה אחרת , זה לא שחור-לבן. אגב - אם אתה בעניין של הופעות ב DVD של האמנים שהזכרתי, אז יש לי מאגר די גדול... (איפה עובי??!!!)

DGL242

New member
הנה עוד כמה טובים

Evelyn King-I'm In Love Melba Moore-Mind Up Tonight Shalmar-Full Of Fire Alexander O'Neal & Cherelle-Saturday Love Cool Notes-Spend The Night David Joseph-You Can't Hide Your Love Gwen Guthrie-Close To You​

למעלה