פאנקטיפון

אתה מתכוון לחמור-אטב

הייתה לנו הופעה סבירה למרות שיכולה להיות הרבה יותר טובה. וחוץ מזה זה היה גם גרוע שלא היה כמעט קהל עדיין, אבל לפחות רקדו קצת... ולמסורקים לא נתנו להופיע, כי הפטיפון חבורה של נבלות מטונפות שמתייחסות ללהקות כמו לחרא.

rodney

New member
מכות???

רק דודו היה שם ולא היה שום מכות... אולי אחר כך... הלכתי מוקדם קצת

pikitup

New member
מה מכות? איפה מכות??

אין מצב שמישהו מתעסק עם הבאר7 קרו.. כולם בשביל אחד, ואחד בשביל השבע

theAMP

New member
יוני, אני מקווה...

שכל באר שבע יודעת שאם מישהו מתעסק איתה הוא מתעסק עם כל הפרברים קרו...

AFIreinside

New member
כן היה טוב

בעצם רק סמאש 4$ היו טובים ממש השאר אני כבר לא זוכרת ובאחרונים בכלל ויתרתי ויצאתי החוצה האמת היה די ריק.. אבל חפיף היה נחמד

OPERATi0N_iVY

New member
ביקורת:

אהבתי: לראות את המסומם הזה (או משהו) בהופעה של היהודונים עושה דברים מפגרים עם הידיים. לא אהבתי: ליפול פעמיים בגלל בני זונות שיכורים בפוגו... אה ושלא נתנו למסורקים לנגן (נו מה זה מצחיק כזה לראות אותם), כי נראה לי שרק בשביל זה נשארתי ער במופע של היהודונים.... ולא קיבלתי לחמנייה.

אם היו נותנים לנו לנגן

היית רואה הופעה באמת טובה... לא כמו ההופעה בחיפה נגיד שהייתה מגניבה כי השתלטנו על הבמה והיה פאנק, אלא הופעה שגם נשמעת טוב וגם פאנק. אבל מילא, בוא להופעה הבאה שלנו, אני מבטיח לך שתהנה.

OPERATi0N_iVY

New member
המסומם

אולי הוא לא היה מסומם, אולי הוא סתם ניסה לעבוד על "תדמית פסיכודלית" או משהו כזה... אבל זה היה אחד עם שיער מחומצן עם חולצת ג´ינס, שהיה כתוב עליה משהו מאחורה (אחרי שהכל נגמר הלכתי מאחוריו ולא הצלחתי לקרוא מה היה כתוב שם). בהופעה של היהודונים, כשהיה את הנסיון האחרון הזה לפוגו, הוא עמד מקדימה, כאילו הוא נמצא באיזה עולם אחר משלו, ועשה כל מיני שטויות עם הידיים - קודם כאילו הוא מנגן בגיטרה דמיונית, אחרי זה זה עבר לתנועות כאלה שספיידרמן עושה כשהוא מוציא את השפיך הלבן הזה מהשרוול... זה בערך התיאור של ה"מסומם"...

DragonHero

New member
אהה זה חבר שלי

לול "תדמית פסיכודלית" והוא לא מסומם,פשוט ככה הוא נהנה שהוא שומע את המוזיקה שהוא אוהב..

droogie

New member
מסומם?

כבר אי אפשר להנות ממוסיקה מבלי שיזרקו עליי שמות .. ספיידרמן מוציא קורי עכביש ולא שפיך!

pikitup

New member
היה ממש פונק

רק עכשיו חזר לי האינטרנט במתכונת משופרת אז אני יכול לכתוב על ההופעות. הייתי רק בהופעה של סמאש 4 דולארס (ואיזה שיר אחד של חמור אטב) אבל זה הספיק בשביל לעשות לי את הערב. הופעה פשוט ענקית (!!) אחת הטובות שהייתי. מאוד-מאוד נהניתי. ואפילו שהייתי עם חום ונזלת וכאב גרון מטורף זה לא הפריע לי ברגע שהם הביאו אותה בריפים סקא מטורפים. הסקספוניסטית שהם שילבו בשיר אחד השתלבה מצויינת למרות שניכר על עיניה מבטי אימה לאור הקהל "המוזר" שהגיע. לא נראה לי שאמרו לה שהיא הולכת להופיע בלול תרנגולות. רציתי להחליף איתה מילה אחרי ההופעה אבל היא הייתה מבועטת.. חפיף, היא תתרגל. היה טוב ובמילה אחת - פונק. אז זהו.. אני כבר מחכה להופעה הבאה שלהם ששוב פעם אני יוכל לדעת מה הוא פונק אמיתי. איפה אתה 17.1 איפה אתה.. בוא אלי !! מי שלא בא הפסיד.. סמאש 4 דולארס יודעים מה הם עושים.. או שהם לא יודעים מה הם עושים ופשוט יש להם מזל גדול.. למה אף אחת לא נישקה אותי בסילבסטר?? בנות תתבישו לכן!

manic_subsidal

New member
עכשיו תורי

( אני הייתי זה עם החולצה של No-FX והעכבר ) ההופעה של סמאש 4 $ הייתה אדירה ונהנתי בה מכל דקה אחרי זה היהודונים לא ממש אהבתי חיכיתי בחוץ איזה שעה (45 דקות) אבל בסופו של דבר נשברתנו ( אני וחבר שלי ( rodney מהפורום הזה) והחלטנו ללכת כי בחוץ לא היה לנו כלכך מה לעשות או עם מי לדבר / :

למעלה