פאנקטיפון

theAMP

New member
פאנקטיפון

מי שלא היה בסילבסטר בפטיפון פיספס את הדברים הבאים: 1. כיצד קניתי שלוש סיכות לתיק ובכך נהייתי פאנק אמיתי.... 2. Smash4$ דופקים הופעה משהו בסט... 3. מישהו שופך דבר מגעיל על האותו של אלעד ברנגה... 4. איזה פאנק גבר שנפתח לו הראש או משהו והיה לו מלא דם, אבל הוא בסדר, אנא שילחו איחוליכם... 5. אותי מזיין את המוח על דיאטות 6. אותי שותה ממש הרבה 7. אותי מקבל ניט לפנים מזוב (לא בכוונה) 8. היהודונים האח לסילבסטר בפטיפון! הידד! האח לסילבסטר בפטיפון! הידד! האח לסילבסטר בפטיפון! הידד הידד הידד!!!

Eric Melvin

New member
ההיתי שם...

מקום כזה קטן... אבל Smash4$ היו גדולים! בואנה היה גדול הרג אותי איך כולם השתלטו על ההופעה שלהם ועוד להפגיז אותם בלחם... פאקינג פאנק!

KamikazA

New member
והפאנק הזה הוא אני

חחחחחחחחח זה אני זה שפתח את הראש אל תזלזלו! 5 תפרים בראש, ועוד לחזור להופעות :) (אל תחשיבו א זה שהם ניגמרו שהיגעתי) אבל היה בן זונה ממה שהיספקתי לראות, סמאש פור דולרס היו בני זונות והחלום שלי היתגשם, להיות פאנק כמעט כמו סיד ווישס עם מלא דם עליי פחחחחחח

Shoooo

New member
אאאא....

איזה פאנק גבר אתה, אבל בטח לפחות היה מצחיק

Sham 69

New member
.............

הספקתי לפצח המון.. המון.. גרעינים באותו ערב.. במספר שעות.. סה"כ גרעינים בשווי 15 שקל (זה הרבה) שרובם בכלל לא היו מהכסף שלי.. חוץ מסמאש פור דולרז לא שמתי לב ממש ללהקות אחרות.. לא היה לי כוח.. אני אוהב את השואו והשירה של ברק במסורקים.. וכמובן, אי אפשר לשכוח את הבעיטת נינג´ה שלי מהבמה בקאבר לקידס יונייטד :\ וחוץ מזה.. קצת לא נהניתי.. כי היה לי חום, הייתי צרוד.. ואחרי כמה זמן הגרעינים שרפו לי את השפה מרוב מלח.. ולא היה לי כסף לקנות איזה קולה או בירה נגד ההשפעה..

Sham 69

New member
אה.. ואף פעם אל תלכו לים

ביום השנה החדשה.. אלא אם אתם רוצים לראות מלא הומואים (אמיתיים) מתנשקים ברחובות.. ומלא קלאברים מכוערים בכל פינה..

OPERATi0N_iVY

New member
אתה מתכוון לחמור אטב...

במסורקים ברק מתופף... ובקשר להומואים - פגשנו חבורה גם לא רחוק מהמועדון. אחד מהם אמר לנו "חבר´ה יש לי בעיה, אני הומו ולא קיבלתי נשיקת שנה טובה, מישהו מכם יכול לעזור לי?" אז אמרנו לו שאנחנו מצטערים, ושאנחנו לא בקטע (חח..), והם הלכו...

KamikazA

New member
זין היפסדתי את הקאוור!!!

זה השיר שהם עושים הכי בן זונה בהופעות!

Sham 69

New member
ד"א.. לא נראה לי שהם יודעים

בכלל שזה של SHAM 69 הם עושים את זה בדיוק כמו רנסיד.. הם גם שינו את המלים כמו רנסיד.. והחסירו איזה בית אחד.. כמו רנסיד.. חבל

KamikazA

New member
זה בסדר הם כן יודעים של מי זה :)

פשוט הם ממש אוהבים את ראנסיד

Sham 69

New member
אני מתאר לעצמי שהם יודעים..

אבל חבל.. אני רגיל לסדר אחר בשיר הזה.. לפי SHAM 69.. אבל הם עושים את זה בנזונה בכל מקרה..

theAMP

New member
זה בסדר...

הם דאגו להזכיר לפני "זה שיר שיר שאם 69" פה ושם...

OPERATi0N_iVY

New member
THE AMP...

תגיד, איך נראית? פשוט מעניין אותי איך נראה מישהו שמדבר על עצמו כאימו קיד, אוהב ראפ ופרל ג´אם... :)

theAMP

New member
אתה מנסה לרמוז

שיש לי סתירות בדמות? יש בזה משהו... יש לי הרבה אלטר-איגואים... הייתי השיכור עם הסוודר השחור מתחתיו חולצה מכופתרת משובצת אופנתית... הייתי גבוה, אני חושב שנשאר לי קצת מזה עדיין עד עכשיו... אה, והייתי אחלה גבר

OPERATi0N_iVY

New member
חחח...

אה אני זוכר אותך... וואלה, כל הזמן חשבתי: "מי זה האימו קיד הזה?" :)) ובמקרה ואתה תוהה מי אני - אני הייתי המפגר עם החולצה הלבנה של נכי נאצה והאיקסים (כל הזמן ביקשו ממני סיגריות, בירה וכו´)...

pikitup

New member
לא ראיתי עליך אקסים

I will never understand the deal with the big X on your hand yaaao

theAMP

New member
אולי שכחתי

לעשות איקסים כי הייתי שיכור מדי... למה שיהיו לי איקסים נו באמת?!?!

למעלה